PREVIEW │ CATRICE PALETTES LOVE ESSENCE BRUSHES

CATRICE - PREVIEW │ CATRICE PALETTES LOVE ESSENCE BRUSHES

Wat bij elkaar hoort, moet bij elkaar blijven: dit geldt voor droomkoppels als Mickey en Minnie Mouse, sterke vrouwelijke duo’s als Rory en Lorelai (Gilmore Girls fans weten waar we het over hebben) en voor de ‘zustermerken’ CATRICE en essence. Met hun gecombineerde beautyexpertise introduceren de zusjes de gecombineerde Limited Edition CATRICE Palettes love essence brushes in april en mei 2019. De hooggepigmenteerde kleuren van de vier nieuwe CATRICE oogschaduwpaletten kunnen perfect worden aangebracht met de stijlvolle essence oogschaduwkwasten, voor adembenemende wow-looks. De superzachte, vegan essence kwasten zijn de ideale partner voor de vier CATRICE gezichtspaletten met blushes en highlighters – een superteam voor het creëren van perfect op elkaar afgestemde accenten en een stralende finish die past bij de oogmake-up. De exclusieve collectie bevat bovendien een trendy roségouden make- up tasje om je favoriete duo’s in op te bergen! Benieuwd? Klik en lees snel verder!

CATRICE Palettes love essence brushes limited edition - PREVIEW │ CATRICE PALETTES LOVE ESSENCE BRUSHES

CATRICE Palettes love essence brushes limited edition 2 - PREVIEW │ CATRICE PALETTES LOVE ESSENCE BRUSHES

CATRICE Palettes love essence brushes limited edition3 - PREVIEW │ CATRICE PALETTES LOVE ESSENCE BRUSHES

CATRICE Palettes love essence brushes limited edition 4 - PREVIEW │ CATRICE PALETTES LOVE ESSENCE BRUSHES

CATRICE EYESHADOW PALETTES,  €10,99
Alle beautyharten gaan zeker sneller slaan: de vier oogschaduwpaletten maken indruk met twaalf op elkaar afgestemde kleurcombinaties. Ze bevatten elk matte-, metallic- en glittereffecten die zorgen voor een unieke look. Of je nu kiest voor bestinten, rosékleuren, nudes of bruinnuances: er is een passend pallet voor elke individuele make-up stijl.

CATRICE Palettes love essence brushes limited edition OOGSCHADUW - PREVIEW │ CATRICE PALETTES LOVE ESSENCE BRUSHES
ESSENCE EYESHADOW BRUSHES, € 2,99
Voelt als een Pro! De kwalitatieve, vegan kwasten zorgen voor oogverblindende oog looks – de ideale partner voor de CATRICE Oogschaduwpaletten. Met de drie verschillende kwasten met hun fijne synthetische haartjes kan de kleur heel precies worden aangebracht en perfect worden geblend op het ooglid.

CATRICE Palettes love essence brushes limited edition FACE PALETTES - PREVIEW │ CATRICE PALETTES LOVE ESSENCE BRUSHES

CATRICE FACE PALETTES, € 8,99
Een passende glow voor elke huidtint: de vier gezichtspaletten bevatten vier perfect op elkaar afgestemde blush-, bronzer- en highlighterkleuren die zorgen voor frisse accenten en stralende details. De hoge kleurverspreiding geeft fantastische looks die gemakkelijk en snel kunnen worden geblend dankzij de delicate poedertextuur. Beautyliefhebbers kunnen hun hart ophalen: er is een passend Gezichtspalet bij ieder Oogschaduwpalet.

CATRICE Palettes love essence brushes limited edition BUSHES - PREVIEW │ CATRICE PALETTES LOVE ESSENCE BRUSHES

CATRICE Palettes love essence brushes limited edition BAG - PREVIEW │ CATRICE PALETTES LOVE ESSENCE BRUSHES
ESSENCE FACE BRUSHES, € 3,99 (GEZICHTSKWASTEN),  € 4,99 (MAKE-UP TASJE)
Drie superzachte kwasten voor het gezicht creëren contouren, geven een frisse ‘touch’ aan de wangen en zetten accenten. Alle poedertexturen kunnen heel gemakkelijk worden aangebracht en verdeeld over de gewenste delen van het gezicht. De kwasten kunnen stijlvol en beschermd worden opgeborgen in het make-up tasje

 

Wat een super leuke collectie, ik wil gewoon alles hebben! Ik Vind vooral de palettes er prachtig uitzien. Helaas moeten we nog even geduld hebben want deze Limited Edition is in april, mei 2019 exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat. 

Wat vind jij van deze Limited Edition? Het kopen waard of laat je hem liever liggen?

Volg:
Delen:

3 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge