Schwarzkopf Gliss kur oil nutritive shampoo

f6338 img 13532b252812529 - Schwarzkopf Gliss kur oil nutritive shampoo
Een shampoo die tot wel 90% ervoor kan zorgen dat je gespleten haarpunten verdwijnen?
Een mooi belofte maar maakt de Gliss kur oil nutritive shampoo van Schwarzkopf deze belofte waar? Ik hem uitgebreid getest! Benieuwd naar mijn bevindingen? Kijk en lees snel mee!

De Gliss kur oli nutritive shampoo bevat 8 voedende oliën. Het voed je haar tot in je puntjes en zorgt voor een herstellend effect, waardoor je weer zachte en verzorgde haarpunten krijgt. De voedende oliën herstelt het haar van binnenuit door keratine die deze shampoo bevat. Door de keratine wordt je haar soepel en krijg je prachtig glanzend haar.

593cd img 13582b252812529 - Schwarzkopf Gliss kur oil nutritive shampoo

De shampoo heeft een gele / honingachtige kleur net als de kleur van de fles. En hij ruikt heerlijk! Hoe je deze shampoo moet gebruiken staat achterop de fles beschreven. Ook vind je alles over het herstel van de keratine en de belofte van de shampoo. De shampoo is in combinatie met een conditioner te gebruiken voor het maximale resultaat. (de 90% waar Schwarzkopt het over heeft)
Op de achterkant van de fles staat het je het beste de conditioner kunt gebruiken uit deze lijn maar je kunt er ook voor kiezen om je eigen te gebruiken.

 

3c507 img 13592b252812529 - Schwarzkopf Gliss kur oil nutritive shampoo

Conclusie:
Wekelijks maak ik gebruik van deze shampoo. We kregen hem ooit in een pakket maar sinds die tijd kopen wij hem iedere keer opnieuw en niet alleen ik ben groot fan van deze shampoo maar ook mijn zus en vader zijn fan en graag gebruik van de shampoo. Niet alleen voor vrouwen is deze shampoo ideaal maar ook voor mannen die geen dik haar hebben want vaak wil hun haar niet goed blijven zitten en met deze shampoo blijft je haar mooi in model zitten, zelf na een aantal dagen zit je haar meteen in het gewenste model zonder dat je haar alle kanten op staat. Deze shampoo doet wat hij beloofd want mijn punten voelen zijde zacht aan. Het fijne aan deze shampoo is dat hij je haar niet zwaar of vettig maakt.

Vooral met warm weer is het een musthave om deze shampoo te gebruiken. Ik merk vaak als ik mijn haar was met deze shampoo dat ik minder vaak mijn haar hoef te wassen.
Ook krijg je met warm weer geen droge punten omdat je haar dus al beschermt wordt door de keratine en de oliën. Zeker het proberen waard! De Schwarzkopf Gliss kur oil nutritive heeft nog meer producten in deze lijn zitten zoals deze shampoo, conditioner, een olie, en een anti klit spray.

De Schwarzkopf Gliss kur oil nutritive shampoo kost 5,29 euro en bevat 250 ml. De lijn is verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen o.a. Kruidvat of bij jouw in de supermarkt. 

Volg:
Delen:

6 Reacties

 1. 22 juli 2016 / 06:48

  Klinkt als een hele fijne shampoo! Vaak ruikt gliss kur ook zalig. ��

 2. 22 juli 2016 / 06:48

  Klinkt als een hele fijne shampoo! Vaak ruikt gliss kur ook zalig. ��

 3. 22 juli 2016 / 17:18

  Ik vind het een heel fijn product. Is wel vrij duur vergeleken met een normale shampoo maar zeker het uittesten waard.

 4. 22 juli 2016 / 17:18

  Ik vind het een heel fijn product. Is wel vrij duur vergeleken met een normale shampoo maar zeker het uittesten waard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge