Mijn inspiratieboek van fotofabriek.nl

c6b97 voorkant - Mijn inspiratieboek van fotofabriek.nl

Een tijdje geleden werd ik door www.fotofabriek.nl benaderd of ik een gratis fotoboek wilde maken omdat ze door AVROTROS Radar uitgeroepen waren tot de beste fotoboekenleverancier van Nederland. Ik besloot om een inspiratie boek te maken van  Zweedse blogger / make-up artiest Linda Hallberg. Zij maakt prachtige make-uplooks en heeft mij hiermee geïnspireerd. Benieuwd hoe mijn inspiratieboek geworden is? Lees dan snel veder en kijk mee!

acd82 goed10 - Mijn inspiratieboek van fotofabriek.nl

Linda Hallberg maakt prachtige make-up looks, iets waar ik zelf ook steeds beter in begin te worden en steeds leuker begin te vinden om te doen. Zij is voor mij een grote inspiratiebron. Velen van jullie weten dat ik momenteel een thuisstudie volg voor professioneel visagist. Daar komt zo’n inspiratieboek goed van pas om ideeën op te doen voor looks.

69f12 goed44 - Mijn inspiratieboek van fotofabriek.nl

Het boek heeft 24 bladzijdes met prachtige foto’s van Linda. Van smokey eyes tot aan nude looks, alles heb ik in één boek gevoegd. Ondanks dat de foto’s wat aan de donkere kant waren heb ik met de gratis software dit kunnen aan passen. Ik moest even wennen aan het softwareprogramma maar had het vrij snel door hoe het werkte. Binnen een uur had ik mijn inspiratieboek klaar. Het resultaat vind ik echt prachtig! Ben er onwijs blij en trots op!

f3fea goed3 - Mijn inspiratieboek van fotofabriek.nl

f6bdf dsc002332b252812529 - Mijn inspiratieboek van fotofabriek.nl

d3458 goed1 - Mijn inspiratieboek van fotofabriek.nl

Fotofabriek.nl bied niet alleen het maken van een fotoboek maar ook kun je bij hun terecht voor kalenders, agenda’s, kaarten, wanddecoratie en nog veel meer items die je persoonlijk kunt maken door  jou gekozen / persoonlijke foto’s. Zo heb je altijd een mooie herinnering  je van dierbare tot  je vakantie dichtbij. Deze items zijn niet alleen super leuk om jezelf te hebben maar ook om iemand anders cadeau te doen. Alle producten kun je zo persoonlijk maken hoe jij dat wilt en met de gratis software kan iedereen creatief zijn.

Ook de service van fotofabriek is meer dan goed. Ze willen je graag op weg helpen bij het maken van jouw gepersonaliseerd item(s) Ook worden je vragen snel beantwoord en laten ze je weten wanneer er iets mis is gegaan met het drukken van het item. Ze bieden je de gelegenheid om het aan te passen, bijvoorbeeld wanneer de foto over de andere foto een klein beetje loopt. Dit was bij mij het geval. Maar door hun goede service kon ik dit nog veranderen zodat het boek helemaal naar wens was.

8fdf2 goed111 - Mijn inspiratieboek van fotofabriek.nl

Het boek had ik binnen drie werkdagen in huis. De prijzen en levertijd staan duidelijk vermeld op de webshop. Voor dit boek van 24 pagina’s (21×21 cm) betaal je €21,99. De verzending bedraagt €3,95. www.fotofabriek.nl/fotoboek-maken Of benieuwd geworden naar de andere  items of voor meer informatie kun je kijken op www.fotofabriek.nl

 

 Dit artikel is in samenwerking met fotofabriek.nl        

Volg:
Delen:

8 Reacties

 1. 22 juni 2016 / 20:41

  Wat heb je er iets moois van gemaakt zeg! Het lijken prachtige foto's en de kwaliteit komt nog steeds goed tot zijn recht in het fotoboek.

 2. 22 juni 2016 / 20:41

  Wat heb je er iets moois van gemaakt zeg! Het lijken prachtige foto's en de kwaliteit komt nog steeds goed tot zijn recht in het fotoboek.

 3. 24 juni 2016 / 10:01

  Wauw, ik zou hier zoveel inspiratie uit halen. Ik voel nu al een nieuwe look in mijn vingers zitten!

 4. 24 juni 2016 / 10:01

  Wauw, ik zou hier zoveel inspiratie uit halen. Ik voel nu al een nieuwe look in mijn vingers zitten!

 5. 25 juni 2016 / 07:08

  Ja he daarom vind ik haar looks ook zo geweldig.
  De ooglooks zijn zo goed bedacht en de kleuren combinaties zijn echt prachtig.
  Oeh ik ben benieuwd!

 6. 25 juni 2016 / 07:08

  Ja he daarom vind ik haar looks ook zo geweldig.
  De ooglooks zijn zo goed bedacht en de kleuren combinaties zijn echt prachtig.
  Oeh ik ben benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge