PERSOONLIJK | ELKE DAG EEN VRAAG, EEN DAGBOEK VOOR VIJF JAAR #48

DSC05890 1 InPixio edited - PERSOONLIJK | ELKE DAG EEN VRAAG, EEN DAGBOEK VOOR VIJF JAAR #48

Goedemorgen en wat leuk dat je weer een kijkje neemt op mijn blog. Zoals elke maandag begin ik de week met een persoonlijk artikel waarin ik 7 vragen en antwoorden deel uit het boek ‘Elke dag een vraag, een dagboek voor vijf jaar’. Dit keer lees je wat mijn lijflied is, wat mijn goede voornemens zijn en welke verkeerde keuze heb ik dit jaar gemaakt?! Benieuwd? Klik en lees gezellig mee!

24 december 2019: Waar ben je heel goed in?
Bloggen, fotograferen, tekenen, perfectionistisch zijn, sarcastisch maar vooral een luisterend oor voor anderen.

25 december 2019: Wanneer was de laatste keer dat je versteld stond van jezelf?
Tijdens de presentatie van mijn fotoserie in de project week. Ik was heel erg blij met de foto’s die ik gemaakt hadden en ook de docenten waren er heel erg enthousiast over en de foto’s waren technisch goed en dat is toch wel een heel mooi compliment voor een beginnen fotograaf als je die krijgt van professioneel fotograaf. Dat was wel even een momentje dat ik even versteld stond van mezelf.

26 december 2019: Wat is jouw lijflied?
Liever te dik in de kist, dan weer een feestje gemist! Dit liedje beschrijft gewoon dat je van elke dag moet genieten en dat is ook wel mijn levensmotto.

27 december 2019: Welke gebeurtenis van dit jaar heeft de meeste indruk op je gemaakt?
Het moment dat er tegen mij werd gezegd dat ik geen PABO mocht gaan doen. Iets waar ik al mijn hele leven naar toe heb gewerkt en altijd voor ogen had. Echt een enorme klap. Ik kan niet beschreven hoe ik mij toen voelde. Ik heb mij nog nooit zooooooo intens boos, verdrietig en teleurgesteld gevoelt. Dat was wel een moment die mij bij gebleven is dit jaar.

28 december 2019: Wat zijn je goede voornemens voor het komende jaar?
Ik vind dat altijd zo lastig om goede voornemens te bedenken. Ik hoop het komende jaar meer shoots te mogen doen, nog meer te mogen experimenteren met fotografie en voor de rest…geen idee. Ik heb echt geen idee wat mijn doelen moeten zijn voor het komende jaar. Daar moet ik nog even goed over na denken.

29 december 2019: Waar vier je oud en nieuw en met wie?
Met mijn zus en vader + huisdieren vier ik oud en nieuw. Vaak gaan we om 12 uur de straat op om de buren gelukkig nieuwjaar te wensen en om foto’s te maken van het vuurwerk. Ik denk dat het dit jaar niet veel anders is.

30 december 2019: Heb je dit jaar een verkeerde keuze gemaakt?
Dit klinkt misschien heel dubbel maar ik denk echt dat het een verkeerde keuze was geweest als ik PABO had gedaan. Ja, ik weet het… het klinkt gek als ik dat zeg omdat het een droom was en ik er echt kapot van was maar ik doe nu een opleiding waar ik zoveel creativiteit in kan, een passie. En daarnaast heb ik gewoon heel veel vrije tijd over voor mijn blog die ik anders niet had gehad dus ik ben ergens blij met deze keuze. Het is heel dubbel.

 

Volg allaboutbertina | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge