L’ORÉAL UNLIMITED MASCARA

step0001 3 1 - L’ORÉAL UNLIMITED MASCARA

Een goede mascara vinden is zo makkelijk nog niet maar ik heb nu de perfecte mascara gevonden namelijk de L’oréal Unlimited mascara. Ik had deze mascara al een aantal keer voorbij zien komen bij verschillende beautybloggers en was daarom heel erg benieuwd geworden naar deze nieuwe mascara van L’oréal. Ik gebruik hem nu al een lange tijd en ik kan je zeggen dat ik razend enthousiast ben. Benieuwd? Klik en lees snel verder!

Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet zoveel producten heb van dit merk en dat ik ook niet zoveel met het merk heb. Het enige waar dit merk voor mij echt mee uitspringt zijn hun mascara’s. Ik groot fan van de L’Oréal Mega Volume Miss Baby Roll Mascara en kan ik deze nieuwe L’Oréal Unlimited mascara toevoegen aan dit lijstje.

step0001 2 1 - L’ORÉAL UNLIMITED MASCARA

De L’Oréal Unlimited mascara belooft je wimpers te liften en dit tot wel 24 uur te laten zitten. Daarnaast belooft hij je wimpers een mooie krul en lengte te geven en dat is niet alles want door de intens gepigmenteerde formule geeft je wimpers een diepe, zwarte kleur. Door het speciale flexibele borsteltje zorgt hij ervoor dat je makkelijk overal bij kunt, zelfs bij de moeilijkste hoekjes en de kleinste wimpertjes.

loreal paris unlimited mascara - L’ORÉAL UNLIMITED MASCARA

Daarnaast heeft deze mascara nog iets bijzonders, hij belooft waterproof te zijn met koud water en met warm water kun je de mascara verwijderen. Klinkt misschien onmogelijk maar het is echt waar! In de regen en zelfs bij extreme traanogen blijft hij perfect zitten, zelfs met make-up remover is hij maar lastig te verwijderen maar wanneer je onder de douch staat loopt het zo van je wimpers af en kun je het heel makkelijk verwijderen met bijvoorbeeld een washandje, heel gek!

loreal paris unlimited mascara1 - L’ORÉAL UNLIMITED MASCARA

loreal paris unlimited mascara2 - L’ORÉAL UNLIMITED MASCARA

loreal paris unlimited mascara3 - L’ORÉAL UNLIMITED MASCARA

Wat ik vooral bijzonder vind aan deze mascara is dat je de mascara gewoon kunt gebruiken maar je kunt het steeltje ook knikken zodat je met een hoek van 45 graden makkelijker bij alle wimpertjes kunt. Ik hoor je al denken van wat is dan het verschil wanneer je hem gewoon gebruikt of gebogen , het antwoord daarop is niks. Ik merk niet zoveel verschil maar het blijft wel leuk om te doen. Voor de rest is het borsteltje gemaakt van aflopende siliconen haartjes, zelf vind ik dit de fijnste borsteltjes om mee te werken omdat deze altijd zorgen voor lekker veel volume.

loreal paris unlimited mascara.jpgrgh - L’ORÉAL UNLIMITED MASCARA

Mijn wimpers met de L’Oréal Unlimited Mascara.

Dit is toch wat je zoekt in een mascara! Ik ben echt onder de indruk, hij geeft zoveel volume en lengte aan mijn wimpers! Echt love it, deze mascara maakt echt alle verwachtingen waar!

step0001 3 1 - L’ORÉAL UNLIMITED MASCARA

Conclusie:
Ik denk dat het wel duidelijk is waarom dit een nieuwe favoriete mascara van mij is. Dit is precies wat ik zoek in een mascara. Hij is snel en makkelijk in gebruik, geeft veel volume en lengte, blijft goed zitten, geen spinnenpootjes, geen klontjes en geeft gewoon een wauw effect aan je wimpers. Goedkoop is hij zeker niet. Ik moet bekennen dat ik echt gewacht heb op een goede aanbieding want hij kost € 17,99. Best wel prijzig vind ik voor een mascara maar gelukkig heeft dit merk leuke aanbiedingen waardoor je hem voor een wat betaalbare prijs kunt scoren.  Ik kan hem je zeker aanraden om eens te proberen.

 

Wat vinden jullie van deze mascara?

Volg:
Delen:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge