CATRICE BROW COLORIST 020 MEDIUM

DSC00487 1 InPixio - CATRICE BROW COLORIST 020 MEDIUM

Wenkbrauwen zijn de laatste paar jaar echt een dingetje door de vele trends op sociaal media en eerlijk gezegd snap ik het wel! Je wilt natuurlijke, mooie wenkbrauwen die ook nog eens goed moeten blijven zitten gedurende dag. Ook Catrice komt dit najaar met product voor je wenkbrauwen namelijk de Catrice Brow Colorist. Dit product moet zorgen voor perfect gevormde wenkbrauwen en zoals de naam van het product al een beetje verklapte zorgt hij ook nog eens dat je wenkbrauwen een blijvend kleurtje krijgen wanneer je dit wenkbrauwproduct dagelijks gebruikt. Benieuwd wat ik van dit product vind? Klik en lees snel veder!

DSC00489 2 - CATRICE BROW COLORIST 020 MEDIUM

Als ik mijn wenkbrauwen eens bijwerk / bijteken met een poeder dan gebruik ik als finishing touch altijd een getinte wenkbrauwgel. In de drogist kon ik nooit een goede kleur vinden, vaak te rossig of veel te donker óf het borsteltje beviel me niet. Ik moest daarom ‘verplicht’ mijn getinte wenkbrauwgel uit Duitsland halen, van het DM Huismerk P2, deze had wel een fijn kammetje én de juiste kleur voor mijn wenkbrauwen, maar hoe fijn zal het zijn als deze combinatie ook ‘gewoon’ binnen Nederland verkrijgbaar zal zijn. Ik werd dus enorm blij op het event dat ik dit product zag staan. Het trok gelijk mijn aandacht, dus ik was helemaal happy toen ie óók nog eens in de goodiebag bleek te zitten, en dan óók nog eens in de juiste kleur! Wauw! Tijd om te testen natuurlijk!  Zelf gebruik ik een pomade van de Hema om mijn wenkbrauwen in te vullen samen met bekende Catrice eyebrauw kitje. Ongeveer een half jaar geleden ontdekte ik dat er getinte wenkbrauwgels waren waarmee je gemakkelijk je wenkbrauwen mee in model kunt borstelen en die ook nog eens een subtiel kleurtje achter laten. Al snel verruilde ik mijn transparante wenkbrauwgel voor een getinte wenkbrauw gel van Catrice die ik echt maanden gebruik heb over de pomade en wenkbrauwpoeder. Op het persevent van Essence, Catrice en L.O.V. kwam ik dit nieuwe wenkbrauwproduct tegen van Catrice en meteen was ik dol enthousiast en kon niet wachten om hem echt te proberen. Toen ik ontdekte dat hij óók nog eens in de goodiebag zat werd ik al helemaal blij en ook nog eens in de juiste kleur namelijk 020 Medium. Tijd om dit product te gaan testen!

DSC00495 1 - CATRICE BROW COLORIST 020 MEDIUM

DSC00504 1 - CATRICE BROW COLORIST 020 MEDIUM

De Catrice Brow Colorist is een semi permanente ‘brow mascara’. Dat betekend dat hij niet alleen je wenkbrauwen mooi in model houd maar ook nog eens je wenkbrauwen kleurt wanneer je dit product dagelijks gebruikt. De Catice Brow Colorist is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren namelijk 020 Medium , 010 Light en 030 Dark.Het fijnste vind ik zelf aan dit product is dat hij een heel klein borsteltje heeft waardoor je heel precies het product kunt aanbrengen op je wenkbrauwen zodat elk haartje voorzien kan worden van het product. Ook is het borsteltje een beetje gebogen zodat je er heel precies mee kunt werken en de vezeltjes zijn stevig, klein maar flexibel waardoor hij heel erg prettig werkt.

brow - CATRICE BROW COLORIST 020 MEDIUM

Ik vind de kleur heel erg mooi, ondanks dat het een stuk lichter is als wat ik normaal gebruik voor mijn wenkbrauwen. Op de foto draag ik alleen het product, dus geen wenkbrauwpoeder of pomade. Ik was eerst bang dat de kleur rozig zou zijn maar hij is juist bruin-assig maar ook weer niet te koel of te warm van ondertoon, hij is precies goed! Op dit moment ben ik bezig om mijn wenkbrauwen weer terug te laten groeien in model dus jaaa… het is gewoon wat minder strak dan wanneer ik mijn wenkbrauwen doe met een pomdade. Wel geeft de gel een mooi resultaat aan mijn wenkbrauwen en zelfs boven alle verwachtingen! Ik vind het echt een heel erg fijn product om te gebruiken omdat hij dus echt een mini borsteltje heeft. De textuur van het product werkt ook gewoon goed, kleurt de haartjes van mijn wenkbrauwen en houd ze ook nog eens model in model. Vooral op warme dagen of wanneer je snel even de deur uit moet is het een heel erg handig product om te gebruiken omdat het echt onwijs weinig tijd in beslag neemt en je toch hele mooie wenkbrauwen kunt creëren met deze gel. Gaatjes opvullen doet hij helaas iets minder maar dat vind ik zelf geen enkel probleem om dit even snel bij te werken met een poeder of potloodje.En zoals ik al eerder vertelde beloofd dit product je haartjes donder te maken na veertien dagen gebruik voor een zichtbaar resultaat. Helaas heb ik hier zelf nog weinig van gemerkt maar dat is voor mij geen reden om dit product niet meer te gebruiken / te kopen want voor de rest doet hij gewoon prima zijn werk.

DSC00507 1 - CATRICE BROW COLORIST 020 MEDIUM

Conclusie:
Ik denk dat je het al door had maar ik kan de Catrice Brow Colorist je zeker aanraden. Hij mag dan misschien niet je wenkbrauwen echt een kleurtje geven maar dat is vaak ook niet de reden waarom je een kleurde wenkbrauw gel gebruikt. Als hij je haartjes maar mooi in model houd en een mooi kleurtje achter laat is voor mij al meer dan voldoende. Ook werkt hij ontzettend fijn door het kleine borsteltje waardoor je het product heel precies kunt gebruiken en elk haartje kunt voorzien van het product. Ook wanneer je even geen tijd hebt om je uitgebreid op te maken is dit zeker een handig product. Ik ben heel erg blij dat dit product in het assortiment te verkrijgen is en ga er zeker meer van inslaan. Naast de goede kwaliteit is hij ook nog eens super budgetproof! Zeker het proberen waard dus.

 

De Catrice Brow Colorist is te koop bij Kruidvat en Trekpleister voor slechts €3,89

 

* dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen

Volg:
Delen:

3 Reacties

 1. 24 augustus 2018 / 18:41

  Deze is hier ook één van de favorieten! Samen met de getinte wenkbrauwgel van P2. Ik ben blij met deze van Catrice, want dan hoef ik niet meer apart naar de DM toe voor een nieuwe, haha!

 2. 26 augustus 2018 / 18:55

  Ik vind deze heel fijn, ik gebruik deze en verder geen wenkbrauw producten omdat ik mijn wenkbrauwen verf. Alleen soms wat lege plekjes met een potloodje.

  • Bertina
   Auteur
   3 september 2018 / 11:23

   Dan is het zeker een ideaal product om te gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge