PERSOONLIJK | ELKE DAG EEN VRAAG, EEN DAGBOEK VOOR VIJF JAAR #20

DSC05890 1 InPixio edited - PERSOONLIJK | ELKE DAG EEN VRAAG, EEN DAGBOEK VOOR VIJF JAAR #20

Joehoe, happy monday iedereen! Het is weer tijd om 7 vragen en antwoorden met jullie te delen uit het boek ‘Elke dag een vraag, een dagboek voor vijf jaar’ en vandaag is het alweer de 20ste editie! Benieuwd naar de vragen en antwoorden? Klik en lees gezellig mee! 

11 juni 2019: Zou je je kapsel willen veranderen?
Het is inmiddels meer dan een jaar geleden dat ik voor het laatst bij de kapper was. Op dit moment heb ik geen idee wat ik precies zou willen met mijn haar of ik het nu lang wil laten of juist weer tot mijn schouders of iets compleet anders…. Ik verander wel eens mijn haarkleur want ik heb van mezelf donker blond haar maar ik zit al een tijdje met het idee om de onderkant van mijn haar roze te doen omdat ik het gewoon super mooi vind maar tot nu heb ik nog niet de moed gehad omdat te doen. Ik hou ervan om mijn haar/kapsel compleet te veranderen maar op dit moment weet ik gewoon niet wat ik wil dus tot die tijd laat ik het voor wat het is. Mocht ik het wel opeens veranderen dan zien jullie dat vanzelf op mijn blog of op sociaal media.

12 juni 2019: Wat is het verschil tussen leven en bestaan?
Om te leven moet je ook bestaan. Maar dingen bestaan zonder te leven zoals een stoel. Een mens bestaat leeft en overlijd. En leven kan ook een gevoel zijn. Genoeg uitleg zo?

13 juni 2019: Hou je van jezelf?
Selflove is denk ik één van de belangrijkste dingen die er zijn. Als je niet van jezelf houd hoe kun je dan van iemand anders houden? Door van jezelf te leren houden wordt het makkelijker om succesvoller dingen te doen maar ook om van anderen te houden. Je krijgt gewoon meer zelfvertrouwen erdoor en tenslotte is niemand perfect dus ja ik hou van mezelf en daar is helemaal niks mis mee.

14 juni 2019: Als je al je bezittingen weg zou moeten doen behalve één, wat zou je dan houden?
Ik tel mijn huisdieren even niet mee maar dan denk ik mijn telefoon of laptop maar dat is meer omdat je tegenwoordig alles online moet regelen dus dat is echt meer praktisch en handig om te hebben. Ik zou het echt niet weten….

15 juni 2019: Waardoor kun jij je de tijd vergeten?
Vakantie! Gewoon geen verlichtingen of stress, lekker je hoofd leeg maken en leuke dingen doen.

16 juni 2019:  Hou je van iets vast waarvan je eigenlijk afscheid moet nemen?
Voor wie mij volgt op Instagram weet dat ik paar weken terug afscheid moest nemen van mijn hondje Twin waar ik het ontzettend moeilijk mee heb gehad. Twin zou dit jaar in september 13 jaar worden, best wel oud voor zo’n klein hondje als hij die ook nog eens ontzettend veel mee gemaakt heeft. Er zijn altijd wel momenten geweest dat we dachten dat hij zou te komen overlijden omdat hij daar de leeftijd voor had maar elke keer krabbelde hij weer overeind tot paar weken terug. Paar weken geleden wilde hij niet meer eten, had aanvallen, viel elke keer weg en zijn ademhaling ging ontzettend snel en zwaar en zakte door zijn pootjes waardoor hij niet meer uit zijn mandje kon komen. Ondanks dat we wisten dat het nu echt het moment was om scheid te nemen kwam het nog als een hele klap toen we hem ’s morgens naast Coco vonden in zijn mandje. Gelukkig heeft het zo mogen zijn dat hij in zijn slaap overleed en dat de natuur zijn werk heeft gedaan en dat we hem niet hoefde in te laten slapen zoals we bij veel andere honden en katten wel moesten doen. Het lichaam van hem was gewoon op en voor Twin was het gewoon klaar, hij had er vrede mee. Ik heb er ontzettend veel moeite mee gehad en nog steeds dat ik afscheid moest nemen van mijn beste maatje ondanks dat ik wist dat dit gewoon het beste voor hem was. Als iemand zijn rust heeft verdient dan was hij het wel maar toch hoop je dat het goed komt en dat je nog geen afscheid hoeft te nemen. Ik heb 12 prachtige jaren met hem gehad, veel mooie herinneringen om naar terug te kijken, het is zo en hij zal altijd onderdeel blijven van deze familie <3 Inmiddels is hij gecremeerd en is hij weer thuis bij ons. De dagen naar het overlijden was het de vraag of we nog een nieuw hondje zouden nemen en daar waren veel gemengde gevoelens over. Eindelijk besloot ik om wel opzoek te gaan naar een nieuw hondje omdat het gemis van Twin gewoon ondragelijk was. Via Facebook ben ik verliefd geworden op ons nieuw hondje die de naam ‘Teddy’ heeft gekregen. 30 juni komt zij bij ons wonen. De komende tijd kunnen jullie veel puppyspam en updates verwachten.

17 juni 2019:  Niet nu, wanneer dan?
Ja dat vind ik wel een goeie vraag!

 

Als je al je bezittingen weg zou moeten doen behalve één, wat zou jij dan houden?

 

Volg allaboutbertina | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge