NIEUWE MANNENVERZORGINGSPRODUCTEN VAN KRUIDVAT IDEALE VADERDAGCADEAUS

unnamed 1 - NIEUWE MANNENVERZORGINGSPRODUCTEN VAN KRUIDVAT IDEALE VADERDAGCADEAUS

Op zoek naar een cadeautje voor Vaderdag? Look no more! Kruidvat introduceert de nieuwe Originals Baardwas en Originals Wasgel Charcoal waarmee je jouw vader of partner voor een fijn prijsje blij kunt maken. Staat hij lang onder de douche? Verras hem dan met de Soul Secrets Men 2-in-1 douche & shampoo of de 2-in-1 douche- & scheerschuim. Kruidvat heeft voor elke vader een gepast Vaderdagcadeau. Meer weten? Klik en lees snel mee!

unnamed 1 - NIEUWE MANNENVERZORGINGSPRODUCTEN VAN KRUIDVAT IDEALE VADERDAGCADEAUS

Heeft jouw vader of partner een baard of snor? Dan is de Kruidvat Originals Baardwas het perfecte cadeau voor hem. Dit nieuwe product reinigt voorzichtig de baard en laat de huid zacht aanvoelen dankzij de toegevoegde olijfolie, koolzaadolie en vloeibare shea olie. Daarnaast helpt de baardwas bij het verminderen van jeuk aan de baard en hydrateert het de huid onder de baard waardoor deze niet uitdroogt. Het product is geschikt voor alle huidtypen en is dermatologisch goedgekeurd. Maak je cadeau nog completer met de Kruidvat Baardolie, Baardwax of Scheerkwast.

Houtskool alleen voor de barbecue? Juist niet! Vanaf nu kunnen mannen het ook op hun huid gebruiken. De nieuwe Kruidvat Originals Wasgel Charcoal is een reinigingsproduct gecombineerd met pure klei. De wasgel reinigt de huid intensief en laat het stralen. Het product is geschikt voor de normale en gecombineerde huid en kan dagelijks gebruikt worden.

Heb je een praktische vader of vriend? Verras hem met de Soul Secrets Men 2-in-1 douche & shampoo of de 2-in-1 douche- & scheerschuim in de varianten ‘Elements of the Orient’ of ‘Force of Iceland’. Met deze 2-in-1 formule is hij snel klaar en kan hij weer door met de orde van de dag. De 2-in-1 douche & shampoo reinigt de huid en het haar op milde wijze. De 2-in-1 douche- & scheerschuim zorgt voor een ultiem was- en scheerresultaat. Kies ‘Elements of the Orient’ voor een warme geur die voor een ontspannen gevoel na het douchen zorgt. Behoefte aan energie? Kies dan ‘Force of Iceland’, deze variant geeft een verfrissend en energiek gevoel.

 

Prijs en verkrijgbaarheid
Kruidvat Originals Baardwas € 2,99
Kruidvat Originals Wasgel Charcoal € 1,99
Soul Secrets Force of Iceland 2-in-1 douche & shampoo € 2,99
Soul Secrets Force of Iceland 2-in-1 douche & scheerschuim € 3,99
Soul Secrets Element of the orient 2-in-1 douche & shampoo € 2,99
Soul Secrets Element of the orient 2-in-1 douche & scheerschuim € 3,99

De producten zijn vanaf nu verkrijgbaar bij de grote Kruidvat-filialen en online via www.kruidvat.nl.

Volg:
Delen:

2 Reacties

 1. Jean-Paul
  25 april 2021 / 13:17

  Zijn de producten van Soul secrets nog. Verkrijgbaar?

  • Bertina
   Auteur
   28 april 2021 / 15:21

   Nee, helaas zijn deze niet meer verkrijgbaar bij Kruidvat. Ik kan ze tenminste niet meer vinden op hun website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge