PREVIEW │NIEUWE KNEIPP GOODBYE STRESS BODY LOTION + HANDCRÈME

unnamed 1 - PREVIEW │NIEUWE KNEIPP GOODBYE STRESS BODY LOTION + HANDCRÈME

De Kneipp Goodbye Stress lijn onlangs nog bekroond met een Careality Care Award voor beste innovatie in lichaamsverzorging wordt uitgebreid met een handcrème en body lotion. Natuurlijke verzorgingsproducten voor je huid en voor positieve energie. Meer weten over deze nieuwe producten? Lees dan snel verder!

Positive energy! Krijg jij er ook al zin in?
Het zijn onzekere en voor velen ook stressvolle tijden. We moeten ons steeds aanpassen. Laten we hier mindful mee omgaan. Niet alleen kijken naar ‘straks als we weer van alles kunnen’, maar ook nu van elke dag het beste maken. Laad jezelf elke dag op met een momentje voor jezelf. Investeer nu al in ‘a good feeling’.KNEIPP GOODBYE STRESS BODY LOTION HANDCRÈME - PREVIEW │NIEUWE KNEIPP GOODBYE STRESS BODY LOTION + HANDCRÈMEGoodbye Stress!
Bij Kneipp willen we graag iedereen inspireren om elke dag fijne momenten voor zichzelf te creëren. We delen veel selfcare en feel good tips via onze website en social media kanalen. Ook staan we natuurlijk niet stil wat betreft de innovatie van natuurlijke huidverzorging en verwenmomenten. We willen dan ook met veel trots onze nieuwe producten aan jou presenteren: De nieuwe Goodbye Stress Body lotion en Handcrème.

Ze zijn vanaf nu verkrijgbaar. De adviesprijs van de body lotion is € 9,49 (200 ml) en van de handcrème € 6,49 (75 ml).

Douche- en badritueel verlengd met een extra verwenmoment
De nieuwe Body lotion en Handcrème Goodbye Stress zijn een bijna logische aanvulling op de nieuwe Goodbye Stress lijn. Hiermee kan het douche- of badritueel worden verlengd met een extra verwenmoment van verzorging en hydratatie. Verkwik jezelf met de bijzondere werking van opwekkende rozemarijn en verfrissende watermunt. De huid wordt gekalmeerd, verzorgd en hersteld. Aanvullend kun je ook genieten van de speciale Goodbye Stress theemelange.

Watermunt is zeer verfrissend en zorgt voor een hoger energieniveau. Daarnaast verlicht het de luchtwegen en biedt het ondersteuning bij verkoudheid of griep.

Rozemarijnolie stimuleert het geheugen, de focus en de concentratie. Het geeft de geest een boost en zorgt ervoor dat stress vermindert. In drukke tijden is rozemarijnolie jouw vriend.

146 83db522ffa35e4909057dd1b03952d89 scaled - PREVIEW │NIEUWE KNEIPP GOODBYE STRESS BODY LOTION + HANDCRÈME

Kwaliteit en huidverdraagzaamheid
De nieuwe Kneipp Goodbye Stress Body lotion en Handcrème zijn hoog kwalitatieve huidverdraagzame verzorgingsproducten met verzorgende plantenoliën en natuurlijke werkstoffen:

  • zonder conserveringsmiddelen;
  • zonder paraffine;
  • zonder siliconen en minerale oliën;
  • vanzelfsprekend zonder dierproeven
  • vegan

 

Volg allaboutbertina | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge