ZO VERWIJDER JE ZONDER MOEITE GLITTERNAGELLAK VAN JE NAGELS

step0002 4 - ZO VERWIJDER JE ZONDER MOEITE GLITTERNAGELLAK VAN JE NAGELS

Als wij vrouwen ergens een haat-liefdesverhouding mee hebben is het toch wel glitternagellak. Glitternagellak ziet er prachtig uit op je nagels maar het verwijderen is echt  vre-se-lijk! Je watje gaat pluizen, je bent heel veel watjes nodig, het kost je een potje nagellakremover of de glitters gaan echt overal op je handen zitten of het zit gewoon muurvast op je nagels kortom heel wat frustratie voor dat jouw nagels weer glittervrij zijn. Vandaag vertel ik je 3 manieren waardoor je makkelijk glitternagellak kunt verwijderen van je nagels. Lees je mee?  

Aceton remover:
Net als met kunstnagels, nagellijm, gelnagellak als glitters kun je het beste verwijderen met een remover waar Aceton in zit. Helaas is Aceton niet heel erg goed voor je nagels omdat Aceton je nagels laat uitdrogen en je nagels kunnen er sneller van breken. Vaak is dit toch je beste vriend en laatste redmiddel om glitternagellak te verwijderen. Wanneer je het gebruikt, gebruik dan niet te veel en verzorg je nagels goed.

(Budget) tip van mij: Zelf ben ik groot fan van de Aceton remover van Kruidvat. Deze werkt niet alleen snel maar ook nog eens heel erg goed, hij laat je nagels niet uitdrogen en is ook nog eens super budget. Ik ben heel erg enthousiast over deze remover maar er zijn vast meer merken die dit soort removers verkopen.  

Aluminiumfolie:
Daarnaast kun je ook gebruiken van aluminiumfolie om je glitternagellak te verwijderen. Het enige wat je daar voor nodig bent zijn 10 wattenschijfjes en 10 stukjes aluminiumolie en nagellak remover. Je kunt er voor kiezen om er één te namen met Aceton erin maar het kan ook met een gewone remover wat een stukje beter is voor je nagels. Als je alles deze spullen verzameld hebt, doe je remover op alle tien de wattenschrijfjes, je doet één wattenschrijfje om je vinger en zet deze vast met een stukje aluminiumfolie. Daarna laat je het ongeveer 10 minuutjes inwerken en verwijder daarna de watjes van je nagels. That is it!

Nagellak:
Glitternagellak kun je bestrijden met (gewone) nagellak! Het klinkt misschien raar maar je zult zien dat het werkt! Neem een nagellakje zonder glitter en breng deze aan over de droge glitternagellak. Zorg ervoor dat de nagellak nat blijft en druk met een wattenschijfje met nagellakremover erop goed op de nagel. Duw dan met het wattenschrijfje de nagellak weg terwijl het watje nog op je nagels zit. Op deze manier verwijder je niet alleen de nieuwe nagellak maar ook de glitternagellak.

Volg:
Delen:

8 Reacties

 1. Maria
  6 maart 2019 / 07:19

  De laatste tip ga ik proberen. Ben benieuwd of er nog meer tips komen want ik zit ook altijd te knoeien met verwijderen.

  • Bertina
   Auteur
   6 maart 2019 / 14:07

   Wat leuk om te horen dat je deze tip gaat uitproberen. De komende tijd zullen er meer van dit soort blogposten online komen wie weet zit daar nog iets tussen voor jou. Mocht je zelf suggesties hebben voor een artikel hoor ik het graag.

  • Bertina
   Auteur
   6 maart 2019 / 14:05

   Snap ik maar eigenlijk best zonde want er zijn zoveel mooie glitternagellakjes. Gelukkig heb je nu drie manieren waarop je het kunt verwijderen.

  • Bertina
   Auteur
   6 maart 2019 / 14:05

   Fijn dat ik je met deze tips heb kunnen helpen!

 2. 10 maart 2019 / 22:40

  Ja, die tip met alu folie is heel fijn! Zo deed ik het ook altijd. Ik draag eigenlijk geen glitter nagellak meer, maar het is alsnog handig voor bij elke soort nagellak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge