STAPELREVIEW │ESSENCE GOOD VIBES GOOD MEMORIES TREND EDITION

step0001 4 1 - STAPELREVIEW │ESSENCE GOOD VIBES GOOD MEMORIES TREND EDITION

Tijd voor een stapelreview! Het leek me weer eens leuk om een aantal producten ‘samen te voegen’ en in één artikel te bespreken. Dit keer zijn het drie producten uit de trend ‘Good vibes, Good memories’ die vanaf de tweede week van april tot juni verkrijgbaar zal zijn exclusief bij Etos. Benieuwd wat ik van deze producten vind en of ze het kopen waard zijn? Klik en lees gezellig mee!

g - STAPELREVIEW │ESSENCE GOOD VIBES GOOD MEMORIES TREND EDITION

Soms vind ik het leuk om een aantal producten te combineren en een stapelreview te schrijven.Dit soort artikelen vind ik zelf ook altijd heel erg leuk om te lezen bij andere bloggers en zeker als om verschillende producten gaat die uit één collectie komen vind ik het leuker om er één review ervan te maken dan allemaal losse reviews en het is voor jullie ook een stukje overzichtelijker en makkelijker terug te zoeken op mijn blog mocht je geïnteresseerd zijn in bepaalde producten van een collectie. Vandaag lees je 3 reviews in 1, ik ontving namelijk het oogschaduw palette, blush trio palette en de baked blush & highlighter. Mocht je de volledige collectie willen bekijken? Klik hier voor de preview!

eyeshadow palette good vibes essence - STAPELREVIEW │ESSENCE GOOD VIBES GOOD MEMORIES TREND EDITION

ESSENCE TREND EDITION „GOOD VIBES GOOD MEMORIES“ – EYESHADOW PALETTE
Toen ik het persbericht voor het eerst bekeek viel mijn oog op dit oogschaduw palette door de verpakking en de oogschaduwkleuren. Het palette is gemaakt van wit karton en voelt desondanks best stevig aan. Ik vind vooral de verpakking heel erg leuk met die bloemen, doet mij meteen denken aan het voorjaar. Het palette sluit heel los door de magnetische sluiting, dat vind ik jammer. Het palette bevat 9 glanzende oogschaduws van roze / rood, koper tot goudtinten. 

ESSENCE TREND EDITION „GOOD VIBES GOOD MEMORIES“ – EYESHADOW PALETTE - STAPELREVIEW │ESSENCE GOOD VIBES GOOD MEMORIES TREND EDITION

Wanneer je het palette opent zie je nog de naam van het palette op het dekseltje staan met twee klaprozen. Daaronder vind je 9 prachtige oogschaduws. De oogschaduws hebben dezelfde grote en zijn allemaal glanzend. Ik ben erg benieuwd naar de kwaliteit van de poeders.

Swatches:

step0001 11 1 - STAPELREVIEW │ESSENCE GOOD VIBES GOOD MEMORIES TREND EDITION

Van links naar rechts zie je alle kleuren uit het Good Vibes Good Memorie palette. Ik vind de kleuren heel erg mooi, voelen zacht aan en zijn goed gepigmenteerd zelfs de matte oogschaduws. Ik vind vooral de glanzende oogschaduws er heel mooi uitzien. 

step0001 - STAPELREVIEW │ESSENCE GOOD VIBES GOOD MEMORIES TREND EDITION

step0001 1 - STAPELREVIEW │ESSENCE GOOD VIBES GOOD MEMORIES TREND EDITION

De ooglook met het palette vind ik erg mooi geworden. De oogschaduws zijn makkelijk te blenden en op te bouwen voor het gewenste resultaat. De kleuren lopen mooi over in elkaar, klein beetje fall-out maar voor de rest echt een heel mooi palette.

ESSENCE TREND EDITION „GOOD VIBES GOOD MEMORIES“ – BLUSH TRIO - STAPELREVIEW │ESSENCE GOOD VIBES GOOD MEMORIES TREND EDITION

ESSENCE TREND EDITION „GOOD VIBES GOOD MEMORIES“– BLUSH TRIO
Opzoek naar het ideale palette voor een frisse lentelook? Dan is dit palette iets voor jou volgens Essence. Dit palette bevat drie verschillende blushes en is gemaakt van wit, stevig plastic. Op het dekseltje staat love in bloemenprint. Heel leuk dat ze de letters eruit gesneden hebben, hierdoor valt het palette meteen goed op. Het palette heeft een kliksysteem waardoor hij stevig sluit.

step0002 2 1 - STAPELREVIEW │ESSENCE GOOD VIBES GOOD MEMORIES TREND EDITION

Zodra je het palette opent zie je meteen de drie verschillende blushes en op het plastic folie staat nog een mooie quote met een aantal bloemetjes erop en dat is het. Het palette heeft verder geen spiegeltje of iets.

step0002 3 1 - STAPELREVIEW │ESSENCE GOOD VIBES GOOD MEMORIES TREND EDITION

De eerste blush is roze en bevat best wel wat shimmer, de tweede blush is volledig matt en heeft een licht roze kleur en de laatste blush van dit trio is meer koraal / peach kleur en is ook matt. Wat mij meteen opviel bij het open maken van dit trio palette is dat de persfoto en hoe de kleuren in het echt eruit zien totaal niet met elkaar overeen komen. Op de persfoto lijken de blushes drie verschillende roze tinten te zijn waarbij de kleuren dicht bij elkaar liggen terwijl de kleuren in het echt best ver van elkaar liggen.

 Swatches:

step0001 13 - STAPELREVIEW │ESSENCE GOOD VIBES GOOD MEMORIES TREND EDITION

 o wauw! Super mooie kleurtjes en alle drie ontzettend goed gepigmenteerd. De eerste is echt een opvallende roze kleur, de tweede is een licht roze kleur en de laatste is meer een peach kleur en nu zie je heel goed hoe verschillend ze zijn van kleur. Zelf hou ik heel erg van roze blushes dus ik denk dat ik die het meeste ga gebruiken uit dit palette maar ze zijn alle drie echt prachtig! Ze voelen zacht aan. Ik ben echt enthousiast over deze collectie tot nu!

 

step0001 3 - STAPELREVIEW │ESSENCE GOOD VIBES GOOD MEMORIES TREND EDITION

  Donker roze blush

licht roze essence blush - STAPELREVIEW │ESSENCE GOOD VIBES GOOD MEMORIES TREND EDITION

Licht roze blush

peach blush - STAPELREVIEW │ESSENCE GOOD VIBES GOOD MEMORIES TREND EDITION

Peach blush

Ik hou hiervan! Omdat de blushes heel goed gepigmenteerd en zacht zijn ben je maar een klein beetje product nodig. Voor ik de blush aanbracht heb ik eerst goed mijn kwast afgetikt want anders wordt het veel te heftig. Dit is zeker een palette waar je lang mee kunt doen.

ESSENCE TREND EDITION „GOOD VIBES GOOD MEMORIES“– BLUSH HIGHLIGHTER - STAPELREVIEW │ESSENCE GOOD VIBES GOOD MEMORIES TREND EDITION

ESSENCE TREND EDITION „GOOD VIBES GOOD MEMORIES“– BAKED BLUSH & HIGHLIGHTER
Het laatste product wat ik ontving is een heel praktisch product omdat het 2-in1 product is omdat het een blush en highlighter in één is. De verpakking is de standaard verpakking die we gewend zijn van Essence en is stevig en sluit prima. Eerlijk is eerlijk, ik vind het echt een plaatje om naar te kijken, hij ziet er echt prachtig uit, fotogeniek gewoon. Deze bush en highlighter heeft een inhoud van 9 gram wat best wel veel is, dus je kunt hier vast een lange tijd mee doen.

step0001 6 - STAPELREVIEW │ESSENCE GOOD VIBES GOOD MEMORIES TREND EDITION

step0003 - STAPELREVIEW │ESSENCE GOOD VIBES GOOD MEMORIES TREND EDITION

De blush en highlighter ziet er echt prachtig uit, ik vind het bijna zonde om hem te gaan gebruiken. Vooral de gouden glow die hij heeft vind ik erg mooi. In het persbericht raad Essence om dit product aan te brengen met een zachte kwast.

Swatches:

step0001 12 - STAPELREVIEW │ESSENCE GOOD VIBES GOOD MEMORIES TREND EDITION

O wauw!!! I am in love!!!!! De poeder is zacht en is ontzettend goed gepigmenteerd. Met dit product kun je zeker een hele mooie frisse glow creëren of een mooie blos op je wangen. Deze glow is zo ontzettend mooi, kon ik hem maar in het echt aan jullie laten zien want in het echt is hij veel mooier! Tijd om het product aan te brengen!

ESSENCE TREND EDITION „GOOD VIBES GOOD MEMORIES“– BLUSH HIGHLIGHTER lookgoed - STAPELREVIEW │ESSENCE GOOD VIBES GOOD MEMORIES TREND EDITION

Die glow is zoooó mooi! Helaas komt hij minder goed over op de foto als in het echt. 

step0001 4 1 - STAPELREVIEW │ESSENCE GOOD VIBES GOOD MEMORIES TREND EDITION

Conclusie:
Wauw, wauw en nog eens wauw! Ik was al verliefd vanaf het moment toen ik het persbericht zag maar nu nog meer. De producten zien er super schattig uit, het schreeuwt gewoon lente! Daarnaast zijn alle drie de producten goed gepigmenteerd, fijn in gebruik, makkelijk te blenden, handig formaat om mee te nemen voorop reis dus ja, dit is echt een collectie die mij heeft verbazen en ik kan ze je alle drie aanraden! Er is geen enkel product of iets waar ik negatief over kan zijn want ze zijn alle drie kwalitatief heel erg goed en fijn dus zeker het kopen waard.

De trend edition ‘Good vibes, Good memories’ die vanaf de tweede week van april tot juni verkrijgbaar, exclusief bij Etos

 

* dit artikel bevat producten die ik ontvangen heb

Volg:
Delen:

5 Reacties

 1. 16 april 2019 / 09:28

  Wauw!! Wat een mooie collectie, I love it? Vooral die baked blush/highlighter…. Die moet ik hebben! Snel maar even naar de winkel haha

  • Bertina
   Auteur
   16 april 2019 / 19:10

   Ja die is echt prachtig! Jammer dat hij niet zo goed overkomt op de foto want hij is zoooó mooi en echt een hele bijzondere glans. Ik hoop dat je op tijd erbij bent en hem kunt scoren.

 2. 17 april 2019 / 10:24

  Vooral de oogschaduw vind ik top, mooie verpakkingen ook!

 3. 22 april 2019 / 14:38

  Jaaa deze collectie is zoooo leuk! Love it! Ik vind de verpakkingen zo super schattig. En dat palette ziet er ook echt mooi uit, gave look! Ik heb zelf alleen de highlighting blush en daar ben ik ook groot fan van. Echt een beauty.
  Nicole onlangs geplaatst…Lush Creamy Candy Bubble BarMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge