PREVIEW │ESSENCE TREND EDITION “SUN.SAND & GOLDEN RAINBOWS.”

Essence trend edition sun sand golden rainbowsjulo - PREVIEW │ESSENCE TREND EDITION “SUN.SAND & GOLDEN RAINBOWS.”

Warme zonnestralen op je gezicht, een wit zandstrand en goud licht dat je onvergetelijke momenten belooft- in de maand juli kun je genieten van eindeloze zomerdagen en uitbundige nachten. Met de bronzing producten van de Essence trend edition “sun.sand. & golden rainbows.” Ben je verzekerd van een geweldig vakantiegevoel. Een zongekuste look binnen handbereik! Vandaag alvast een sneak preview van deze zomerse producten! Kijk je gezellig mee?

Essence baked multio colour highlighter trend edition sun sand golden rainbows - PREVIEW │ESSENCE TREND EDITION “SUN.SAND & GOLDEN RAINBOWS.”

Essence trend edition “sun.sand. & golden rainbows.” * Baked multi colour highlighter – € 3,59
Wat een mooie zomerse glow! De gebakken meerkleurige highlighters is verkrijgbaar in twee versies en bevat tinten die een frisse en glanzende uitstraling geven. Je kunt de kleuren solo of in combinatie met elkaar gebruiken Strijk zachtjes met een highlighter kwast over de highlighter en breng aan op de brug van je neus, de jukbeenderen en onder de arcadeboog. 01 Dreams are calling – 02 Chasing the sun

Essence bronzing drops trend edition sun sand golden rainbows - PREVIEW │ESSENCE TREND EDITION “SUN.SAND & GOLDEN RAINBOWS.”
Essence trend edition “sun.sand. & golden rainbows.” * Bronzing drops – € 3,59
Voor de zonliefhebbers. Met zijn twee nuances zorgt de vloeibare bronzer met trendy druppel-applicator voor metallic- of zongekuste accenten. Breng een druppel aan op het gebied dat je wilt benadrukken of gebruik meerdere druppels voor het hele gezicht en blend deze met je vingers voor een ultieme glow.

524655 bronzing water 01 Image Front View Full Closed JPG - PREVIEW │ESSENCE TREND EDITION “SUN.SAND & GOLDEN RAINBOWS.”Essence trend edition “sun.sand. & golden rainbows.” * Bronzing water – € 3,99
Een licht gebruinde huid laat ons er vaak meteen stralender en gezonder uitzien. Deze zomer is het niet moeilijk om die gedroomde beach look te krijgen, dankzij de nieuwe bronzing body mist. De tanning spray verfristen intensiveert onze teint met elke applicatie – en dat alles zonder de zon.

Essence face brush trend edition sun sand golden rainbows e1554629174251 - PREVIEW │ESSENCE TREND EDITION “SUN.SAND & GOLDEN RAINBOWS.”

524659 face brush 01 Image Front View Full Open JPG e1554629220630 - PREVIEW │ESSENCE TREND EDITION “SUN.SAND & GOLDEN RAINBOWS.”
Essence trend edition “sun.sand. & golden rainbows.” * Face brush – € 3,89
Perfect voor bronzers, blushes en matterende poeders. De superzachte kwast is bijzonder geschikt voor het aanbrengen van poedertexturen. Dankzij de afgeronde tip is het makkelijk om heel accuraat poeders aan te brengen op de gewenste delen van je huid. En zonaanbidders zullen dol zijn op het gouden design. 01 Stay gold!

Essence matt bronzing powder waterproof trend edition sun sand golden rainbows - PREVIEW │ESSENCE TREND EDITION “SUN.SAND & GOLDEN RAINBOWS.”
Essence trend edition “sun.sand. & golden rainbows.” * Matt bronzing powder waterproof – € 3,89
Op naar het stand! De waterproof bonzer in jumbo-formaat geeft een natuurlijke bruining op het gezicht en de hals. Er zijn twee verschillende tinten: eentje voor lichtere en eentje voor donkere huidtypes. Niets staat je meer in de weg voor een relaxte stranddag – op het water of op een strandbedje. 01 Summer lovin – 02 Beach days

 

Essence trend edition “sun.sand. & golden rainbows.” is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België rond juli. 
Binnenkort vind je de eerste review van een aantal producten uit deze trend edition op allaboutbertina.nl  

Volg:
Delen:

2 Reacties

    • Sabrina
      2 juni 2020 / 10:18

      Bedoel je bronzing water van essence is echt kei goe ik heb die ook gebruikt en ik zie echt egaal bruin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge