NIEUWE PINK GELLAC POTJES

step0002 1 - NIEUWE PINK GELLAC POTJES

Vandaag laat ik weer drie nieuwe kleuren aan je zien van Pink Gellac. Pink Gellac lanceerde onlangs een nieuw vormgeving voor hun nagellakpotjes en daarom kreeg ik drie ‘nieuw’ kleuren opgestuurd. Vandaag wil ik ze graag een je laten zien en hoe de kleuren eruit zien op mijn nagels. Benieuwd? Klik en lees snel verder.

step0002 1 - NIEUWE PINK GELLAC POTJES

De nieuw vormgeving van Pink Gellac potjes lijkt best wel op de vorige. De zwarte potjes zijn hetzelfde gebleven maar hier en daar is het design vernieuwd door enkele aanpassingen. Voorheen waren zwart met witte letters, het logo van Pink Gellac en de kleur werd aangegeven met smalle strookje / blak boven het logo. Aan de kleur strook / blak kon je zien welke naam en kleur het lakje had. Dit laatste hebben zij nu aangepast, want nu kun je al zien door de kleur label welke kleur het lakje heeft.

step0001 1 1 - NIEUWE PINK GELLAC POTJES

Links: nieuw vormgeving – Rechts: oude vormgeving

Ik vind het een hele fijne aanpassing want nu vind je nog sneller het juiste kleurtjes terug als je meer van deze Pink Gellac lakjes hebt die er allemaal hetzelfde eruit zien en je het dus moet hebben van de kleur dop. Daarnaast zijn ook de letters op de potjes veranderd want de potjes zijn nu voorzien van gouden letters in plaats van wit. Daarnaast hebben ze nog een leuke nieuw twist gekregen namelijk de gouden wikkel om de dop heen. Zo zien de potjes er nog leuker uit en past weer goed bij de gouden letters. Het zijn een aantal kleine aanpassingen maar door deze kleine details zien de potjes er net iets luxer uit. De hoeveelheid en de formule van de lakjes zijn hetzelfde gebleven (gelukkig). Ik ontving drie kleurtjes die ik  nog niet in mijn collectie had zitten. Deze drie kleuren zitten (op dit moment) in het vaste assortiment van Pink Gellac.

Ik ontving de volgende kleuren:

  • 108 Lady in Red
  • 115 Army Green
  • 155 Satin Grey

step0002 1 - NIEUWE PINK GELLAC POTJES

108 Lady in Red
Lady in Red is een rode gellak waarmee je prachtige rode nagels creëert. Deze kleur is perfect voor het maken van Nail Arts met gellak. Lady in Red Pink Gellac  is een mooie rode tint die zorgt voor opvallend gelakte nagels. Ik moet bekennen dat ik niet veel rode nagellakjes in mijn stash heb zitten waardoor ik de kleur rood niet vaak draag maar daar gaat nu zeker verandering in komen! Het is een hele dekkende kleur en heeft bij één laagje al een volledige dekking. Echt een hele mooie rode kleur en past bij elke gelegenheid en seizoen als je het mij vraagt.

step0002 - NIEUWE PINK GELLAC POTJES

115 Army Green
Naast de kleur roze ben ik dol op groen tinten. Ik heb heel lang een legergroen nagellakje van de Action gehad en was één van mijn favoriete lakjes. Ik was zo dol op deze kleur dat ik hem bijna elke week op mijn nagels droeg en heb hem jaren in mijn stash gehad maar ik denk dat ik een nieuwe favoriet heb ontdekt namelijk de kleur Army Green. Army Green is een legergroene gellak en ook deze kleur is heel handig om te hebben als je houd van Nail Art nagels maken. Dit is echt een super toffe kleur maar heeft wel meer laagjes nodig voor een volledige dekking en de kleur valt iets anders uit dan hoe die op de website afgebeeld staat maar het is en blijft gewoon een hele mooie kleur. Zeker een hele mooie toevoeging aan mijn collectie.

step0002 2 - NIEUWE PINK GELLAC POTJES

155 Satin Grey
Fifty Shades of Grey? You only need 1! Pink Gellac 155 Satin Grey. Echt een hele bijzondere, unieke kleur! De kleur is sensueel, zacht en perfect te combineren met iedere outfit! Het lakje bevat een hele mooie subtiele shimmer en heeft een satijn-finish. Daarnaast heeft dit lakje een goede dekking en laat zich heel gemakkelijk aanbrengen. Het is een stijlvolle kleur en heeft zeker mijn hartje verovert!

step0001 6 - NIEUWE PINK GELLAC POTJES

Wat een mooie kleuren. Ik had niet gedacht dat ik enthousiast zou zijn over de rode kleur maar ook die vind ik super mooi eruit zien op mijn nagels. Op dit moment heeft Pink Gellac wel een hele leuke actie! Normaal shop je deze lakjes voor €15.00 per stuk maar zij hebben nu een actie waarbij je maar liefst 27% korting krijgt op elk lakje en je krijgt ook nog eens het 4e gellakje GRATIS! Dat wordt inslaan!!!!

 

Welke kleur is jouw favoriet?

Volg allaboutbertina | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

Volg:
Delen:

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge