PERSOONLIJK | ELKE DAG EEN VRAAG, EEN DAGBOEK VOOR VIJF JAAR #11

DSC05890 1 InPixio edited - PERSOONLIJK | ELKE DAG EEN VRAAG, EEN DAGBOEK VOOR VIJF JAAR #11

Hey hoi! Wat leuk dat je weer meekijkt naar het wekelijkse vragenvuurtje op mijn blog waarin ik 7 vragen beantwoord uit het boek ‘Elke dag een vraag, een dagboek voor vijf jaar’. Deze week beantwoorde ik vragen over wanneer ik voor het laatst een schoonmaakrazzia was of ik huisdieren heb en wat zou ik nou nooit doen? Op deze en andere vragen geef ik vandaag antwoord. Kijk en lees je gezellig mee? 

8 april 2019: Wanneer was je voor het laatst een schoonmaakrazzia door je huisgehouden?
De woonkamer is laatst helemaal grondig schoongemaakt tijdens de voorjaarsvakantie. Ik heb mijn slaapkamer voor het laatst (grondig) schoongemaakt voor oud en nieuw dus die moet ik snel weer eens schoonmaken en opruimen want de vloer is niet overal even zichtbaar..(oeps)

9 april 2019: Heb je huisdieren?
Ik heb zeven huisdieren, twee hondjes, één cavia en 5 katten / poezen.
Hondjes heten Coco is 2 jaar en Twin is 12, Buddy (kat) en Gioia (poes) zijn beide 3, Spinner (kat) is 2 jaar, Brooklyn (poes) is 1 jaar en Bella (poes) is nu nog 0 en Mozes de cavia is 3 jaar.

10 april 2019: Ben je dit moment rationeel of emotioneel?
Rationeel.

11 april 2019: Hoe vaak per uur kijk je gemiddeld op je mobiel?
Vaak, hoeveel uur weet ik niet. Maar soms kijk ik alleen nog er nog reacties zijn of andere berichtjes die ik gemist heb. Ik ben niet zo dat ik een volledig uur op mijn telefoon zit per dag.

12 april 2019: Welk liedje krijg je maar niet uit je hoofd?
Davina Michelle  – Skyward

13 april 2019: Welk lettertype gebruik je in je e-mails?
Sans Serif, standaard grote.

14 april 2019: Wat zou je echt nooit doen?
Uitgaan. Dat is gewoon niks voor mij al die drukte en harde muziek. Ik hou daar absoluut niet van. Ik zit veel liever thuis zaterdagavond als dat ik mezelf dat aandoe.

 

Heb jij huisdieren? En zo ja, wat voor huisdieren heb je en hoe heten ze?

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge