KRUIDVAT ORIGINALS COCONUT OIL HYDRATERENDE LIPPENBALSEM

download - KRUIDVAT ORIGINALS COCONUT OIL HYDRATERENDE LIPPENBALSEM

In de winter kunnen de lippen wel wat extra hydratatie gebruiken en met de nieuwe Kruidvat lippenbalsem geef je je lippen de verzorging die ze nodig hebben. Vandaag vertel ik je alles over dit nieuwe lipproduct van Kruidvat. Kijk mee naar de review?

De lippenbalsem zit verpakt in een schattig, klein potje met draaideksel met daarom heen een blauw kartonnen verpakking. Het potje bevat 30 gram product wat ik zelf best wel veel vind voor een lipbalsem want vaak bevat een lipbalsem zo’n 5 gram product. Met dit product kun je zeker een hele lange tijd mee doen. Op de blauwe kartonnen verpakking vind je meer informatie over het product en welke ingrediënten er precies inzitten.

IMG 6190 - KRUIDVAT ORIGINALS COCONUT OIL HYDRATERENDE LIPPENBALSEM

IMG 6192 - KRUIDVAT ORIGINALS COCONUT OIL HYDRATERENDE LIPPENBALSEM

Volgens Kruidvat hydrateert en verzorgt deze lippenbalsem je lippen. Kokosolie staat bekend om zijn hydraterende en verzorgende eigenschappen. De toegevoegde sheaboter is goed voor het verzorgen van je droge lippen. De lipbalsem is dermatologisch goedgekeurd. Kruidvat raad je aan om dit product in combinatie te gebruiken met de Kruidvat Originals Lipscrub Amandelolie. Ook van dit nieuwe lipproduct kun je binnenkort een review verwachten op mijn blog.

download 1 - KRUIDVAT ORIGINALS COCONUT OIL HYDRATERENDE LIPPENBALSEM

Bij het opendraaien van het potje komt de kokosgeur je al te gemoed. Daar moet je van houden, zelf heb ik niks met kokos of de geur ervan. Gelukkig proef je er weinig van op je lippen waar ik heel erg blij mee ben. Het is een zachte lipbalsem die zich makkelijk laat verdelen en inmasseren op de lippen en je bent maar een heel klein beetje product nodig. Je lippen voelen meteen zacht en gehydrateerd aan.

download - KRUIDVAT ORIGINALS COCONUT OIL HYDRATERENDE LIPPENBALSEM

Conclusie:
Ik vind het een heel erg fijn product en werkt fijn wanneer je lippen wat extra verzorging kunnen gebruiken wanneer je last hebt van droge, gebarsten lippen. Zeker nu het steeds kouder buiten wordt kunnen onze lippen wel wat extra verzorging gebruiken en daar is deze balsem ideaal voor. De lippenbalsem zorgt voor zachte en gehydrateerde lippen gedurende de dag. De balsem is makkelijk aan te brengen door de zachte, gladde substantie. Daarnaast bevat het product onwijs veel inhoud vergeleken met anderen lipbalsems waardoor je lang plezier hebt van het product en de wintermaanden zeker mee gaat overleven. De lipbalsem ruikt naar kokos, van die geur moet je net van houden. Zelf hou ik helemaal niet zo ervan maar omdat het een hele subtiele geur is nadat je hem aan gebracht hebt vind ik het zeker niet storend of een vervelende geur dus dat vind ik echt een pluspunt. Daarnaast is hij ook nog eens ontzettend budget dus voor de prijs hoef je hem zeker niet te laten liggen. Zeker een budgettoppertje als je het mij vraagt!

De Kruidvat Originals Coconut Oil lip balm is verkrijgbaar bij Kruidvat (ook online) voor € 2,29

 

*Dit artikel bevat gekregen producten

Volg allaboutbertina | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

Volg:
Delen:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge