PREVIEW │CATRICE LIMITED EDITION “My Little Pony”

CATRICE Limited Edition My Little Pony - PREVIEW │CATRICE LIMITED EDITION “My Little Pony"

Felle regenboogkleuren en zachte pasteltinten de nieuwe CATRICE My Little Pony Limited Edition zorgt voor een perfecte finish voor een frisse en speelse look. In samenwerking met de speelgoed en entertainmentleverancier Hasbro roept CATRICE jeugdherinneringen op en brengt onze kleine vierbenige vrienden weer tot leven in de vorm van superschattige beauty must-haves. Deze collectie wil je gewoon niet missen, dus kijk snel mee welke producten we binnen kort in het CATRICE schap kunnen verwachten!

Meiden, ik weet niet hoe het met jullie zit maar hoe fantastisch is dat CATRICE nu komt met een My Little Pony make-up collectie?!?!?! Vroeger heb ik echt uren gespeeld met My Little Ponys. Ik heb zoveel herinneringen aan deze schattige paardjes en hoop ooit mijn collectie te kunnen doorgeven aan de volgende generatie. Wist je dat ze inmiddels al 40 jaar bestaan!

Geïnspireerd op de kleurrijke wereld van de little ponies viert deze collectie met een regenboogdesign vriendschap in al zijn facetten. De highlight van deze Limited Edition is het oogschaduwpalet met 12 gecoördineerde kleuren en verschillende effecten maar de highlighter, de Lip & Cheek Activator en de vier prachtige nagellaken in pasteltinten zullen ook gegarandeerd de harten van alle beautylovers en pony-fans sneller laten kloppen. Ik ben al helemaal in love!!!

CATRICE MY LITTLE PONY EYESHADOW PALETTE - PREVIEW │CATRICE LIMITED EDITION “My Little Pony"

MY LITTLE PONY EYESHADOW PALETTE – €12,99 
Met zijn schattige Pegasus pony is het CATRICE My Little Pony Eyeshadow Palette een ware blikvanger aan de buitenkant. Het matte oppervlak van de verpakking doet daarnaast denken aan het materiaal waarvan de little ponies van de legendarische speelgoedserie zijn gemaakt. In het palet zitten 12 perfect op elkaar afgestemde kleuren in delicate pasteltinten en gedurfde, levendige nuances met verschillende effecten. Dit zorgt ervoor dat je een verscheidenheid aan unieke oogmakeup stijlen kunt creëren met matte en glinsterende finishes. Het oogschaduwpalet bevat een geïntegreerde spiegel – perfect voor touch-ups onderweg.

ID 1877529 Image Front View Half Open jpg - PREVIEW │CATRICE LIMITED EDITION “My Little Pony"

MY LITTLE PONY HIGHLIGHTER – €6,99
Het grootste geluk van de wereld is op de rug van een pony rijden: de Pegasus pony op de verpakking van de highlighter verwelkomt alle My Little Pony fans onder de beautyliefhebbers. Binnenin betovert de zachtroze glinsterende CATRICE My Little Pony Highlighter ons en biedt een superschattige finish. Met de wilde manen in 3D-look is de textuur een ware blikvanger. Dankzij de highlighter zijn slechts een aantal stroken met een kwast alles wat nodig is om je teint te voorzien van een prachtige glow – de bleekroze tint flatteert alle huidtypes. Een geïntegreerd spiegeltje zorgt voor looks onderweg en laat snelle touch-ups toe.

CATRICE MY LITTLE PONY LIP CHEEK ACTIVATOR - PREVIEW │CATRICE LIMITED EDITION “My Little Pony"MY LITTLE PONY LIP & CHEEK ACTIVATOR – €4,99
Het is magie! De aanvankelijk transparante textuur van de CATRICE My Little Pony Lip & Cheek Activator transformeert in een unieke tint roze wanneer het in contact komt met de natuurlijke pHwaarde van de huid en lippen. Dit zachte vleugje kleur creëert een unieke, natuurlijke finish. Lipstick en blush zijn verenigd in één product – en het zit in een praktisch stick-formaat met een My
Little Pony design. De Lip & Cheek Activator past gegarandeerd in elke handtas, zodat je hem altijd bij de hand hebt.

CATRICE MY LITTLE PONY NAIL LACQUER - PREVIEW │CATRICE LIMITED EDITION “My Little Pony"

MY LITTLE PONY NAIL LACQUER – €2,99
Deze nagellakken in vier betoverende pasteltinten zijn de kers op de taart voor een perfecte My Little Pony look. Mintgroen, lichtblauw, een lichte perziktint en roze – elk kleur van de CATRICE My Little Pony Nail Lacquers heeft zijn eigen design met een eenhoorn-, aarde- of Pegasus-pony op de dop. Perfect om te sparen – voor diegenen die geen keuze  kunnen maken met deze prachtige collectie.

 

Ik kan echt zoveel zeggen over deze collectie! Dit had de 6-jarige ik echt helemaal geweldig gevonden en zelfs nu ik 25 jaar ben wordt ik nog enthousiast van My Little Pony. Dit wil je gewoon hebben in je makeupcollectie, dit is gewoon jeugdsentiment. De producten die mij het meeste aanspreken zijn het oogschaduw palette en de highlighter. Ik ga zeker even heel hard renen naar de winkel als de collectie verkrijgbaar is.

De My Little Pony Limited Edition Collectie is verkrijgbaar bij Kruidvat vanaf eind april tot eind mei 2023!

Volg allaboutbertina | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge