PINK GELLAC MAGNIFICENT COLLECTIE

IMG 7156 - PINK GELLAC MAGNIFICENT COLLECTIE

Net voor het einde van het jaar komt Pink Gellac nog met een nieuwe collectie genaamd Magnificent. Deze collectie bestaat uit vijf kleuren sluiten perfect aan bij de fashiontrends van dit moment. Van donker paars tot en met een roze nude, deze royale kleuren mogen niet in je collectie ontbreken. Vandaag laat ik je deze prachtige lakjes zien + swatches. Lees en kijk je mee?

Pink Gellac Magnificent collectie bestaat uit de volgende kleuren:

  • 279 Muted Plum
  • 280 Desert Lila
  • 281 Regal Red
  • 282 Dusky Pink
  • 283 Rosy Brown

Naamloos - PINK GELLAC MAGNIFICENT COLLECTIE279 Muted Plum
Pink Gellac 279 Muted Plum is een warme, donker paarse kleur. Een prachtige kleur die je outfit helemaal afmaakt. Ik vind het een prachtige najaars / winter kleur. 

lila - PINK GELLAC MAGNIFICENT COLLECTIEPink Gellac 280 Desert Lila is een mooie lila kleur met een warme ondertoon. De perfecte kleur voor elk seizoen en is niet te opvallend. Deze kleur valt bij elke kleur en outfit te combineren.IMG 7517 3 - PINK GELLAC MAGNIFICENT COLLECTIE281 Regal Red
Regal Red is een prachtige rode nagellak kleur. Deze unieke, royale kleur heeft een rijke roze ondertoon. Echt een hele mooie kleur. Zelf vind ik dit soort kleuren mooier om te dragen dan de echte rood tinten. Dit is echt een kleur die je het hele jaar door kunt dragen op je nagels.

ggg - PINK GELLAC MAGNIFICENT COLLECTIE282 Dusky Pink
Dusky Pink is precies de kleur die de naam omschrijft. Een alledaagse diep roze gel nagellak kleur met een warme ondertoon, die overal goed bij staat! En zoals jullie weten ben ik dol op de kleur roze, dus dit is dan ook mijn favoriet kleur uit deze collectie! rosy - PINK GELLAC MAGNIFICENT COLLECTIE283 Rosy Brown
Pink Gellac 283 Rosy Brown is een nude kleur met een bruine ondertoon. Dit is de perfecte kleur voor een classy look omdat het een hele mooie subtiele kleur is.

IMG 7175 - PINK GELLAC MAGNIFICENT COLLECTIE

Alle kleuren hebben al een prima dekking bij één laagje. Zelf kies ik er altijd voor om twee dunne laagjes. Daarnaast zijn alle potjes weer voorzien van het bekende breede Pink Gellac kwastje waarmee je makkelijk, snel en egaal de kleuren kunt aanbrengen op je nagels. Ik heb weer vijf prachtige tinten erbij in mijn Pink Gellac stash. 

De Pink Gellac Magnifect collectie is te koop op pinkgellac.nl voor € 15,00 per kleur.

 

Wat is jouw favoriete kleur uit deze nieuwe collectie van Pink Gellac? 

 

Volg allaboutbertina | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

 

*dit artikel bevat producten die ik ontvangen heb

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge