SPAM JE BLOG!

63d69 dsc07859 - SPAM JE BLOG!
Het is alweer een tijdje geleden dat jullie schaamteloos mochten spammen op mijn blog. Ik wil bloggers graag de kans geven om hun eigen blog te promoten op mijn blog. Ik vind het namelijk erg leuk om nieuwe blogs te ontdekken, maar ook dat mijn lezers nieuwe blogs ontdekken. Vandaag mogen jullie dus weer je blog spammen op mijn blog! Spammen maar!

Laat een reactie achter met de url van jouw blog (of een ander blog die je aanraadt), de titel en een beschrijving erbij. Zet eventueel erbij hoe mensen jou kunnen volgen, bijvoorbeeld via Bloglovin of per e-mail. Ik bekijk elke blog en elk blogartikel die hier geplaatst worden :).

Je kunt mij volgen op:
Instagram: @allaboutbertina
♥ Twitter: @allaboutbertina
♥ Pintrest: @allaboutbertina
♥ Bloglovin: @allaboutbertina
Volg:
Delen:

38 Reacties

 1. 10 februari 2018 / 09:15

  http://www.elinebarbarasophie.nl/

  Ik blog over alle producten die ik verkoop om anderen een uitgebreidere review te geven van wat ik ervan vind en hoe de producten werken. Ik ben net begonnen en post 1 keer per maand.

  Mijn blog volgen kan via je emailadres 😀

 2. 10 februari 2018 / 09:15

  http://www.elinebarbarasophie.nl/

  Ik blog over alle producten die ik verkoop om anderen een uitgebreidere review te geven van wat ik ervan vind en hoe de producten werken. Ik ben net begonnen en post 1 keer per maand.

  Mijn blog volgen kan via je emailadres 😀

 3. 10 februari 2018 / 09:26

  Wat een mooie blog heb je! Ik volg al een tijdje je Facebookgroep. Ik kijk uit naar je andere artikelen.

 4. 10 februari 2018 / 09:26

  Wat een mooie blog heb je! Ik volg al een tijdje je Facebookgroep. Ik kijk uit naar je andere artikelen.

 5. 10 februari 2018 / 10:31

  Ha! Wat fijn dat we hier ongestoord onze blogs mogen delen en leuk om andere blogs te ontdekken. Mijn blog heet De Culturista en ik schrijf over kunst en cultuur: http://www.deculturista.nl

  De artikelen die ik schrijf variëren van interviews tot recensies en snelle tips. Theater, film, muziek of straatkunst: je vind het er allemaal 😉

  Ik ben benieuwd wat je er van vindt en ben altijd nieuwsgierig naar andere bloggers.
  Cheers!

 6. 10 februari 2018 / 10:31

  Ha! Wat fijn dat we hier ongestoord onze blogs mogen delen en leuk om andere blogs te ontdekken. Mijn blog heet De Culturista en ik schrijf over kunst en cultuur: http://www.deculturista.nl

  De artikelen die ik schrijf variëren van interviews tot recensies en snelle tips. Theater, film, muziek of straatkunst: je vind het er allemaal 😉

  Ik ben benieuwd wat je er van vindt en ben altijd nieuwsgierig naar andere bloggers.
  Cheers!

 7. 10 februari 2018 / 10:41

  Jammer alleen dat ik mijn reactie niet kan aanpassen, haha. Door het snelle reageren staat er een enorme schrijffout in. Dit gebeurt zelden hoor (zoals je merkt erger ik me daar aan 😉 )!

 8. 10 februari 2018 / 10:41

  Jammer alleen dat ik mijn reactie niet kan aanpassen, haha. Door het snelle reageren staat er een enorme schrijffout in. Dit gebeurt zelden hoor (zoals je merkt erger ik me daar aan 😉 )!

 9. 10 februari 2018 / 10:46

  Wat leuk dat je dit doet! Ik ben een net beginnende mama blogger die schrijft over het mama zijn, hoogsensitieve leven als mama en alledaagse situaties die ik tegenkom of ervaar. Probeer dit te doen met een beetje humor maar soms ook heel serieus.
  Mijn blog is te lezen op https://lovingmommy2.blogspot.nl/?m=1
  Ook te volgen via instagram/lovingmommy2.blogspot.nl en via mijn Facebook pagina lovingmommy.

 10. 10 februari 2018 / 10:46

  Wat leuk dat je dit doet! Ik ben een net beginnende mama blogger die schrijft over het mama zijn, hoogsensitieve leven als mama en alledaagse situaties die ik tegenkom of ervaar. Probeer dit te doen met een beetje humor maar soms ook heel serieus.
  Mijn blog is te lezen op https://lovingmommy2.blogspot.nl/?m=1
  Ook te volgen via instagram/lovingmommy2.blogspot.nl en via mijn Facebook pagina lovingmommy.

 11. 10 februari 2018 / 10:50

  Wat leuk dat je over deze onderwerpen blogt. Je blog ziet er goed uit! Zelf lees ik ook graag zulke artikelen betreft bloggen. Ik ga zeker je blog vaker bekijken. Bedankt voor het spammen!

 12. 10 februari 2018 / 10:50

  Wat leuk dat je over deze onderwerpen blogt. Je blog ziet er goed uit! Zelf lees ik ook graag zulke artikelen betreft bloggen. Ik ga zeker je blog vaker bekijken. Bedankt voor het spammen!

 13. 10 februari 2018 / 10:51

  Bedankt voor het spammen van je blog. Wauw wat een heerlijke blog, ik krijg meteen zin om op vakantie te gaan. Prachtige foto's gebruik je voor je artikelen. Love it!

 14. 10 februari 2018 / 10:51

  Bedankt voor het spammen van je blog. Wauw wat een heerlijke blog, ik krijg meteen zin om op vakantie te gaan. Prachtige foto's gebruik je voor je artikelen. Love it!

 15. 10 februari 2018 / 10:55

  Hi Nina, wat leuk dat je kwam spammen. Zelf volg ik nog heel erg weinig blogs in deze genre maar ik ga zeker vaker een kijkje nemen op je blog. Je blog ziet er goed uit!

 16. 10 februari 2018 / 10:55

  Hi Nina, wat leuk dat je kwam spammen. Zelf volg ik nog heel erg weinig blogs in deze genre maar ik ga zeker vaker een kijkje nemen op je blog. Je blog ziet er goed uit!

 17. 10 februari 2018 / 14:01

  Wat leuk dat je dit doet! Ik heb je meteen even gevolgd op bloglovin.
  Mijn blog : http://www.yaraloveshealthy.com is een beauty & lifestyleblog, waar op regelmatige basis ook artikelen rond food en health online komen. Ik ben in het dagelijkse leven studente Voeding- en dieetkunde, dus mochten er eens geen 5 artikelen in de week online komen, dan zal dit waarschijnlijk te maken hebben met mijn studie.
  Je kan mij volgen op instagram, facebook en bloglovin.
  Liefs,
  Yara

 18. 10 februari 2018 / 14:01

  Wat leuk dat je dit doet! Ik heb je meteen even gevolgd op bloglovin.
  Mijn blog : http://www.yaraloveshealthy.com is een beauty & lifestyleblog, waar op regelmatige basis ook artikelen rond food en health online komen. Ik ben in het dagelijkse leven studente Voeding- en dieetkunde, dus mochten er eens geen 5 artikelen in de week online komen, dan zal dit waarschijnlijk te maken hebben met mijn studie.
  Je kan mij volgen op instagram, facebook en bloglovin.
  Liefs,
  Yara

 19. 10 februari 2018 / 14:15

  Hey Merle, wat leuk dat je even kwam spammen op mijn blog. Ik volg jou blog al een lange tijd en ook via sociaal media. Hopelijk gaan nog meer mensen je blog ontdekken.

 20. 10 februari 2018 / 14:15

  Hey Merle, wat leuk dat je even kwam spammen op mijn blog. Ik volg jou blog al een lange tijd en ook via sociaal media. Hopelijk gaan nog meer mensen je blog ontdekken.

 21. 10 februari 2018 / 14:18

  Hi Yara,
  Wat leuk dat je mij bent volgen op Bloglovin en Instagram. Ik volg je uiteraard terug want ik vind dat je een hele leuke blog hebt met een hele mooie lay-out. Ik hoop dat meer mensen jou blog gaan ontdekken door dit artikel. Bedankt voor het spammen van je blog.

 22. 10 februari 2018 / 14:18

  Hi Yara,
  Wat leuk dat je mij bent volgen op Bloglovin en Instagram. Ik volg je uiteraard terug want ik vind dat je een hele leuke blog hebt met een hele mooie lay-out. Ik hoop dat meer mensen jou blog gaan ontdekken door dit artikel. Bedankt voor het spammen van je blog.

 23. 10 februari 2018 / 18:22

  Een blog spannen is altijd gezellig en je leert er idd veel nieuwe bloggers door kennen, doet er inspiratie mee op en ontdekt er nieuwe blogs mee. Ik kom graag op spamplekjes rondneuzen op zoek naar nieuwe pareltjes…en spam mijn eigen blog dan natuurlijk ook met alle liefde?

  Mijn blog is een mamablog waar ik verhalen deel over mijn mamaleven, maar ook mijn recepten deel en mijn laatste creaties voor de meiden laat zijn met werkbeschrijving en af en toe (waar mogelijk) een 'printable' patroon. Spreken deze dingen je aan? Kom dan gezellig bij me rondneuzen op 'Mijn mama momenten'.

  https://mijnmamamomentenblog.wordpress.com/

 24. 10 februari 2018 / 18:22

  Een blog spannen is altijd gezellig en je leert er idd veel nieuwe bloggers door kennen, doet er inspiratie mee op en ontdekt er nieuwe blogs mee. Ik kom graag op spamplekjes rondneuzen op zoek naar nieuwe pareltjes…en spam mijn eigen blog dan natuurlijk ook met alle liefde?

  Mijn blog is een mamablog waar ik verhalen deel over mijn mamaleven, maar ook mijn recepten deel en mijn laatste creaties voor de meiden laat zijn met werkbeschrijving en af en toe (waar mogelijk) een 'printable' patroon. Spreken deze dingen je aan? Kom dan gezellig bij me rondneuzen op 'Mijn mama momenten'.

  https://mijnmamamomentenblog.wordpress.com/

 25. 10 februari 2018 / 20:33

  Wat een leuke blogs allemaal! Ik ben zelf ook pas begonnen met schrijven en recepten delen op mijn blog. Ik schrijf over het auto-immuun protocol, een manier van eten voor mensen met auto-imuunziektes. (maar ook voor mensen die gewoon gezond willen eten).
  Vind het ook wel leuke om andere blogs te ontdekken die niks met mijn onderwerp te maken hebben.

  https://papapaleo.nl/ Ik ben ook op instagram te vinden daar deel ik ook vaak mijn lunch en ontbijt 🙂

 26. 10 februari 2018 / 20:33

  Wat een leuke blogs allemaal! Ik ben zelf ook pas begonnen met schrijven en recepten delen op mijn blog. Ik schrijf over het auto-immuun protocol, een manier van eten voor mensen met auto-imuunziektes. (maar ook voor mensen die gewoon gezond willen eten).
  Vind het ook wel leuke om andere blogs te ontdekken die niks met mijn onderwerp te maken hebben.

  https://papapaleo.nl/ Ik ben ook op instagram te vinden daar deel ik ook vaak mijn lunch en ontbijt 🙂

 27. 11 maart 2018 / 09:25

  Fijn dat we mogen spammen zeg!
  http://sylsleven.wordpress.com

  Syl's leven is mijn persoonlijke blog die gaat over, juist.. Mijn leven, haha. Je kan er artikelen over van alles vinden. Van mijn Whole 30-avontuur tot mijn carrière switch, van persoonlijke artikelen tot beauty en zo nu en dan komt mijn onwijs lieve hondje ook nog eens voorbij 🙂

  Het kan zijn dat je me al kent van Sylvahna.nl, dit is mijn oude blog en moest ik destijds helaas mee stoppen. Nu ben ik Syl's leven gestart en heb hier nu al net zoveel plezier van!

 28. 11 maart 2018 / 09:25

  Fijn dat we mogen spammen zeg!
  http://sylsleven.wordpress.com

  Syl's leven is mijn persoonlijke blog die gaat over, juist.. Mijn leven, haha. Je kan er artikelen over van alles vinden. Van mijn Whole 30-avontuur tot mijn carrière switch, van persoonlijke artikelen tot beauty en zo nu en dan komt mijn onwijs lieve hondje ook nog eens voorbij 🙂

  Het kan zijn dat je me al kent van Sylvahna.nl, dit is mijn oude blog en moest ik destijds helaas mee stoppen. Nu ben ik Syl's leven gestart en heb hier nu al net zoveel plezier van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge