My new sunglasses – Primark & Shizzie.nl

a5888 fotorcreated - My new sunglasses - Primark & Shizzie.nl


Al een tijdje wilde ik een nieuwe zonnebril, want de pilotenbril die ik nu had was eigenlijk wel toe aan vervangen naar meer dan vier jaar trouwe dienst. Zelf vind ik de piloten brillen echt de leukste zonnebrillen die er zijn. Grote en opvallende zonnebrillen zijn gewoon niets voor mij. Maar inplaats dat ik  één nieuwe zonnebril heb ik er gewoon twee. Vandaag laat ik ze allebei aan jullie zien. Kijk je mee naar mijn nieuwe zonnestraaltjes?

 

Het belangrijkste aan een zonnebril dat hij niet alleen mooi eruit ziet maar ook nog eens goed en fijn zit. Ondanks de grote verschillen van deze brillen vind ik ze allebei erg mooi en ben er ook onwijs blij mee.

88570 dsc048312b252812529 - My new sunglasses - Primark & Shizzie.nl

 

Zwarte zonnebril met schakel detail – Primark
Mijn zus wist dat ik al een tijdje opzoek was naar een nieuwe zonnebril. Laatst was ze bij de Primark en koste twee zonnebrillen.Zelf kon ze niet kiezen welke ze nou het leukste vond nam ze allebei de zonnebrillen mee. Toen ze thuis kwam naar het weekend dat ze bij haar vriend was geweest, werd ik blij verrast. Ik mocht van haar kiezen tussen de beide zonnebrillen. Ik koos voor deze zonnebril omdat ik het prachtige schakel detail.

 

4df09 dsc038482b252822529 - My new sunglasses - Primark & Shizzie.nl
94347 dsc038562b252822529 - My new sunglasses - Primark & Shizzie.nl

 

Deze zonnebril heeft een wat dikker montuur vergeleken met de andere zonnebril.Zelf draag ik altijd brillen met smal monteur maar voor de afwisseling heb ik nu ook een zonnebril met een wat dikkere monteur in mijn zonnebrillen stash. Hij is lekker basic waardoor je hem eigenlijk kunt dragen bij elke outfit die je wilt ongeacht welke kleur. De zonnebril is heeft geen neus vleugeltjes maar ondanks dat sluit hij heel goed aan, en zit hij heel erg fijn. Een goed zittende zonnebril is voor mij altijd lastig te vinden. Ik heb een heel smal hoofd waardoor de zonnebrillen vaak te groot is, waardoor ik ze dus vaak verlies of juist minder ga dragen. Gelukkig hoef ik daar niet bang voor te zijn bij deze zonnebril.Deze zonnebril is van stevig plastic gemaakt. Hij heeft geen spiegelend glas. Ondanks dat het een budget zonnebril is, kan ik hem goed verdragen met felle zon. Bij de zonnebril zat een zwart stoffen zakje die je aankunt trekken met een touwtje. Hij beschermt het monteur niet zo goed als een gewone brillenkoker maar het idee is toch heel leuk. Als je hem voorzichtig opbergt kan het zeker geen kwaad om hem te gebruiken.

fa763 dsc048382b252812529 - My new sunglasses - Primark & Shizzie.nl

 

Zilveren pilotenbril – Shizzie.nl
De pilotenbrillen hebben mij altijd al het meeste aangesproken. Het is iets wat echt bij mij past. Zelf had ik nu een gouden pilotenbril maar dit keer ben ik voor een zilveren monteur gegaan voor de afwisseling. Net als de zonnebril van de Primark is hij lekker budget maar ondanks de prijs is hij van goede kwaliteit. Is hij niet leuk?!?

3833f dsc038422b252822529 - My new sunglasses - Primark & Shizzie.nl

d91f4 dsc038412b252822529 - My new sunglasses - Primark & Shizzie.nl

 

De zonnebril heeft getinte glazen met uv-bescherming. De glanzen zijn van kunststof gemaakt. Ondanks dat dit een gok was of hij mij zou passen, zit hij toch heel goed. Hij is wel ietsjes groter dan de zonnebril van de Primark. Gelukkig kon ik de neusvleugjes wat naar de binnenkant heb gedrukt zodat hij wat fijner zit. Een prachtige classic zonnebril is natuurlijk nooit verkeerd om in je stash te hebben. De zonnebril is overigens alleen verkrijgbaar in zilver.

4dc55 dsc038132b252812529 - My new sunglasses - Primark & Shizzie.nl

Primark zonnebril koste € 3 +/-   *  Primark
Zilveren pilotenbril  koste € 4,95 * Shizzie.nl

Wat vind jij van mijn nieuwe sunnies? 

Volg:
Delen:

10 Reacties

 1. 11 augustus 2016 / 09:18

  Super toevallig, die eerste zonnebril heb ik ook onlangs gekocht! Ik moest 'n nieuw zonnebril hebben en bij Primark hadden ze zoveel leuke keuzes! Heb er toen gelijk 3 meegenomen 😀

 2. 11 augustus 2016 / 09:18

  Super toevallig, die eerste zonnebril heb ik ook onlangs gekocht! Ik moest 'n nieuw zonnebril hebben en bij Primark hadden ze zoveel leuke keuzes! Heb er toen gelijk 3 meegenomen 😀

 3. 11 augustus 2016 / 09:19

  Pilotenbril modelletje staat altijd goed! Die andere is iets meer vrouwelijk en ook heel mooi 😀

 4. 11 augustus 2016 / 09:19

  Pilotenbril modelletje staat altijd goed! Die andere is iets meer vrouwelijk en ook heel mooi 😀

 5. 11 augustus 2016 / 09:31

  Hahah wat grappig! Mijn zus vertelde dat ze inderdaad hele leuke zonnebrillen hadden en dat het gewoon lastig was om te kiezen. Zo te horen kunnen we allebei weer even vooruit. Nu de zon nog!

 6. 11 augustus 2016 / 09:31

  Hahah wat grappig! Mijn zus vertelde dat ze inderdaad hele leuke zonnebrillen hadden en dat het gewoon lastig was om te kiezen. Zo te horen kunnen we allebei weer even vooruit. Nu de zon nog!

 7. 11 augustus 2016 / 18:07

  Wat een leuke zonnebrillen, mijn favorieten zijn ook de pilotenbrillen maar helaas staan deze mij niet haha.

 8. 11 augustus 2016 / 18:07

  Wat een leuke zonnebrillen, mijn favorieten zijn ook de pilotenbrillen maar helaas staan deze mij niet haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge