Tag | This Or That

e7b38 blog1 - Tag | This Or That

Het hele leven bestaat uit de juiste keuzes maken of we dat nou leuk vinden of niet. En soms kan dit heel erg moeilijk zijn want welke optie moet je kiezen en krijg je daar geen tijd van? Ook vandaag moet ik een aantal keuzes maken in deze This or That tag. Keuzes op het gebied van beauty tot aan fashion. Benieuwd naar de keuzes die ik maakte? Lees dan gezellig mee.9a728 dsc01993 - Tag | This Or That

Beauty:

Blush of bronzer:
Blush , ik vind roze tinten bij mij heel erg mooi staan. Bronzer is vaak te opvallend en dat moet net bij je passen qua kleur.

Lipgloss of lipstick: 
Makkie! Lipstick <3

Eyeliner of mascara: 
Mascara want een mooie eyeliner zetten is echt een struggele bij mij.

Foundation of concealer: 
Concealer want van de meetste foundation krijg ik onzuiverheden van.

Neutraal of kleur: 
Lastig want ik hou van neutraal maar ook van kleur. Dan maar neutraal.

Vaste oogschaduw of losse poeder oogschaduw: 
Vaste oogschaduws, ik ben dol op mooie paletten. 

 

Kwasten of sponsjes: 
Ik maak gebruik van allebei maar ik vind kwasten toch prettiger werken.

45f65 dsc019982b252812529 - Tag | This Or That

Lichamelijke verzorging:
Parfum of Bodyspray: 
Bodymist, zo fijn zeker in de zomer.

Lotion of body butter: 
Tegenwoordig ben ik gek op body butters.

 

Douchegel of zeep: 
Ik kies voor douchgel, omdat het zo’n heerlijk product is.

Lush of andere merken: 

Andere merken, in de buurt zit geen Lush store en ik weet van anderen dat het best prijzig kan zijn.

38959 dsc00762 - Tag | This Or That

Haar:

Krullend of stijl:
Krullen vind ik echt prachtig maar stijl is gewoon handelbaar dus stijl.

 

Knot of paardenstaart:
Ik heb zelf vaker een paardenstaat in als een knot.

 

Schuifspeldjes of clipjes:
Alle twee werkt niet echt bij mijn haar maar schuifspeldjes werken wel het makkelijkste.

 

Haarlak of gel:
Geen van beiden maar als ik toch een keuze moet maken kies ik toch voor haarlak.

 

Lang of kort:
Ik ben dol op mijn lange lokken dus lang!

 

Licht of donker:
Van mezelf heb ik blond haar maar bruin vind ik mooier dus donker.

 

Lok of pony:
Ik heb bijna mijn hele leven een pony gehad. Sins een jaar of twee heb ik een schuine pony.
Doe mij maar een lok.

 

Los of vast:
Is half vast / half los ook goed?? Ach doe dan maar vast, dat werkt het makkelijkste.

 

419fd dsc020082b252812529 - Tag | This Or That

Fashion

Spijkerbroek of Joggingspak:
Ik ben dol op spijkerbroeken. Je kunt ze overal mee combineren en zitten ook nog eens heerlijk.

 

Lange mouwen of korte mouwen:
Korte mouwen. Ik ben dol op de zomer kleding. Vrolijke kleurtjes, leuke printjes en alles zit lang niet zo strak. 

 

Jurken of rokken:
Eigenlijk ben ik niet zo iemand die jurkjes en rokjes draagt maar ik vind een jurkje wel leuker voor een feestelijke gelegenheid.

 

Streepjes of ruitjes:
Ik heb alleen maar truitjes met streepjes, dus dan is de keuze al snel streepjes.

 

Teenslippers of sandalen:
Ik heb zelf van zulke sandalen en die zitten voor mij beter dan teenslippers, want teenslippers kun je verliezen en sandalen niet.

 

Sjaals of hoedjes:
Sowieso sjaals, ik ben dol op een sjaaltjes.

 

Oorknopjes of oorhangers:
Ik draag ze allebei maar het meeste draag toch wel oorknopjes in.

 

Kettingen of armbanden:
Kettingen, een ketting kan er net voor zorgen dat je out-fit helemaal gestyled is.

 

Hakken of  platte schoenen:
Ik en hakken? No way! Geef mij maar platte schoenen en het liefst sneakers.

 

Jasje of vest:
Hoe kan ik hier een keuze uit maken? Ik draag allebei de items heel vaak.
Als ik moet kijken wat toch het meest modieus is dan toch wel een jasje.

 

2e90e 1 - Tag | This Or That

 

Overig
Regen of zon:
Regen? Niets voor mij! Geef mij maar de zon.

 

Zomer of winter:
De winter is mij te koud. Ben meer een zomer mens.

 

Herfst of lente:
Lente!!! <3

 

Chocolade of vanille:
Ben een echte chocolade freak!

 

Boek of tijdschrift:
Ik haat lezen, een boek pakken en uren lezen is echt een straf, waar haalt de mens toch de concentratie vandaan? Geef mij maar lekker een tijdschrift op beauty of fashion gebied.

Neem gerust de tag over, en laat mij even weten als je hem beantwoord hebt.

Volg:
Delen:

16 Reacties

 1. 26 juni 2016 / 17:19

  Als het in film is wel haha, boeken gaan er niet in bij mij. Het is gewoon zo saai, mijn concentratie is dan ook echt 0 als ik een boek moet lezen. Dus de meeste boeken kijk ik liever in film versie.

 2. 26 juni 2016 / 17:19

  Als het in film is wel haha, boeken gaan er niet in bij mij. Het is gewoon zo saai, mijn concentratie is dan ook echt 0 als ik een boek moet lezen. Dus de meeste boeken kijk ik liever in film versie.

 3. Anoniem
  26 juni 2016 / 20:41

  Dit is echt één van mijn favoriete tags om te lezen. Ik ga hem zeker ook een keer invullen. Ik ben ook dol op body butter en ben eens niet de enige dnige die andere merken verkiest boven Lush. Ik heb nog niks van Lush maar ben al dol op The Body Shop.

 4. Anoniem
  26 juni 2016 / 20:41

  Dit is echt één van mijn favoriete tags om te lezen. Ik ga hem zeker ook een keer invullen. Ik ben ook dol op body butter en ben eens niet de enige dnige die andere merken verkiest boven Lush. Ik heb nog niks van Lush maar ben al dol op The Body Shop.

 5. 26 juni 2016 / 20:44

  Wat een leuke tag! Ook erg leuk om jouw keuzes te lezen!

 6. 26 juni 2016 / 20:44

  Wat een leuke tag! Ook erg leuk om jouw keuzes te lezen!

 7. 28 juni 2016 / 15:40

  Wat leuk! Als je hem ingevuld hebt wil je het mij dan laten weten want ik vind tags ook altijd super leuk om te lezen bij anderen. Ik vind body butter vooral heerlijk met warm weer of in de winter wanneer je huid net wat extra verzorging nodig is. De Lush producten zien er heel mooi uit maar ik weet van andere meiden dat het best prijzig kan zijn en ik heb geen bad dus dat schiet ook niet echt op. Oké, ik hoor vaker van meiden dat The Body Shop goed is, misschien dat ik maar eens een keer een bestelling moet plaatsen.

 8. 28 juni 2016 / 15:40

  Wat leuk! Als je hem ingevuld hebt wil je het mij dan laten weten want ik vind tags ook altijd super leuk om te lezen bij anderen. Ik vind body butter vooral heerlijk met warm weer of in de winter wanneer je huid net wat extra verzorging nodig is. De Lush producten zien er heel mooi uit maar ik weet van andere meiden dat het best prijzig kan zijn en ik heb geen bad dus dat schiet ook niet echt op. Oké, ik hoor vaker van meiden dat The Body Shop goed is, misschien dat ik maar eens een keer een bestelling moet plaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge