EVENT | KRUIDVAT WINTER WONDERS

DSC02186 2 - EVENT | KRUIDVAT WINTER WONDERS

Het najaar, en daarmee ook het winterse weer, is alweer in volle gang. Kruidvat introduceert maar liefst acht nieuwe producten (waarvan sommige meerdere varianten hebben) om de koude dagen wat prettiger door te komen. Tijdens dit event maakte wij kennis maken met deze acht nieuwe producten en we kregen ook nog eens twee goed gevulde goodiebags mee naar huis. In dit artikel vertel ik je meer over het event en de nieuwe producten. Kijk en lees je gezellig mee? 

DSC02181 1 - EVENT | KRUIDVAT WINTER WONDERS

Dinsdag 30 oktober mocht ik aanwezig zijn bij een heel leuk event van Kruidvat die plaats vond op een super mooie locatie in Amsterdam namelijk bij het Amstel Boathouse. Samen met Angela (ilovebudgetmakeup.nl) vertrok ik dinsdagmiddag mega vroeg richting Amsterdam. Reizen naar Amsterdam reizen blijft een halve wereldreis, na een rit van bijna 3 uur. Omdat we een uur te vroeg waren vertrokken naar Amsterdam besloten we om te gaan winkelen. Zo zijn we nog even langs de Kiko gegaan waar ik nog een super mooie gouden oogschaduw heb gekocht en we brachten een bezoekje aan de Primark. Daarna besloten naar het event te gaan om al het moois te bekijken maar hadden moeite om de weg te vinden omdat Google Maps ons alle kanten opstuurde waardoor we meer dan een half uur moesten lopen door de regen voordat we op de locatie waren van het event. We werden erg leuk ontvangen en kenen op ons gemak rond bij de nieuwste producten die heel erg mooi gepresenteerd stonden. Daarna besloten we ons even op te warmen met een heerlijke beker chocolademelk met slagroom.

DSC02193 1 - EVENT | KRUIDVAT WINTER WONDERS

DSC02191 1 - EVENT | KRUIDVAT WINTER WONDERS

De aankleding was heel erg leuk gedaan, helemaal in winterse sfeer! Na het bijkomen van de lange reis werden we welkom geheten op het event door één van de PR dames. Daarna werden we opgesplitst in groepjes van 3 à 4 personen. Als eerst kregen we uitleg over de nieuwe Anti-Ange lijn en de Skin Science verzorgingslijn die al langer te verkrijgen is bij Kruidvat. Een van de nieuwste producten uit de Anti-Ange lijn is  het Eye Serum. Dit product is ideaal als je wallen of donkere kringen hebt. Dit product zorgt er namelijk voor dat wallen en donkere kringen als sneeuw voor de zon verdwijnen en je ziet al duidelijk verschil na 2 minuten!

DSC02197 2 - EVENT | KRUIDVAT WINTER WONDERS

Daarna kregen we bij een andere tafel een presentatie over de over de Q10 verzorgingslijn, over de vernieuwingen in de Pure lijn en Orignals lijn. Ook deze drie lijnen waren voor mij compleet nieuw. Zelf was ik vooral benieuwd na de nieuwe producten die aan de Orginals lijn zijn toegevoegd. Deze producten bevatten allemaal Charocoal. Twee van deze nieuwe producten zijn een wasgel en reiningsdoekjes. Naast deze producten spraken ook een aantal producten uit de Pure lijn mij heel erg aan. Deze collectie is voor geschikt voor mensen met een jonge, onzuivere huid. Bijvoorbeeld wanneer je last hebt van acné zijn dit ideale producten om jouw huid mee te verzorgen of wanneer je vaak last hebt van puistjes. Vooral de pleisters en cleanser uit deze lijn spraken mij erg aan. Zelf heb ik niet zo vaak last van een onzuivere huid maar als ik last heb van onzuiverheden dan kan ik vaak niet stoppen met kapot krabben waardoor er weer wondjes en littekens ontstaan en deze lijn zorgt er dus voor dat de roodheid en de onzuiverheden zelf snel weer verdwijnen. Klinkt toch goed?

DSC02184 1 - EVENT | KRUIDVAT WINTER WONDERS

Op de volgende tafel die wij gingen bekijken stond een heel erg leuk maar vooral interessant product waar ik stiekem best benieuwd naar was namelijk de Brow Tattoo! Zoals de naam van het product al een beetje verklapt is het een tattoo voor je wenkbrauwen. De meeste Tattoo brow producten kleuren de wenkbrauwhaartjes maar dat doet dit product niet. Dit product zorgt ervoor dat de huid onder de wenkbrauwhaartjes gekleurd worden waardoor je dus gekleurde wenkbrauwen krijgt waardoor je de kale plekjes in je wenkbrauwen niet meer ziet waardoor je dus perfect gevormde en gekleurde wenkbrauwen kunt creëren. Geen gedoe meer dat je geen tijd heb om je make-up te doen , dat je je wenkbrauwen niet in het juiste model krijgt,  of dat je je wenkbrauwen moet invullen. De brow tattoo blijft voor een langere tijd zitten waardoor je dus ’s ochtends een hoop tijd en frustraties kunt besparen. De Brow Tattoo is verkrijgbaar in de kleuren Taupe en Dark Brown. 

DSC02207 1 - EVENT | KRUIDVAT WINTER WONDERS

Daarna maakte wij kennis met de nieuwe Kruidvat Aromatherapy Essential Oils. Het is de bedoeling dat je deze oliën aanbrengt boven op een aromabrander met daaronder een kaars, hoofdkussen of voor in bad. Deze oliën verspreiden een heerlijke geur. Het is zeker niet de bedoeling dat deze oliën worden aangebracht op de huid.

DSC02208 1 - EVENT | KRUIDVAT WINTER WONDERS

De laatste tafel lag vol met make-up producten van het merk Makeup Revolution Londen. Vanaf januari zal Makeup Revolution Londen exclusief verkrijgbaar zijn bij Kruidvat! Oogschaduw palettes, lipsticks, eyeliners, foundation sticks , concealers, fixing sprays… heel wat mooie producten die straks te koop zijn bij Kruidvat. Zelf heb ik onwijs veel producten van dit merk in mijn stash zitten omdat het niet alleen hele mooie producten zijn maar ook nog eens heel erg betaalbaar waar je goede kwaliteit voor terug krijgt. Ik ben dan ook heel erg blij dat dit merk straks te koop zal zijn bij Kruidvat. Zelf ben ik vooral benieuwd naar de foundation sticks.

DSC02221 InPixio - EVENT | KRUIDVAT WINTER WONDERS

DSC02231 InPixio edited - EVENT | KRUIDVAT WINTER WONDERS

En zoals ik net al zei gingen we niet met lege handen naar huis en kregen maar liefst twee goodiebags mee. Eén tas vol met goodies met allemaal nieuwe producten van Kruidvat en in de andere goodiebag was gevuld met een aantal make-upproducten van Makeup Revolution Londen. Ik ga zeker een aantal nieuwe producten reviewen op mijn blog. Ik ben in ieder geval heel erg verwend met deze nieuwe producten en kan niet wachten om ze te kunnen testen. Van wat ik tot nu toe heb gezien word ik in ieder geval al ontzettend enthousiast.

Hier nog even een kort overzicht van de nieuwe producten van Kruidvat:

 • Kruidvat Etherische oliën
 • Kruidvat PURE lijn
 • Kruidvat Geurkaarsen en geurstokjes
 • Kruidvat Gezichtsverzorging met Q10 én vitamine C
 • Kruidvat Handmasker
 • Kruidvat Brow Tattoo (2 kleuren)
 • Kruidvat Originals houtskool gezichtsreinigingsdoekjes
 • Kruidvat Skin Science Instant Eye Serum

Het was een leuke middag met een gezellige, relaxte, winterse sfeer. Je kon gewoon overal op je gemakje rondkijken en ondertussen gezellig bijkletsen met andere bloggers. Leuk dat de producten doormiddel van korte productpresentaties werden gepresenteerd. Op deze manier werden we meteen voorzien van informatie over de producten en we konden meteen vragen stellen over de producten aan de PR dames. Daarnaast mochten we zelf ook een aantal producten zelf testen. Bedankt Kruidvat en MaisonPR dat ik hierbij aanwezig mocht zijn!

Volg:
Delen:

4 Reacties

 1. chucky1012
  5 november 2018 / 07:57

  Leuk en goed verzorgd event.
  Mooie nieuwe producten ?
  Prachtige foto’s.

  Een fijne dag ?

 2. 5 november 2018 / 19:23

  Oeh toffe goodiebag! Die Essential Oils ga ik zeker even besnuffelen. Wel verwarrend die tea tree ertussen, dat is echt een skincare product vind ik!

 3. 14 november 2018 / 08:43

  Je hebt hele toffe foto’s gemaakt zeg, en het leek mij ook een enorm gezellig event!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge