Rimmel Londen Sculpting & Highlihgting kit By Kate Moss

04a70 rimmel3 - Rimmel Londen Sculpting & Highlihgting kit By Kate Moss


Als bloginsider van Vera Camilla mag ik niet alleen de nieuwste mascara gaan testen maar ook nog eens andere nieuwe producten die Rimmel Londen samen met Kate Moss lanceerde. Ook het Sculpting & Highlihgting kit is één van de nieuwste producten die uit deze samenwerking is ontstaan. Een contour poeder, highlighter en blush in één kit / palette.  Benieuwd? Lees dan mee.

Al een tijdje stond deze kit op mijn wishlist en via deze bijzonder manier heb ik deze mogen ontvangen. Ik blijf het iedere keer weer bijzonder vinden dat ik bloginsider mag zijn van Vera.
Ik kan mij niet herinneren dat er al eerder zo’n kit is uitbracht zoals deze. De kit ziet er super mooi uit door de roségoude kleur, ook staat er een handtekening op van Kate Moss. Deze kit is handig om mee te nemen op reis omdat je meteen drie producten in één kit hebt zitten. Deze Sculpting & Highlihgting kit By Kate Moss  is verkrijgbaar in drie verschillende varianten: 001 Golden Sands, 002 Coral Glow en 003 Golden Bronze. Ik heb de 001 Golden Sands variant opgestuurd gekregen van Rimmel Londen.

 

f0a99 rimmel1 - Rimmel Londen Sculpting & Highlihgting kit By Kate Moss
dc0ca rimmel2 - Rimmel Londen Sculpting & Highlihgting kit By Kate Moss

De bovenste is de highlihgter, gevolgd door de contour poeder en daaronder een roze blush. Niet alleen de highlighter schittert door de shimmers maar ook de blush heeft een prachtige glans. De contour poeder bevat kleine goud kleurige shimmers. Op de achterkant vind je een beschrijving waar je de drie producten aan moet brengen, handig wanneer je net begint met contouren.

Swatches:
f6ae2 swachtes2brimmel2blonden2bcontourkit - Rimmel Londen Sculpting & Highlihgting kit By Kate Moss

De poeders zijn niet super gepigmenteerd maar er komt zeker voldoende kleur af om te kunnen gebruiken. De blush vind ik prachtig van kleur. Zelf hou ik wel van een glanzende blush.
cd9a5 1 - Rimmel Londen Sculpting & Highlihgting kit By Kate Moss

779c0 dsc01548 - Rimmel Londen Sculpting & Highlihgting kit By Kate Moss

Ondanks dat het een glimmende blush is zorgt hij toch voor een heel subtiel effect op de wangen. Jammer genoeg valt de highlighter hier minder goed op omdat het twee even veel glans bevatten. De contour poeder is wat aan de oranje kant, persoonlijk vind ik het mij niet heel erg mooi staan.

cb816 rimmellonden - Rimmel Londen Sculpting & Highlihgting kit By Kate Moss
Conclusie:
Het is zeker geen verkeerd product maar had er wel meer van verwacht. De blush en highlighter geven niet zo heel veel pigmentatie af maar wel voldoende om er een subtiele look er mee te maken, jammer genoeg is alleen de bronzer goed te zien op de foto’s omdat deze eigenlijk de andere twee producten overheerst, beetje jammer want het idee van deze kit was zo leuk. Wel zijn de drie poeders makkelijk te blenden maar loop er nog niet echt warm voor. Zelf vind ik de highlighter en blush mooi maar de contour poeder is mij wat te oranje waardoor ik het niet mooi vind ogen. Ook is de blush in combinatie met deze highlighter niet zo ideaal, want door de glans van de blush is de highlighter overbodig en vind je hem eigenlijk niet terug. Ook de bronzer bevat shimmers (goude) maar deze zie je niet terug zodra je het product aanbrengt. De highlighter had daarom best wat meer glans mogen geven want nu is hij te matt ten opzichte van de blush.
De blush vind ik het mooiste van deze kit en gebruik hem dagelijks in combinatie met een andere highlighter en bronzer. De highlighter en bronzer zal ik niet snel erbij pakken.
Wat ik wel heel leuk vind is dat je meerder varianten zijn waardoor elke kit weer uniek is.

Rimmel Sculpting & Highlihgting kit By Kate Moss kost € 10, 99 – Kruidvat & Trekpleister
Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Volg:
Delen:

Plaats een reactie

  1. 16 juni 2016 / 06:02

    Het idee is leuk maar de combinatie qua kleuren en shimmers past gewoon niet zo goed bij elkaar. Zelf gebruik ik alleen de blush omdat ik die wel heel erg mooi vind. Dankjewel, leuk om te horen.

  2. 16 juni 2016 / 06:02

    Het idee is leuk maar de combinatie qua kleuren en shimmers past gewoon niet zo goed bij elkaar. Zelf gebruik ik alleen de blush omdat ik die wel heel erg mooi vind. Dankjewel, leuk om te horen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge