PREVIEW │TONYMOLY (DIEREN)PRODUCTLIJNEN

Naamloos - PREVIEW │TONYMOLY (DIEREN)PRODUCTLIJNEN

Ook een animal lover? Dan zijn deze beestachtige producten zeker iets voor jou! Het Koreaanse beautymerk Tonymoly heeft namelijk hele leuke en schattige producten in de vorm van dieren. Vandaag laat ik je een aantal van deze producten aan je zien. Welke dier ga jij adopteren van Tonymoly?

Panda’s Dream tonymolie - PREVIEW │TONYMOLY (DIEREN)PRODUCTLIJNEN

Panda’s Dream:
De producten bestaan uit een Hand Cream, So Cool Eye Stick, White Sleeping Pack en schattige Panda Eye Patch. Bamboe werkt verfrissend, vochtinbrengend en verzachtend. Neem bijvoorbeeld het masker. Terwijl jij ligt te slapen, is het Panda’s Dream Sleeping masker hard aan het werk om de huid te voeden en te verzorgen. Zo word je wakker met een gezonde en stralende huid! De lichtgewicht maar hydraterende formule trekt gemakkelijk in de huid. Ingrediënten als lavendel, rozemarijn, bamboescheuten en bessen zorgen dat donkere plekjes vervagen.

Moisture Boost tonymoly - PREVIEW │TONYMOLY (DIEREN)PRODUCTLIJNENMoisture Boost:
Nieuw is deze Moisture Boost, die je bezorgd wordt door een uiterst schattige walvis! De lijn bestaat uit een gezichtscrème op basis van gel en een gel oogcrème. Triple Hyaluronic Acid plumpt de huid met vocht en helpt fijne lijntjes en rimpels te voorkomen. Zeewater heeft een vitaliserend effect en verbetert de bloedcirculatie. Het ster ingrediënt plankton zorgt voor nog een extra vocht boost aan de huid. Met recht dragen deze producten de naam Moisture Boost!

Cat’s Purrfect tonymoly - PREVIEW │TONYMOLY (DIEREN)PRODUCTLIJNENCat’s Purrfect
Ook nieuw is Cat’s Purrfect. Zoals een kat heerlijk lui kan slapen en bijkomt van de dag, of nacht, zo kun je je huid nu verzorgen met Cat’s Purrfect! Dit is het ultiem verzachtende en vochtinbrengende nacht masker, crème en oogverzorgingsstick van Tonymoly, met hét trend ingrediënt van Korea: Silk Amino Acid. Silk Amino Acid helpt beschermen tegen beschadigingen en maakt de huid zacht en soepel. Pareldeeltjes zorgen voor een prachtige stralende teint.

 

Prijs en verkrijgbaarheid:
De Whale Moisture Boost en Cat’s Purrfect zijn online te koop bij Boozyshop en Koreosity.
De Panda’s Dream lijn is verkrijgbaar bij o.a. Hudson’s Bay, Planet Parfum, Inno, Boozyshop, Ici Paris XL en Douglas.
Tonymoly Moisture Boost Gel Cream € 22,99 Tonymoly Panda’s Dream Rose Oil Moisture Stick € 14,99
Tonymoly Cat’s Purrfect Eye Patch € 3,99 Tonymoly Panda`s Dream White Sleeping Pack € 14,99

Ik vind de producten echt super cute! Het zijn niet alleen lekkere, verzorgende producten maar ook nog eens super leuk om neer te zetten op je make-upplekje. Alleen voor de verpakking zou ik alle producten willen kopen.

 

Volg allaboutbertina | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

Volg:
Delen:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge