NAILS4YOU STARTERSET GELLAK

download - NAILS4YOU STARTERSET GELLAK

Soms ben je even toe aan wat beauty time! Een lekker maskertje op doen of je nagels eens goed verwennen. Met de Nails4you gellak starterset kan jij thuis eenvoudig en snel je nagels voorzien van de perfecte manicure waar je minimaal 2 weken lang van kunt genieten. Vandaag vertel ik je meer over deze set. Lees en kijk je mee?

Laatst ontving ik de Basic starterset van Nails4you. In deze starterset zitten alle producten die je nodig bent voor het aanbrengen en verwijderen van gelnagellak. Daarnaast bevat de set 3 verschillende kleurtjes. In de set zit ook een stappenplan met daarin uitgelegd hoe je thuis de perfecte nagels kunt creëren.

In de Basic staterset van Nails4you zitten de volgende producten:

 • 3 kleuren gellak naar keuze
 • LED lamp
 • Base coat 15 ml
 • Top coat 15 ml
 • Primer 15 ml
 • Nagelvijl
 • Bokkenpootje
 • Celstofdeppers
 • Cleaner
 • Gellak remover
 • Remover Wraps
 • Stappenplan

IMG 7229 - NAILS4YOU STARTERSET GELLAK

IMG 7234 2 - NAILS4YOU STARTERSET GELLAK

DE LED LAMP:
In de set zit ook een LED lamp. Het eerste wat mij meteen opviel is dat hij een heel lang snoer heeft vergeleken met andere lampen dus dat is echt ideaal! De LED lamp heeft drie verschillende standen / knoppen: 10, 30 en 60 seconden. Zo kun je altijd de juiste tijd aangeven door op de knop te drukken en voor de rest doet de lamp zijn werk. Verder is de lamp voorzoen van anti-slipdopjes waardoor hij stevig op tafel blijft staan en niet kan verschuiven en hij kan je tafel niet beschadigen.

IMG 7203 - NAILS4YOU STARTERSET GELLAK

VOORBEREIDING:
Voor je aan de slag kunt voorzien van een prachtig kleurtje moet je eerst je nagels voorbereiden.Duw eerst je nagelriemen voorzichtig terug met het bokkenpootje. Vijl daarna je nagels in de gewenste vorm. Maak daarna je nagels en nagelriemen schoon met de nail wipers en cleaner. Hierdoor zal de lak beter hechten en langer blijven zitten. Belangrijk is dat je na deze stap je nagels niet meer aanraakt want je nagels moeten schoon en vetvrij blijven. Raak je ze wel per ongeluk aan, herhaal dan deze stap opnieuw.

IMG 7221 - NAILS4YOU STARTERSET GELLAK

GELLAK AANBRENGEN:
Voor je kleur kunt aanbrengen op je nagels moet je eerst je nagels voorzien van een goede basis. Breng daarom een dun laagje van de base coat aan op de gehele nagel. De base coat mag de huid en de nagelriemen niet aanraken dus zorg ervoor dat je 1 mm afstand houd. Laat de base coat 30 seconden drogen onder de LED lamp.

Na de base coat is het tijd om aan de slag te gaan met de gekleurde nagellak. Altijd een lastig moment want welk kleurtje moet je kiezen…Als je een kleurtje hebt uitgezocht kun je een dun laagje gaan aanbrengen op je nagels. Ook bij hierbij geldt dat je de huid niet mag aanraken omdat de lak anders niet goed kan hechten. Laat de gekleurde nagellak 60 seconden uitharden onder de Led lamp. Breng daarna de topcoat aan op je gekleurde nagels. Ook deze mag de huid niet raken dus hou voldoende afstand. Laat de topcoat 60 seconden uitharden onder de LED lamp. En de ben je aangekomen bij de laatste stap en dat je het plaklaagje verwijderen wat nu over je nagels zit. Dit kun je heel makkelijk verwijderen met een nail wipe en een beetje cleaner en dan kun je nu optimaal gaan genieten van jouw perfect gelakte nagels.

IMG 7243 - NAILS4YOU STARTERSET GELLAK

DE GELLAK VERWIJDEREN VAN JE NAGELS:
En ook voor het verwijderen van de gellak is er een stappenplan want je wilt je nagels natuurlijk niet beschadigen. Als eerst begin je met het verwijderen van de glanzende laag van de topcoat die je nagels zit. Dit kun je heel voorzichtig doen met een nagelvijl. Breng daarna remover aan op de remover wraps en wikkel deze om je vinger met het katoenstukje op je nagel. Laat dit zo’n 20 minuten intrekken zodat je straks de gellak makkelijker van je nagels kunt verwijderen. Na ongeveer 20 minuten kun je de remover wraps verwijderen van je nagel(s) en kun je het bokkenpootje gebruiken om de resten van de gellak te verwijderen van je nagels. Ga daarna met de vijl heel voorzichtig en rustig over je nagels zodat je de laatste restjes van de gellak kunt verwijderen tot je weer schone, gladde nagels hebt en je nagels opnieuw kunt voorbereiden op een eventuele nieuwe gelnagellak beurt.

DE DRIE NAGELLAK KLEUREN DIE IK ONTVANGEN HEB:

nhhnh - NAILS4YOU STARTERSET GELLAK102 Neon Purple
Neon Purple is een intens paarse kleur. Zelf vind ik dit soort opvallende tinten prachtig en kun je heel erg makkelijk combineren bij verschillende outfits of andere paarse tinten. Deze kleur zou je het hele jaar door kunnen dragen. Hij dekt al met één laagje. Zelf breng ik altijd twee hele dunne laagjes aan zodat je niet te veel in één keer aanbrengt.

uiiuki - NAILS4YOU STARTERSET GELLAK145 Rose Red
Rose Red is de perfecte rode kleur maar met een vleugje romantiek van rode rozen. Zelf ben ik helemaal niet zo van de kleur rood (behalve tijdens de feestdagen) maar rood van rode roze vind ik altijd prachtig…volg je het nog? Rose Red is een intense kleur en mag je in basiscollectie niet ontbreken. Het is een hele klassieke en stijlvolle kleur waardoor je hem bij elke gelegenheid en outfit kunt dragen. Hij heeft echt een prachtige glans! Zoals ik al zei, ik hou niet van rood maar deze tint vind ik echt prachtig! Hij is net wat anders dan het ‘normale’ rood.

tttht - NAILS4YOU STARTERSET GELLAK153 Sparkle Blue
Sparkle Blue is een sprankelende, zeeblauwe kleur. Dit is toch wel mijn favoriet van deze drie kleurtjes. Het is een hele mooie, dekkende kleur met een subtiele glitter erin. Echt prachtig voor de feestdagen of om dagelijks te dragen. Echt onwijs mooi kleur!!!

download - NAILS4YOU STARTERSET GELLAK

Conclusie:
Wat een prachtige set! Je hebt alles in huis om gelnagellak aan te brengen en te verwijderen. De set bevat ook nog eens drie verschillende kleuren die jezelf kunt kiezen in hun webshop. Met deze set kan iedereen thuis gelnagellak aanbrengen door de duidelijke / makkelijke stappenplannen. Daarnaast blijft de gellak langer dan 14 dagen mooi op de nagels zitten zonder te verkleuren of te chippen. Het is een hele makkelijk en praktische set in gebruik waar je onwijs veel plezier van hebt.

De Nails4you starterset basic is verkrijgbaar via nails4you.nl voor € 99,00. Normaal kost deze set € 180.  

 

*Dit artikel bevat gekregen producten

Volg allaboutbertina | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge