L’Oréal Mega Volume Miss Baby Roll Mascara

0239a dsc031442b252812529 - L’Oréal Mega Volume Miss Baby Roll Mascara


Whoee! Het is weer tijd om een nieuwe mascara te gaan testen!! Vandaag is het de beurt aan de nieuwe L’Oréal Mega Volume Miss Baby Roll Mascara. Deze mascara beloofd je langdurige gekrulde wimpers te geven met extreme volume, voor de ultieme flirty look. Benieuwd wat mijn eerste indruk is van deze mascara en of hij zijn beloftes na komt? Klik en lees snel veder!

De L’Oréal Mega Volume Miss Baby Roll Mascara is verkrijgbaar in twee kleuren namelijk zwart en in een turquoise kleur, super leuk om bepaalde looks mee te maken of voor de zomer. Toen ik de mascara kocht was alleen nog maar de zwarte mascara verkrijgbaar. Nu gebruik ik zelf alleen maar zwarte mascara dus besloot niet veder te gaan zoeken naar de andere variant omdat ik deze toch niet zo vaak zal gebruiken.

df8ce dsc031272b2528125291 - L’Oréal Mega Volume Miss Baby Roll Mascara

Ik vind de mascara er heel erg leuk uit zien door de zwarte kleur in combinatie met roze en blauwe pastelkleurtjes. De mascara viel mij meteen op het in het schap en ook in mijn stash valt hij direct op waardoor je niet lang hoeft te zoeken. De mascara is verkrijgbaar in zwart, zwart waterproef en in turquoise kleur.

Over de L’Oréal Mega Volume Miss Baby Roll Mascara:
Get flirty, get curly! Geef je wimpers mega volume met deze L’Oréal Paris Miss Baby Roll 01 Black Mascara. Het speciale rollerborsteltje bereikt alle wimpers, krult ze en geeft volume vanaf de aanzet. De mascara zorgt voor langdurig gekrulde wimpers met extreem volume, voor de ultieme flirty look.

 

ce172 dsc031302b2528125291 - L’Oréal Mega Volume Miss Baby Roll Mascara

 

60b77 dsc031372b2528125291 - L’Oréal Mega Volume Miss Baby Roll Mascara

 

Deze mascara beloofd je flirty en curly wimper door de extreme volume vanaf de aanzet en langdurige gekrulde wimpers. En door het speciale rollerborsteltje moet hij alle wimpers makkelijk kunnen voorzien van een laagje mascara. Ik ben in ieder geval erg benieuwd naar het resultaat van deze mascara.

 

f7026 img 040825281 - L’Oréal Mega Volume Miss Baby Roll Mascara
Zwarte L’Oréal Mega Volume Miss Baby Roll Mascara

En hier zie je de mascara in actie. Dit is overigens niet de waterproefvariant maar de gewone zwarte variant. Ik vind echt dat hij een mooi effect geeft aan mijn wimpers. Volume geeft deze mascara zeker maar echt een mooie krul… die vind ik helaas niet terug. Normaal zijn ze veel meer gekruld maar denk dat dit ligt aan de hoeveelheid mascara. Het is wel echt een mascara die je dun moet aanbrengen want hij laat je wimpers wel aan elkaar plakken maar heeft ook te maken dat het borsteltje niet echt zuinig is. Met één laagje mascara heb je al meer dan genoeg en met de nadruk op méér. Doordat hij zoveel mascara aanbrengt worden de wimpers te zwaar om echt een mooie krul te kunnen krijgen en zoals ik al zei beginnen ze ook heel erg aan elkaar te plakken en je wil alles behalve spinnenpoten. Kortom volume geeft hij zeker maar het effect is alles behalve flirty te noemen omdat de wimpers te veel aan elkaar geplakt zitten.

 

32428 dsc031412b2528125291 - L’Oréal Mega Volume Miss Baby Roll Mascara

 

Conclusie:
En dan de eind conclusie over de zwarte L’Oréal Mega Volume Miss Baby Roll Mascara. De mascara ziet er leuk uit en tof dat zo’n merk als L’Oréal komt met een mascara in turquoise kleur. Het is zeker geen hele slechte mascara maar hij komt niet helemaal zijn beloftes na. Betreft de volume is hij zeker niet verkeerd want volume geeft hij zeker maar een mooie krul… die heb ik helaas niet kunnen creëren met deze mascara. Het borsteltje geeft te veel mascara waardoor je wimpers aan elkaar gaan plakken en te zwaar zijn om echt een mooie krul te kunnen maken.

Of andere varianten beter zijn kan ik je helaas niet zeggen maar ik denk als je echt een mooie krul wil hebben dat je beter voor de waterproof versie kunt gaan, want waterproof mascara’s zorgen ervoor dat de krul langer blijft zitten. Of je kiest gewoon voor een andere mascara, dat kan natuurlijk ook. Maar ondanks dat de beloftes niet helemaal waar worden gebruikt blijf ik wel de mascara gebruiken want voor de rest is hij prima in gebruik alleen moet je oppassen met de hoeveelheid mascara die je gebruikt.

 

De L’Oréal Mega Volume Miss Baby Roll mascara is te koop voor € 11,99 bij o.a. Kruidvat.
Volg:
Delen:

Plaats een reactie

 1. 17 juli 2017 / 13:28

  Wat een bijzonder borsteltje heeft deze! Mooi resultaat, alleen wel jammer dat hij inderdaad geen krul geeft!

 2. 17 juli 2017 / 13:28

  Wat een bijzonder borsteltje heeft deze! Mooi resultaat, alleen wel jammer dat hij inderdaad geen krul geeft!

 3. 18 juli 2017 / 06:50

  Ik heb hier nog niet heel veel positieve verhalen over gehoord. Vind het resultaat bij jou best mooi geworden!

 4. 18 juli 2017 / 06:50

  Ik heb hier nog niet heel veel positieve verhalen over gehoord. Vind het resultaat bij jou best mooi geworden!

 5. 18 juli 2017 / 08:17

  Je wimpers zien er wel heel mooi uit, maar als je zegt dat de krul wat tegenvalt laat ik hem liggen.

 6. 18 juli 2017 / 08:17

  Je wimpers zien er wel heel mooi uit, maar als je zegt dat de krul wat tegenvalt laat ik hem liggen.

 7. 18 juli 2017 / 10:40

  Dankjewel! Ik heb van mezelf al hele lange wimpers waardoor het er toch nog heel mooi uitziet alleen jammer dat de krul mist.

 8. 18 juli 2017 / 10:40

  Dankjewel! Ik heb van mezelf al hele lange wimpers waardoor het er toch nog heel mooi uitziet alleen jammer dat de krul mist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge