PERSOONLIJK | ELKE DAG EEN VRAAG, EEN DAGBOEK VOOR VIJF JAAR #53

DSC05890 1 InPixio edited - PERSOONLIJK | ELKE DAG EEN VRAAG, EEN DAGBOEK VOOR VIJF JAAR #53

Goedemorgen en wat leuk dat je weer een kijkje neemt op mijn blog. Zoals elke maandag begin ik de week met een persoonlijk artikel waarin ik 7 vragen en antwoorden deel uit het boek ‘Elke dag een vraag, een dagboek voor vijf jaar’. Dit keer lees je wat mijn levenslessen zijn of ik wel eens geopereerd ben en hoe zou ik mezelf omschrijven in 4 woorden? Benieuwd?! Klik en lees gezellig mee!

21 januari 2020: Waar kijk je naar uit?
De laatste weken / maanden waren echt chaotisch. Ik zat zelf niet zo goed in mijn vel en daarnaast was ik ontzettend druk voor school en met andere dingen waardoor ik geen tijd had voor mijn blog. Ik kijk heel erg uit naar de komende dagen. Ik ben namelijk vanaf dinsdag vrij tot maandag. Even tijd voor mezelf en voor ontspanning dus daar kijk ik heel erg naar uit op dit moment. Ben gewoon weer even wat rust nodig want ik merk dat ik mezelf de laatste tijd voorbij aan het lopen  ben.

22 januari 2020: Waarom was vandaag een productieve dag?
Eigenlijk is/ was het helemaal geen productieve dag. Het enigste wat ik gedaan heb is mijn project gepresenteerd en de laatste hand aan het verslag gelegd. Voor de rest was het een rustige dag.

23 januari 2020: Wat is jouw levensles?
Geniet van alle kleine dingen en doe dingen die jouw gelukkig maken en waar jij blij van wordt. Volg je hart! Ik denk dat die twee levenslessen het belangrijkste zijn en wat ik anderen graag probeer mee te geven.

24 januari 2020: Hoe heb je vandaag voor ontspanning gezorgd?
Ik heb een me-time momentje voor mezelf ingelast. Dat betekend een chille outfit aan, wat lekkers en heb heerlijk lui op de bank naar Flikken Maastricht gekeken. Daarnaast heb ik ook heerlijk muziek geluisterd en merk dat ik daar de laatste tijd zoveel rustiger van wordt.

25 januari 2020: Wat is er vandaag kapot gegaan?
Gelukkig helemaal niks! (meteen even afkloppen)

26 januari 2020: Ben je weleens geopereerd?
Ja meerdere keren. Gelukkig niet hele heftige of grotere operaties maar wel paar  kleine ingrepen. De laatste keer dat ik geopereerd ben was aan mijn grote teen. Ik heb namelijk heel vaak last van een ontstoken teen nagel en ben daar dus nu al 3 keer aan geopereerd. Gelukkig ging het afgelopen jaar heel erg goed dus ik hoop dat het voorlopig nog even terug blijft want het is echt geen pretje!

27 januari 2020: Kun je jezelf in vier woorden omschrijven?

  • Behulpzaam
  • Creatief
  • Perfectionistisch
  • Rustig

Wat is jouw levensles?

Volg allaboutbertina | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge