PREVIEW │DE NIEUWE KNEIPP ARNICA BADKRISTALLEN

unnamed 6 - PREVIEW │DE NIEUWE KNEIPP ARNICA BADKRISTALLEN

Na het sporten of een fysiek intensieve dag is er niets lekkerder dan een momentje voor jezelf zoals een warm bad, warme douche of een korte spiermassage. De Kneipp Arnica producten zijn hier ideaal voor. Het natuurlijke arnica-extract vitaliseert en reactiveert de spieren en je hebt hiermee een perfecte combinatie van functionele verzorging met een aansprekende geur. Meer weten? Klik en lees snel verder!

146 ae8077b4f834368df10fe0644fda0eca scaled - PREVIEW │DE NIEUWE KNEIPP ARNICA BADKRISTALLEN

Nieuw in het assortiment zijn de Arnica Badkristallen. Deze zuivere zoutkristallen met bijzonder arnica-extract toveren het bad om tot een verwarmend, reactiverend en versoepelend bad. Extra voordeel: ze zijn ook te gebruiken in whirlpools. Vanaf nu verkrijgbaar voor € 8,49 (500 gram).

Verwarmend en verlichtend, maar ook fijn om preventief te gebruiken
Wist je dat maar liefst 80% van de Nederlanders en Belgen wel eens rugklachten ervaart in zijn leven? Dit kan een gevolg zijn van onder meer een gebrek aan beweging, een verkeerde houding, stress, overgewicht of slappe spieren. Heb je hier wel eens last van dan bieden de Kneipp Arnica producten uitkomst, zowel ter verlichting van klachten als preventief. Ze verwarmen de (overbelaste) spieren en gewrichten en bieden soepelheid en verlichting dankzij het werkzame arnica-extract.

Een speciale arnica-soort die zeer huidverdraagzaam is
Arnica, ook wel valkruid of wolverlei genoemd, was het lievelingskruid van Sebastian Kneipp. Dit kruid staat bekend om zijn kwaliteiten zoals verzachting bij kneuzingen, zwellingen of blauwe plekken en ter verlichting bij spierpijn of gewrichtspijn. Ook vandaag de dag is arnica een belangrijk plantaardig ingrediënt voor Kneipp Arnica producten. We gebruiken een speciaal ras van deze plant, de Arnica Montana L. (de zogenaamde Spaanse arnica) die speciaal voor onze Kneipp producten geteeld wordt. Deze soort arnica is namelijk zeer huidverdraagzaam, waardoor er weinig kans is op allergische reacties. Sinds 2015 wordt de teelt van zuivere Arnica in het noorden van Spanje gedaan. Een project waar veel geduld voor nodig is. Maar dat hebben wij ook, we bestaan tenslotte al meer dan 125 jaar.146 217b7609e479da47e5cb7a19214d79e0 - PREVIEW │DE NIEUWE KNEIPP ARNICA BADKRISTALLEN

De Kneipp Badkristallen maken de Kneipp Arnica lijn compleet. Deze Arnica lijn bestaat uit: Kneipp Arnica Badkristallen, Douche, Massageolie, Badolie en Badbruistabletten. Alle producten zijn speciaal ontwikkeld om spieren te versoepelen en de zintuigen te reactiveren.

  • Kneipp Arnica Badkristallen (500 gram)- € 8,49
  • Kneipp Arnica Douche (200 ml) – € 5,99
  • Kneipp Arnica Massageolie (100 ml) -€ 8,99
  • Kneipp Arnica Badolie (100 ml) – € 9,99
  • Kneipp Arnica Badbruistablet (80 gram) – € 1,99

 

Volg allaboutbertina | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge