PREVIEW│PUPA VAMP! ALL IN ONE MASCARA

PUPA VAMP ALL IN ONE MASCARA - PREVIEW│PUPA VAMP! ALL IN ONE MASCARA

Na het ongekende succes van diverse soorten Vamp! mascara’s, komt Pupa Milano met een nieuwe variant, namelijk de Pupa Vamp! All-in one mascara. Meer weten over deze nieuwe mascara? Vandaag vertel ik je er alles over. Lees je mee?

PUPA VAMP ALL IN ONE MASCARA - PREVIEW│PUPA VAMP! ALL IN ONE MASCARA

Vamp! All-in one geeft een verrassend multidimensionaal resultaat voor direct volumineuze, verlengde en gekrulde wimpers. Een mascara met een versterkende behandeling die de natuurlijke groei van de wimpers bevordert en in de loop van de tijd versterkt, waardoor ze dichter en dikker worden voor een onweerstaanbare oogopslag.

pupa milano all in one mascara 1 - PREVIEW│PUPA VAMP! ALL IN ONE MASCARA

De innovatieve formule is verrijkt met een Lash Booster. Dit stimuleert de groei van de wimpers en herstructureert de haartjes. Hierdoor worden de wimpers geleidelijk voller en dikker. De Cassie Floral wax verzacht en beschermt de wimpers en maakt ze soepel. De wimperhaartjes worden versterkt en gaat uitval tegen door de Loss-prevention Molecule

Aanbrengen
Begin aan de basis van de wimpers en breng over de hele lengte aan tot de puntjes. Om het volume te benadrukken, kam je de wimpers met zigzagbeweging. Gebruik het penseeluiteinde om ook de kortste wimpers te bereiken.

De Pupa Vamp! All-in one mascara is oogheelkundig getest, geschikt voor gevoelige ogen en contactlensdragers en is parabenenvrij en is te koop voor € 19,95 via pupa.nl

 

Volg allaboutbertina | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

Volg:
Delen:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge