MEEST GELEZEN ARTIKELEN VAN DE AFGELOPEN MAAND!

f464e meest2bgelezen2bjuni - MEEST GELEZEN ARTIKELEN VAN DE AFGELOPEN MAAND!
Summer time! Strak blauwe lucht, hoge temperaturen, verkoelend drankje erbij… dat klinkt toch als de perfecte vakantiesetting. En terwijl je volop aan het genieten bent,kun je weer de 5 meest gelezen artikelen bekijken op allaboutbertina.nl van de afgelopen maand. Benieuwd welke artikelen er deze keer in de top 5 staan? Klik en lees snel veder! Have fun girls 

2079d study 1968077 1920 - MEEST GELEZEN ARTIKELEN VAN DE AFGELOPEN MAAND!
 
PERSOONLIJKE UPDATE | EEN NIEUWE OPLEIDING?
Nog heel even dan kan iedereen genieten van een wel verdiende vakantie. Inmiddels is voor mij de zomervakantie aangebroken en vertelde ik in dit artikel welke veranderingen er naar de vakantie zijn voor mij want naar de vakantie begin ik aan een nieuwe opleiding in leerjaar twee. Beetje verwarrend misschien maar ik leg het je uit in dit artikel. Mocht je benieuwd zijn? Klik hier!

57578 meest2bgelezen2bmei - MEEST GELEZEN ARTIKELEN VAN DE AFGELOPEN MAAND!
MEEST GELEZEN ARTIKELEN VAN DE AFGELOPEN MAAND!
Je ziet het goed! Het maandoverzicht mei is ontzettend goed bekeken / gelezen door jullie en verdiend dan ook zeker een plekje in deze top 5. In dit overzicht vind je verschillende zomerse artikelen o.a. bikini en zomeroutfit inspiratie, hoe je van gekleurde nagels afkomt. Meer weten of deze artikelen op je gemakje terug willen lezen? Klik dan hier!

936b7 essence2btrend2bedition2b25e22580259ccubanita25e22580259d - MEEST GELEZEN ARTIKELEN VAN DE AFGELOPEN MAAND!
PREVIEW | ESSENCE TREND EDITION “CUBANITA”
En ook kon je afgelopen maand weer een preview vinden van de nieuwe trend editon van je favoriete budgetmerk Essence. Essence neemt je dit jaar mee op reis naar Cuba met de nieuwe trend edition. De ritmische dansen en kleurrijke Cadillacs. Van juli tot augustus staat alles in het teken van Caribische flair met zomerse kleuren en tropische verpakkingsdesigns. Pak snel pen en papier en vul je summerwishlist aan! Klik hier voor de sneak preview!

6d5f5 vlinder - MEEST GELEZEN ARTIKELEN VAN DE AFGELOPEN MAAND!
THINGS THAT MAKE ME HAPPY #2
Het is goed om af en toe eens stil te staan bij de kleine dingen die je gelukkig maken. En de afgelopen tijd werd ik van heel veel dingen blij en deel deze met jullie in deze nieuwe things that make me happy artikel. Gemist? Klik dan snel hier!

e7493 catrice2bnail2bpaint - MEEST GELEZEN ARTIKELEN VAN DE AFGELOPEN MAAND!
PREVIEW | CATRICE NAIL PAINT TO GO
En ook Catrice had een leuk (beauty) nieuwtje! Catrice komt nu wel met een hele leuke collectie waar ik stiekem toch wel heel erg benieuwd naar ben. Het concept bestaat al een tijdje maar was in Nederland nog niet zo makkelijk verkrijgbaar maar half juni / juli brengt dit budgetmerk daar verandering en ligt het gewoon in de schappen van de Kruidvat. Stiften om je nagels  mee te lakken. Je leest het goed, pennen waarmee je makkelijk je nagels kunt voorzien van een vrolijk kleurtje. Meer weten hierover? Klik hier!

Wat was jouw favoriete artikel van de afgelopen tijd? Let me know in a comment!
Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge