PREVIEW │ESSENCE TREND EDITION “MAGICAL MYSTICAL ME”

Essence magical mystical me trend edtion - PREVIEW │ESSENCE TREND EDITION “MAGICAL MYSTICAL ME”

Het orakel heeft gesproken: de look van het seizoen is mystiek! Rijke paarstinten en glinsterende diamanten betoveren zowel magiërs als niet-magiërs. Of het nu voor het meest populaire nieuwjaarsfeest in de stad is of voor een mysterieuze instashoot –de essence Trend Edition “MAGICAL.MYSTICAL.ME” geeft de makeup die speciale, bovennatuurlijke touch. Elke fan van extravagante looks zal deze Trend Edition omarmen met haar prachtige, koninklijke gezichtsdiamanten, de speelse bloemenhaarband en het indrukwekkende oogschaduwpalet met een adellijke velvet doosje. Benieuwd? Klik en kijk snel mee!

Essence magical mystical me trend edtion - PREVIEW │ESSENCE TREND EDITION “MAGICAL MYSTICAL ME”

Essence trend edition “magical.mystical.me”– False lashes - PREVIEW │ESSENCE TREND EDITION “MAGICAL MYSTICAL ME”

Essence trend edition “magical.mystical.me”– False lashes * €2,99
Deze kunstwimpers zijn als een perfect gekozen toverspreuk: ze maken een statement en betoveren gegarandeerd iedereen! Of je ze nu gebruikt als opvallende blikvanger, voor een hypnotiserende, mysterieuze look of voor een natuurlijke look die zegt “je eigen wimpers, maar dan beter” – de effecten van deze kunstwimpers spreken voor zich. De gemakkelijke applicatie en de bijgevoegde wimperlijm zorgen ervoor dat zelfs make-up newbees kunnen genieten van een mystiek beautymoment. 01 Mystical heart – 02 I do voodoo – 03 Life is a witch

Essence trend edition “magical.mystical.me”– Face jewel - PREVIEW │ESSENCE TREND EDITION “MAGICAL MYSTICAL ME”

Essence trend edition “magical.mystical.me”– Face jewels * €2,99
Adembenemend en hypnotiserend – deze gezichtsdiamanten in twee varianten geven elke mystieke make-up de perfecte finishing touch. Of het nu een betoverend accessoire voor Nieuwjaarsoutfits is of een sprankelende blikvanger voor een onvergetelijke feestavond: de glinsterende steentjes zijn zelfklevend en blijven goed zitten op de huid.

Essence trend edition “magical.mystical.me”– eyeshadow palette - PREVIEW │ESSENCE TREND EDITION “MAGICAL MYSTICAL ME”

Essence trend edition “magical.mystical.me”– eyeshadow palette * €8,99
Magisch! De twaalf matte, metallic en glinsterende oogschaduws zijn niet alleen ultra romig, maar ook hoog gepigmenteerd. Van prachtig paars tot een glamorous kopertint – de gevarieerde, betoverende tinten geven elke look een magische touch. De paarse, velvet verpakking met gouden ornamenten is bovendien een prachtige upgrade van elke make-up collectie. 01 little black magic

Essence trend edition “magical.mystical.me”– Hair band - PREVIEW │ESSENCE TREND EDITION “MAGICAL MYSTICAL ME”

Essence trend edition “magical.mystical.me”– Hair band * € 2,99
De herfst was nog nooit zo magisch en mystiek tegelijk met deze violetkleurige bloemenkrans. De zwarte band kan je zelf knopen en past daarom bij iedereen.

 

Wat een onwijs leuke trend editon! Dit is echt een collectie die helemaal bij mij past. Ik vind vooral het oogschaduw palette en de haarband heel erg leuk en hoop deze te kunnen scoren als de collectie in de winkel ligt. De Essence Magical Mystical Me Trend Edition is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat in januari 2020. We moeten dus nog even een tijdje wachten maar we kunnen onze wishlist voor het komende jaar alvast aanvullen met deze items. 

 

Wat vind jij van de Essence Magical Mystical Me Trend Edition? 

 

Volg allaboutbertina | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge