SHINE YOUR WAY THROUGH MET CATCH & SHINE PEEL-OFF GLITTERMASKERS VAN KRUIDVAT

unnamed 3 - SHINE YOUR WAY THROUGH MET CATCH & SHINE PEEL-OFF GLITTERMASKERS VAN KRUIDVAT

Nieuw in het Catch & Shine assortiment van Kruidvat zijn de peel-off glittermaskers. Met de nieuwe maskers kom je stralend de feestdagen door met een gezonde en frisse huid. De maskers zijn verkrijgbaar in vijf verschillende varianten. Meer ween over deze leuke maskers? Klik en lees snel mee!

Heeft je huid een oppepper nodig? Kies dan de energizing variant, deze bevat namelijk cranberry-extract. Dit extract is van nature rijk aan vitamine C, welke bekend staat om de anti-oxidante werking. Dit masker hydrateert intensief en zorgt voor een uitgeruste en stralende huid.
 
Wil je je huid meer voeden? Gebruik dan het revitalising masker. Dit masker bevat natuurlijk gemberextract waarvan bekend is dat het voedend werkt en het de doorbloeding bevordert voor een mooie, elastische en gezonde huid.

unnamed 3 - SHINE YOUR WAY THROUGH MET CATCH & SHINE PEEL-OFF GLITTERMASKERS VAN KRUIDVAT 
Toch liever een intensieve reiniging voor de feestdagen? Dan ben je met het cleansing masker aan het goede adres. Met geactiveerd houtskool als ingrediënt reinigt dit masker jouw huid, verwijdert het onzuiverheden intensief en heb je als resultaat een gematteerde huid.
 
Als chocoladeliefhebber kun je voor de calming variant kiezen. Met natuurlijk cacao-extract heb je gelijk het chocoladegevoel op je huid! Cacao-extract is van nature rijk aan vitamine A, B en E en helpt de huid te beschermen tegen oxidatieve processen. Dit masker hydrateert intensief en werkt verzachtend voor een egale en gekalmeerde huid.
 
Op zoek naar een masker waar je huid zacht van wordt? Dan kun je het hydrating masker proberen. Het natuurlijke amandelextract staat bekend om de huidverzachtende werking. Dit masker hydrateert daarnaast ook intensief en egaliseert de huid.
 

De peel-off glittermaskers zijn vanaf 26 november 2019 te koop voor € 0,99 per stuk en zoals altijd geldt OP=OP.

 

Welke van de vijf is jouw favoriet?

 

Volg allaboutbertina | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

Volg:
Delen:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge