ESSENCE THE BLUSH & THE HIGHLIGHTER

IMG 5387 - ESSENCE THE BLUSH & THE HIGHLIGHTER

Highlighter en blush on fleek? Geen probleem! Met de nieuwe superzachte highlighter en blush! Vandaag weer twee nieuwe pareltjes uit de nieuwe assortimentsupdate van Essence. Benieuwd wat mijn eerste indruk is? Klik en lees snel verder!

IMG 5387 - ESSENCE THE BLUSH & THE HIGHLIGHTER

IMG 5456 - ESSENCE THE BLUSH & THE HIGHLIGHTER

The blush en The highlighter zien er qua verpakking hetzelfde eruit. Ze zitten in een ronde, doorzichtige plastic verpakking. Eigenlijk niks nieuws want zo kennen we de meeste blushes en highlighters van Essence. De highlighter en blush gaan kopen door een kliksysteem. Ondanks de simpele verpakking voelen ze beide stevig aan. Omdat ze niet zo heel erg groot zijn, zou je ze makkelijk mee kunnen nemen op reis. Wanneer je de blush en highlighter opent, zie je dat ze beide het zelfde streepjes patroon hebben en in het midden de naam van het product. 

IMG 5404 - ESSENCE THE BLUSH & THE HIGHLIGHTER

IMG 5420 - ESSENCE THE BLUSH & THE HIGHLIGHTER

ESSENCE THE BLUSH:

Dááág ‘matt touch blush’, hallo ‘the blush’! Eerstgenoemde heeft plaats gemaakt voor een nieuwe generatie blushes. Deze blushes hebben een nog zachtere, plezierige poedertextuur en zijn verkrijgbaar in maar liefst zes verschillende kleuren. Ik heb de kleur 010 befitting ontvangen. Het is een prachtige, lief roze blush. Zelf draag ik het liefst roze blushes en kon niet wachten om hem eerst voor het eerst te mogen gebruiken. 

IMG 5429 - ESSENCE THE BLUSH & THE HIGHLIGHTER

IMG 5438 - ESSENCE THE BLUSH & THE HIGHLIGHTER

ESSENCE THE HIGHLIGHTER:

En dan is het de beurt aan de nieuwste highlighter van Essence in de kleur 010 Heroic. The highlighter is een super zachte highlighter. Waar je volgens Essence een gegarandeerde, adembenemende glow kunt creëren. Deze highlighter bevat namelijk hele fijne glans deeltjes die je huid een stralende finish geven. Deze highlighter is verkrijgbaar twee kleuren verkrijgbaar.

Swatches blush en highlighter

WhatsApp Image 2019 11 01 at 14.54.33 - ESSENCE THE BLUSH & THE HIGHLIGHTER

 

gjujuyjyjy - ESSENCE THE BLUSH & THE HIGHLIGHTER

o wauw! Hij geeft inderdaad een prachtige glow. De highlighter is makkelijk aan te brengen, is goed gepigmenteerd en laat zich ook makkelijk opbouwen als je houd van een opvallende glow zoals ik.  Zeker wanneer je een lichte huid hebt is dit echt een ideale highlighter om te gebruiken. Ik vind deze combinatie van blush en highlighter echt prachtig! Ik ben in ieder geval onder de indruk.

De blush is goed gepigmenteerd en laat zich makkelijk en snel aanbrengen. Daarnaast laat hij zich makkelijk opbouwen en blenden. Echt een hele mooie blush die bij elke look kan. Een hele fijne blush in gebruik. Denk dat dit zo maar eens een favorietje van mij kan gaan worden.

IMG 5459 - ESSENCE THE BLUSH & THE HIGHLIGHTER

Conclusie: 
Ik heb weer twee pareltjes ontdekt! Zowel samen als los van elkaar zijn het budgettoppers om te gebruiken. Beide producten zijn goed gepigmenteerd, brengen mooi en fijn aan en laten zich makkelijk blenden mocht de highighter of blush je iets te heftig zijn. Wanneer je juist houdt van een opvallende glow kun je heel makkelijk de highlighter opbouwen. Daarnaast zijn ze allebei ontzettend budget en ik kan ze je beide aanraden om eens te proberen.

Essence The Blush is verkrijgbaar in 6 tinten voor € 2,59 per stuk en Essence The Highlighter is verkrijgbaar in 2 tinten voor € 2,59 en zijn te koop bij o.a. Kruidvat

*Dit artikel bevat gekregen producten

Volg allaboutbertina | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

Volg:
Delen:

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge