PERSOONLIJK | ELKE DAG EEN VRAAG, EEN DAGBOEK VOOR VIJF JAAR #23

DSC05890 1 InPixio edited - PERSOONLIJK | ELKE DAG EEN VRAAG, EEN DAGBOEK VOOR VIJF JAAR #23

Happy monday! Vandaag is het weer tijd om het boek ‘Elke dag een vraag, een dagboek voor vijf jaar’erbij te pakken en de vragen en antwoorden met jullie te delen die ik afgelopen week invulde. Benieuwd met wie ik zou willen bijkletsen, wat mijn favoriete dag van de week was en waar ik voor het laatst heb gewandeld? Kijk en lees dan snel mee!

1 juli 2019: Hoe lang kun je zonder je mobiel?
Ik denk een half uur en dan wordt ik gek! Ik zit natuurlijk best wel veel op Instagram, Telegram en Whatsapp dus ik heb hem best wel vaak in mijn hand en heel vaak onbewust even checken of ik nog berichtjes gemist heb. Nu doe ik ook heel veel dingen via mijn telefoon voor mijn blog dus ik denk niet dat ik heel erg lang zonder dat ding zou kunnen.

2 juli 2019: Wat is je doel voor morgen?
Naar stage gaan… op dit moment heb niet meer zoveel verplichtingen of dingen die ik doe omdat het bijna vakantie is en het enigste wat er op de planning staat is naar stage gaan en de dierenarts bellen voor Teddy.

3 juli 2019: Wat is je favoriete fruit?
Ik moet bekennen dat ik de laatste jaren door stage meer fruit ben gaan eten. Ik lust qua fruit bijna alles maar favoriet is toch wel sinaasappel, appel, banaan, komkommer, druiven, aardbeien…… veel favorieten dus.

4 juli 2019: Wat ga je vandaag in gang zetten?
Beginnen met het leren van geschiedenis voor de toelatingstoets voor de PABO. Ik had het boek al doorgelezen en de begrippenlijst geleerd maar ik kwam laatst nog een andere samenvatting tegen dus dat was het doel om die nu door te lezen en te gaan leren.

5 juli 2019: Met wie zou je willen bijkletsen?
Ik zou heel graag willen bijkletsen met mijn lieve blogvriendinnetje Angela (Ilovebudgetmakeup.nl) We zouden laatst naar een event gaan maar door de stakingen van de NS ging deze niet door en ik hem haar niet meer gezien sinds het Kruidvat Winterwonder event, wel Whatsappen wij elke dag dus elkaar spreken doen we wel maar elkaar in het echt zien is toch wel een stuk gezelliger.

6 juli 2019: Wat vind je de mooiste quote?
Enjoy the little things!

7 juli 2019: Waar heb je voor het laatst een wandeling gemaakt?
Wij zijn laatst met Coco wezen wandelen bij de Holterberg. Vroeger gingen wij daar al vaak naar toe picknicken. Vorig zomer waren we daar voor het laatst dus het was weer tijd om daar weer eens naar toe te gaan en te genieten van de mooie omgeving en Coco vind het daar altijd heel erg leuk om te wandelen en te spelen. Blijft toch wel onze favoriete plek.

8 juli 2019:  Wat was je favoriete dag van de week?
Afgelopen week waren er best wel veel leuke en bijzondere dingen maar dan kies ik toch voor 1 juli omdat ik mijn Onderwijsassistent diploma kreeg en daarmee echt mijn MBO tijd afsluit.

 

Volg allaboutbertina | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge