PINK GELLAC TROPICAL ISLAND COLLECTIE

DSC01259 1 InPixio - PINK GELLAC TROPICAL ISLAND COLLECTIE

Pink Gellac is één van mijn favoriete merken als je het hebt over gellak en vandaag laat ik weer een prachtige collectie aan jullie laten zien namelijk de Tropical Island collectie. Deze collectie bevat zeven knallende zomerse kleuren die je doen denken aan de perfecte, tropische vakantie. Vandaag laat ik ze allemaal aan je zien. Kijk je mee?

DSC05915 InPixio edited - PINK GELLAC TROPICAL ISLAND COLLECTIE

Voor wie mijn blog al langer volgt weet dat ik dol ben op de kleur roze. Het zou je dan ook niks verbazen dat ik mega enthousiast was over deze nieuwe collectie van Pink Gellac want de collectie bevat vier roze tinten, een paars en een knal oranje lakje. Ik laat ze je hieronder stuk voor stuk zien.

DSC01267 1 InPixio - PINK GELLAC TROPICAL ISLAND COLLECTIE

De Pink Gellac Tropical Isaland collectie bestaat uit de volgende kleuren:

 • 244 Hawaii Orange
 • 245 Cocktail Pink
 • 246 Mermaid Pink
 • 247 Sorbet Pink
 • 248 Midnight Purple
 • 249 Hot Plum
 • 250 Orchid Purple

hawaii orange edited - PINK GELLAC TROPICAL ISLAND COLLECTIE

244 Hawaii Orange
Pink Gellac Hawaii Orange is een echt knal oranje kleurtje. Zelf hou ik wel van lakje die fluoriserend zijn. Het is echt een hele gave kleur waar je nagels zeker mee gaan opvallen. Zelfs met de camera is de kleur niet helemaal goed vast te leggen. Echt een typische zomer kleur die zeker niet mag ontbreken in je stash.


cocktail pink edited - PINK GELLAC TROPICAL ISLAND COLLECTIE

245 Cocktail Pink
En dan door naar het volgende opvallende kleurtje namelijk een knal roze kleur. Ook dit is een fluoriserende, opvallende , typische zomerse kleur! Ik denk dat dit lakje een favoriet van mij gaat worden.

mermaid goed edited - PINK GELLAC TROPICAL ISLAND COLLECTIE

246 Mermaid Pink
Ook van dit lakje wordt ik heel erg blij. Mermaid Pink is een zacht roze lakje met glitter. Roze en glitter is echt een perfecte combinatie als je het mij vraagt. Bij laag één zat er al een goede hoeveelheid glitters op maar omdat je nooit te veel glitter hebt besloot ik twee laagjes aan te brengen voor nog meer glitter. Ook dit lakje heeft mijn hartje een beetje veroverd.

 sorbet pink edited - PINK GELLAC TROPICAL ISLAND COLLECTIE

247 Sorbet Pink
Sorbet Pink is een frisse kleur met een donkere ondertoon. Ook deze kleur vind ik prachtig!Dit is echt zo’n kleur die je het hele jaar door zou kunnen dragen net als dat je het hele jaar sorbets zou kunnen eten hihi.

midnight purple edited - PINK GELLAC TROPICAL ISLAND COLLECTIE

248 Midnight Purple
Midnight Purple is de tweede glitter lakje uit de collectie. En zoals de naam het al verklapt is Midnight Purple is een zwoele, donkere, mysterieuze paarse kleur. Echt een hele mooi kleur en de glitters zorgen echt voor een heel erg mooi effect aan de paarse kleur.

hot plum edited - PINK GELLAC TROPICAL ISLAND COLLECTIE

 249 Hot Plum
Hot Plum is een heldere fuchsia kleur die bij elke (zomerse) outfit past. Het is een hele mooie, draagbare kleur die eigenlijk het hele jaar door kan worden gedragen op de nagels. Echt een hele mooie toevoeging aan deze collectie.

orchid purple edited - PINK GELLAC TROPICAL ISLAND COLLECTIE

250 Orchid Purple
Last but not least: de Pink Gellac 250 Orchid Purple. Dit is een koele, paarse kleur. Zelf draag ik niet zo heel vaak paarse nagellak maar daar gaat dit lakje zeker verandering in brengen. Echt een toffe kleur is dit! 

 

DSC01275 1 InPixio - PINK GELLAC TROPICAL ISLAND COLLECTIE

Wauw, wat een prachtige collectie! Echt een collectie die bij mij past en waar ik nog heel erg veel plezier van ga hebben. Alle lakjes brengen heel erg makkelijk en snel aan, zijn goed gepigmenteerd en geven al een volledige dekking al met één laklaagje. De glitter lakjes vind ik zelf mooi met twee laagjes omdat je dan extra veel glitters hebt. Wat ik zelf een heel groot voordeel vind aan deze lakjes is dat de lak binnen no-time droog met de LED lamp en je kunt 14 dagen genieten van jouw gelakte nagels. Eerder reviewde ik al de starter kit van Pink Gellac. Mocht je benieuwd zijn naar deze review klik hier!

De Pink Gellac Tropical Island Collection is te koop op pinkgellac.nl voor € 15,00 per stuk, op dit moment hebben ze een hele leuke actie lopen waarbij je maar € 12,00 per stuk betaald.

 

Welke kleurtjes spreken jouw het meeste aan en welke kleur draag jij het liefst op jouw nagels?

 

* dit artikel bevat producten die ik ontvangen heb

Volg:
Delen:

7 Reacties

  • Bertina
   Auteur
   19 februari 2019 / 18:33

   Ja die is gaaf he! Echt een hele mooie paarse kleur die zeker opvalt op je nagels. Dit is ook één van mijn favoriete lakjes uit deze collectie.

 1. 20 februari 2019 / 21:05

  Wat een mooie kleurtjes! En de prijs is ook wel leuk nu met die actie. Cocktail Pink is m’n favoriet <3

  • Bertina
   Auteur
   27 februari 2019 / 19:38

   Zij hebben heel vaak van dit soort acties. Wie weet kun je het lakje zelf wel scoren voor een mooie, betaalbare prijs om uit te proberen.

 2. 21 februari 2019 / 16:03

  Ik heb ze ook alle zeven, maar grijp er toch het minste naar. Geef mij maar nudekleuren!

  • Bertina
   Auteur
   27 februari 2019 / 19:37

   Wat leuk dat jij ze ook hebt. Het is heel verschillend waar je van houd betreft kleur. Nude past vaak beter bij outfits, dit is al snel te opvallend. Ik snap wel dat je liever voor nude tinten gaat. Zelf vind ik nude tinten ook heel erg mooi en draag dat soort kleuren heel vaak maar een keer een opvallend lakjes vind ik ook wel erg leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge