HEMA B.A.E. 3D EFFECT WATERPROOF MASCARA

DSC06930 InPixio edited - HEMA B.A.E. 3D EFFECT WATERPROOF MASCARA

HEMA  heeft een nieuwe make-up lijn toegevoegd aan haar assortiment namelijk B.A.E. wat voor Before Anything Else staat. De hele collectie bestaat uit 138 nieuwe producten die 100% vegan zijn. Wie je ook bent, wat je ook doet, met B.A.E. ben je altijd de beste versie van jezelf is de boodschap van dit geheel nieuwe label. Natuurlijk kon ik het dan ook niet laten om een aantal producten te kopen en voor jullie te testen. Ik nam onder ander deze HEMA 3D Effect waterproof mascara mee. Deze waterproof mascara zorgt voor volumineuze wimpers in 3D effect. Ik ben dus erg benieuwd naar het resultaat met deze mascara! Jij ook? Klik en lees snel mee!

Het label bestaat uit 138 producten in zes verschillende categorieën: face, eyes, brows, lips, accessoires en Eau de Toilette. Elk seizoen worden er nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd die passen bij de laatste trends. Ik ben heel erg benieuwd naar deze nieuwe producten, ik ben sowieso al groot fan van HEMA make-up. Toen ik het nieuwe assortiment in de winkel zag besloot ik de 3D effect waterproof mascara en 3 dry matte liquid lipsticks mee te nemen om voor jullie te testen. Vandaag trappen we af met de 3D effect waterproof mascara maar je kunt de komende tijd meer reviews uit deze nieuwe lijn verwachten op mijn blog. 

step0001 3 - HEMA B.A.E. 3D EFFECT WATERPROOF MASCARA

Ik vind de verpakking er al heel leuk uitzien. De huls van de mascara is matzwart en heeft een roze touch door de roze kleurige drop. Met witte letters staat de naam van de mascara op de huls en met bronzen letters B.A.E. wat voor Before Anything Else staat. Op de achterkant staat dat de mascara 6 maanden goed blijft naar het open en dat hij vegan is.

step0003 4 - HEMA B.A.E. 3D EFFECT WATERPROOF MASCARA

step0001 4 - HEMA B.A.E. 3D EFFECT WATERPROOF MASCARA

Op de website van HEMA vind je meer informatie over de mascara namelijk dat hij  veegvast en lang te blijven zitten, dat hij zorgt voor volumineuze wimpers in 3D effect. Daarnaast vind je ook alle ingrediënten die in deze mascara zitten: ISODODECANE, PARAFFIN, CI 77499, VP/HEXADECENE COPOLYMER, VP/EICOSENE COPOLYMER, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, TALC, SYNTHETIC WAX, C18-36 ACID TRIGLYCERIDE, POLYBUTENE, COPERNICIA CERIFERA CERA, HYDROGENATED POLYCYCLOPENTADIENE, SILICA, PHENOXYETHANOL, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, CAPRYLYL GLYCOL, CENTAUREA CYANUS FLOWER EXTRACT, TOCOPHEROL

step0002 1 - HEMA B.A.E. 3D EFFECT WATERPROOF MASCARA

Het borsteltje heeft kunststof korte ‘haartjes’ en is best wel groot. Ik ben benieuwd of dit borsteltje handig in gebruik is en of hij niet gaat zorgen voor spinnenpoten omdat de haartjes dicht op elkaar staan.

hema 3d effect mascara - HEMA B.A.E. 3D EFFECT WATERPROOF MASCARA

  Ik moet zeggen, ik ben echt onder de indruk. Hij heeft mijn wimpers duidelijk meer volume gegeven maar of het ook echt 3D effect is….volle wimpers geeft hij niet echt.  Ik vind het zeker geen slechte mascara. Het borsteltje vind ik ook heel erg fijn werken, hij separeert de wimpers mooi en als de wimpers aan elkaar plakken kun je ze wel makkelijk scheiden met het borsteltje,  hij geeft geen klontjes, brokkelt niet en hij is echt waterproof!! Ik had afgelopen week ontzettend last van traanogen door de heftige verkoudheid maar de mascara is geen enkele keer uitgelopen en zit echt veegvast, die belofte maakt hij zeker waar.

step0001 2 - HEMA B.A.E. 3D EFFECT WATERPROOF MASCARA

Conclusie:
Ik had het van te voren niet verwacht, maar de HEMA B.A.E. 3D Effect Waterproof mascara heeft mij echt verrast. Het geeft volume, is waterproof en blijft goed zitten, brokkelt ook niet. Volle 3D wimpers geeft hij niet maar voor de rest is het een prima en fijne mascara in gebruik. Wat betreft de prijs vind ik hem wel erg prijzig. Ik denk dat er wel goedkopere mascara’s zijn die hetzelfde effect geven.

De HEMA B.A.E. 3D Effect Waterproof mascara  kost € 8,00 en zijn bij alle HEMA filialen te koop en online.

Volg:
Delen:

5 Reacties

 1. 20 februari 2019 / 20:51

  Wow, 138 producten! Ik wist niet dat het er zoveel waren. Wel tof joh, zo’n vegan lijn. Dat hij veegvast is en waterproof vind ik echt een groot pluspunt. Ik ga er zeker naar kijken, want mijn huidige mascara’s vlekken wel gedurende de dag.

  • Bertina
   Auteur
   27 februari 2019 / 19:39

   Veel hè!!! Ja echt super dat Hema hiermee komt, zij zullen vast niet de laatste zijn denk ik met zo’n vegan collectie als deze. Denk dat meer merken nu met zo iets gaan komen. Deze is echt super waterproof, echt een hele fijne mascara en bij deze mascara krijg je geen vlekken. Misschien het proberen waard?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge