Nivea Pure & Natural reinigingsmelk

897a6 img 7850 - Nivea Pure & Natural reinigingsmelk

Wij meiden dragen iedere dag make-up maar dat betekend dat onze huid extra goed verzorgd moet worden om onzuiverheden tegen te gaan. Nivea heeft aantal jaren geleden de verzorgingslijn Pure & Natural uitgebracht, maar ondanks de vele jaren nog steeds te koop. Vandaag vertel ik jullie alles over de Nivea Pure & Natural reinigingsmelk. Benieuwd naar dit product? Lees dan rustig verder.

b934b img 7851 - Nivea Pure & Natural reinigingsmelk

De reinigingsmelk zit in een standaard witte plastic verpakking die we allemaal kennen van Nivea. Op de verpakking staan hun logo, uit welke lijn het product komt, het product zelf en ook staat er op dat deze reinigingsmelk voor iedere type huid is, dit was eigenlijk de reden dat ik deze mee nam en niet een ander reinigingsmelk die ook in de schappen stonden. Met dit product weet je zeker dat je geen uitslag krijgt. Deze reinigingsmelk zorgt niet alleen voor een goed gereinigde huid maar ook dat alle make-upresten worden verwijderd.

50eb0 img 7856 - Nivea Pure & Natural reinigingsmelk
Op de achterkant van de fles staan de gebruiksaanwijzing maar ook welke ingrediënten deze reinigingsmelk bevat. De reinigingsmelk op natuurlijke basis gemaakt. Het flesje heeft een inhoud van 200 ml. Ook staan er op de verpakking gemeld dat dit product huidvriendelijkheid dermatologisch goedgekeurd is. Dit product is dus perfect voor de gevoelige huid. 

 cfe29 img 7846 - Nivea Pure & Natural reinigingsmelk

 

De geur van de Nivea Pure & Natural reinigingsmelk is zacht en mild. De substantie is wit en heeft een dikke en stugger van textuur vergeleken met andere reinigingsmelken Dat betekend dat je veel minder product nodig bent en langer met een fles kunt doen. Je moet de reinigingsmelk goed inmaseren en goed afspoelen met water zodat er geen restjes of laagjes achter blijven. Zelf gebruik ik deze reinigingsmelk in combinatie met de Action Spa Naturals. Make-upresten verwijderd hij prima, ook alle waterproef make-up verwijderd hij. Naar het gebruik voelt je huid schoon en zacht aan. Ook als je de neringsmelk in je ogen krijgt, prikt het niet, ik vind het gewoon een heerlijk product om te gebruiken. 
3c6cd img 7956 - Nivea Pure & Natural reinigingsmelk

Conclusie:
Het is een heerlijk en goed product! Hij reinigt de huid goed en verwijderd ook alle make-up resten. Mijn huid ziet er veel beter uit, ik heb veel minder last van een vettige voorhoofd en van onzuiverheden. Ondanks dat de textuur aan de dikke kant is vind ik het heel prettig werken en ben je maar een klein beetje van het product nodig. Dit product doet wat hij hoort te doen, zeker het proberen waard. En het mooiste is dat hij gewoon te koop is bij de Action. 

Nivea Pure & Natural reinigingsmelk kost iets rond de drie euro, kan helaas het bonnetje niet meer terug vinden. Bij de Kruidvat of andere drogisterijen kost het €6,29

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge