VEILIG IN DE ZON MET KRUIDVAT SOLAIT

815 scaled - VEILIG IN DE ZON MET KRUIDVAT SOLAIT

Er staat de komende tijd heerlijk weer op de planning, dus daar gaan we allemaal natuurlijk veel gebruik van maken. Daarom is het belangrijk om je huid goed te beschermen tegen de straling van de zon. Want ook tijdens een wandeling of relaxmoment op het balkon of in de tuin is zonbescherming noodzakelijk. Kruidvat Solait heeft enkele nieuwe zonbeschermingsproducten toegevoegd aan het assortiment, geschikt voor alle zonnestralen. Benieuwd naar deze zomer budgettoppers? Klik en kijk snel verder!

Kruidvat Solait Shimmering sprays - VEILIG IN DE ZON MET KRUIDVAT SOLAIT

De Kruidvat Solait Shimmering Oil Sunspray SPF20 (€5,99) geeft niet alleen een directe bescherming tegen de zon, maar heeft ook een glanzend effect voor net dat beetje meer. Daarnaast bevat deze sunpray vitamine E, waardoor je huid soepel en zacht blijft.  Kruidvat Solait Shimmering Aftersun Spray (€5,99) is een lichte, exotische aftersun met verzorgende oliën, komkommerextract, vitamine E, shea butter en Bisabolol om de huid te kalmeren en verzorgen na blootstelling aan de zon. Zowel de aftersun als de zonneolie zijn eenvoudig aan te brengen (zonder te plakken), worden snel door de huid opgenomen en hebben een verzorgende werking. Vorig jaar heb ik een uitgebreide review geschreven over deze twee zonproducten. Benieuwd? Klik hier voor de review!Kruidvat Solait Kids Sunstick SPF50 - VEILIG IN DE ZON MET KRUIDVAT SOLAITKruidvat Solait Kids Sunstick SPF50
(€6,49)  geeft een directe bescherming aan extra zongevoelige zones van het gezicht. De stick is speciaal ontwikkeld voor het snel en accuraat bijwerken van de zonbescherming van kinderen.

Kruidvat Solait Sensitive Sunmilkspray SPF50 - VEILIG IN DE ZON MET KRUIDVAT SOLAITBen je gevoelig voor de zon en heb je wat extra bescherming nodig? Dan is de Kruidvat Solait Sensitive Sunmilkspray SPF50 (€11,99)  speciaal voor jou. Deze zeer hoge bescherming is in combinatie met vitamine E en een gebalanceerde formule speciaal ontworpen om het risico op een allergische reactie te verminderen.

 

Meer informatie over het volledige Solait assortiment vind je op kruidvat.nl/solait.
Alles over zonkracht en uv-straling vind je hier.

De Kruidvat Solait producten zijn verkrijgbaar in meerdere varianten. 
De prijzen variëren van €2,79 – €11,99.

Smeer jij je altijd in voor je naar buiten gaat? 

 

Volg allaboutbertina | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

 

Foto: freepic

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge