ROSE GOLD (SCHOOL) AGENDA

8084f dsc033482b252812529 - ROSE GOLD (SCHOOL) AGENDA

De zomervakantie is voor velen aan gebroken en dat is vaak de tijd dat scholieren op pad gaat voor de leukste schoolitems waaronder ook de agenda. Laatst vond ik deze Rosé gouden agenda, en het leukste is dat hij budgetproof is. Deze kon ik zeker niet laten liggen. Ben jij nog opzoek naar een leuke schoolagenda? Lees dan even veder.

Toen ik aan het rond snuffelen was bij de Action naar leuke dingetjes kwam ik het schap tegen vol met schoolagenda’s waaronder deze rosé gouden agenda. Ik was meteen verkocht!
Deze ging natuurlijk met mij mee, aangezien ik voor mijn nieuwe opleiding een papieren agenda nodig ben. En zeker voor die prijs kun je hem toch niet laten liggen?!?
ebbea dsc033352b252812529 - ROSE GOLD (SCHOOL) AGENDA

 

De agenda heeft een A5 formaat en heeft als kaft een rosé gouden slangen print. Zelf vind ik het een groot voordeel dat hij niet zo groot en dik is ,waardoor je hem makkelijker en sneller mee neemt in je tas en hij heeft een elastiekenband waarmee je de agenda dicht mee kunt doen en eventueel nog wat noties bij je agenda kunt bewaren. En hij neemt niet zoveel ruimte in beslag, super handig!

59dba dsc033392b252812529 - ROSE GOLD (SCHOOL) AGENDA

Over handig gesproken…, deze agenda bevat ook nog eens een spiegeltje. Deze vind je aan de binnenkant van de kaft. Even snel je make-up bijwerken of nog even een korte checken voordat je de les in gaat.

a43c9 dsc033442b252812529 - ROSE GOLD (SCHOOL) AGENDA

 

Deze rosé gouden agenda bevat een schoolrooster & vakantierooster, maar ook cijferlijsten en een maandplanner. Deze vind je voorin de agenda. De agenda heeft overigens veder geen kleurt dus je kunt hem zelf op vrolijken met stickers, stempels, quotes, foto’s of met leuke vrolijke kleurtjes. Je kunt hem dus net zo vrolijk maken als wat jij wil waardoor hij ook nog eens een persoonlijk tintje krijgt.

5812d dsc033412b252812529 - ROSE GOLD (SCHOOL) AGENDA
Je hebt aardig veel ruimte om dingen op te schrijven. Dit vind ik zelf erg handig want vaak heb je op bepaalde dagen meerder toetsen waardoor je dus ruimte te kort komt om alles netjes op te kunnen schrijven. Deze agenda is niet alleen super handig in gebruik maar het is ook nog eens een prachtige eyecatcher.Ben je nu niet zo van de rosé gouden kleur dan heb je ook nog keuze uit zilver en zwart variant. De agenda’s zijn voor € 1,59 verkrijgbaar bij de Action, wees er dus snel bij!
Wat vinden jullie van de rosé gouden ( school)agenda?
Volg:
Delen:

10 Reacties

 1. 23 juli 2016 / 09:29

  Oke budget maar zo budget had ik nou ook weer niet verwacht, zo goedkoop?! Ik vind het echt een mooie agenda, vooral omdat hij zo groot is.

 2. 23 juli 2016 / 09:29

  Oke budget maar zo budget had ik nou ook weer niet verwacht, zo goedkoop?! Ik vind het echt een mooie agenda, vooral omdat hij zo groot is.

 3. 23 juli 2016 / 10:47

  Hij is inderdaad super budget, je zou denken dat hij duurder zou zijn door het uiterlijk van de agenda.Zo zie je maar weer dat de Action ons blijft verrassen.

 4. 23 juli 2016 / 10:47

  Hij is inderdaad super budget, je zou denken dat hij duurder zou zijn door het uiterlijk van de agenda.Zo zie je maar weer dat de Action ons blijft verrassen.

 5. 23 juli 2016 / 11:32

  Ik moet ook nog aan de agenda .. deze is heel erg mooi! Rose goud en verder gewoon netjes 😀

 6. 23 juli 2016 / 11:32

  Ik moet ook nog aan de agenda .. deze is heel erg mooi! Rose goud en verder gewoon netjes 😀

 7. Anoniem
  26 juli 2016 / 13:42

  Wat een leuk ding !! :O
  ik zit niet meer op school en heb geen agenda nodig, maar ik ben dol op die dingen hahahaha

 8. Anoniem
  26 juli 2016 / 13:42

  Wat een leuk ding !! :O
  ik zit niet meer op school en heb geen agenda nodig, maar ik ben dol op die dingen hahahaha

 9. 26 juli 2016 / 16:27

  Hij is ook prima te gebruiken voor op het werk of voor thuis gebruik.
  Ik vind hem ook onwijs gaaf!

 10. 26 juli 2016 / 16:27

  Hij is ook prima te gebruiken voor op het werk of voor thuis gebruik.
  Ik vind hem ook onwijs gaaf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge