BLOGVERJAARDAG | TERUGBLIKKEN OP 4 JAAR ALALBOUTBERTINA.NL

4jaa - BLOGVERJAARDAG | TERUGBLIKKEN OP 4 JAAR ALALBOUTBERTINA.NL

Hoi allemaal! Ik kan het eigenlijk helemaal niet geloven, maar toch is het zo: vandaag is het 4 jaar geleden dat ik besloot om mijn eigen beautyblog te beginnen onder de naam: allaboutbertina. Ongelofelijk, dat mijn blog alweer zo lang bestaat! In de afgelopen 4 jaar heb ik al zoveel moois mogen bereiken en doen door mijn blog wat ik zo ontzettend bijzonder vind. Het leek mij leuk om vandaag samen met jullie terug te blikken op 4 jaar bloggen op allaboutbertina.nl Kijk en lees je mee?

Een kleine samenvatting van hoe de afgelopen 4 jaar eruit heeft gezien, wat ik allemaal heb mogen doen en bereiken:

 • Er staan nu precies 480 artikelen online
 • Per maand komen er meer dan 5000 – 6000 bezoekers mijn artikelen lezen en soms met een prachtige uitschieter naar de 8000-9000, wat soms echt onwerkelijk is.  
 • Mijn blog heeft meer dan 5 verschillende lay-outs gehad
 • In 2018 overgestapt van Blogger naar WordPress waar ik ontzettend blij mee ben
 • Op 19 juni 2018 ontving ik mijn aller eerste pr pakketje, nu komen er dagelijks pakketjes binnen en het blijft elke keer bijzonder en waardeer het enorm!!!
 • Vorig jaar augustus liet ik allaboutbertina.nl inschrijven bij de belastingdienst en heeft een eigen btw-nummer.
 • Ik fotografeer sinds 21 mei 2016 alle productfoto’s met de Sony DSC-HX300 Cyber Shot
 • Ik heb met meer dan 35 bedrijven/ webshops samengewerkt en er komen nog meer toffe samenwerkingen aan.
 • Ik heb van mijn hobby mijn werk mogen maken, ik hoef er niet van te leven maar soms verdien ik er wat extra’s mee wat toch wel heel erg leuk is want beautybloggen is een dure hobby!
 • Ongeveer 85% van de producten die ik review koop ik zelf
 • In 2016 mocht ik bloginsider zijn voor Rimmel Londen in samenwerking met Vera Camilla
 • Op dit moment ben ik trotse bloginsider van het merk Biovène
 • Ik heb zoveel toffe merken ontdekt en andere bloggers mogen ontmoeten waardoor er hele mooie vriendschappen zijn ontstaan
 • De aller eerste serie op mijn blog is natuurlijk het wekelijkse vragenvuurtje uit het boek ‘Elke dag een vraag, een dagboek voor vijf jaar’ waarin ik antwoord geef op hele persoonlijke vragen waardoor mijn lezers mij wat beter leren kennen.

En er zijn nog zoveel meer toffe dingen gebeurt en heb zoveel mogen leren want bloggen is meer dan een paar fotootjes maken, een stukje schrijven en online zetten. Het is een hele business wat er achter zit waar zoveel tijd, energie, geld en liefde wordt ingestoken. Bloggen is hard werken, plannen maar vooral doorzetten en er voor gaan! En het is niet altijd roze geur en manen schijn en ik ken ook periodes waar het even wat minder ging of even niet wist wat ik met mijn blog moest maar over stoppen, daar is nooit  geen sprake geweest en voorlopig is daar nog lang geen sprake van.

Wat betekend 4 jaar allaboutbertina.nl voor mij:
Ik zeg het heel vaak maar het is echt zo: allaboutbertina.nl is mijn kindje waar ik ontzettend van geniet en het heeft heel veel emotionele waarde voor mij. In de afgelopen 4 jaar is er zoveel veranderd in mijn leven en heeft mijn blog mij vaak door moeilijke tijden heen gesleept want het is echt een uitlaat klep, mijn plekje waar ik al mijn creativiteit kan uiten. Ik wordt er zelfs een beetje emotioneel ervan. Ik begon 4 jaar geleden met het maken van foto’s met mijn mobiel en nu heb ik een complete fotostudio in mijn slaapkamer staan en is alles zoveel meer professioneler geworden. 4 jaar geleden had ik haast niks aan make-up en nu heb ik soms echt te veel waardoor ik anderen er blij mee kan maken zoals vriendinnen en mijn tweelingzus. Ik vind het echt bijzonder dat ik mijn grote passie kan delen met anderen en anderen blij kan maken met producten zodat geen product verloren gaat. In totaal blog ik al meer dan 6 jaar, ik zou niet eens weten wat ik anders zou moeten doen met al die tijd. Ik kan door mijn blog zoveel andere passies met elkaar combineren zoals schrijven en fotograferen maar ook nieuwe producten en collecties ontdekken. In de afgelopen 4 jaar heb ik zoveel mooie, toffe merken en producten leren kennen en er valt nog zoveel meer te ontdekken en te leren. En het is echt een prachtig avontuur wat ik ben aangegaan en zeker nog verder in de toekomst samen met jullie wil gaan beleven. En dan wil ik jou als lezer en misschien zelfs als volger bedanken voor alle steun en alle lieve en leuke reacties. Ik haal zoveel kracht en doorzettingsvermogen uit jullie reacties. Daarnaast ben ik ontzettend dankbaar voor de steun die ik thuis krijg van mijn vader en zus maar ook van mijn moeder toen ze nog leefde. Hun hebben hebben altijd in mij geloofd, staan altijd achter mij  en staan altijd voor mij klaar om mij te helpen en geven mij weer krachtig om door te gaan als het even tegen zit. Jullie zijn geweldig!! <3

 

Natuurlijk moeten we het 4-jarig blogjubileum goed vieren en dat gaan we ook zeker doen! Ik ga namelijk weer een toffe winactie voor jullie organiseren, die ik zowel op mijn blog als op sociaal media ga delen. Ik hou jullie dus nog heel even in spanning maar je wilt het zeker niet missen! Mocht je op de hoogte willen blijven van deze winactie en van alle andere artikelen en avonturen, volg mij dan zeker op Instagram.

 

Hoe lang volg of lees jij mijn blog al? 

Volg allaboutbertina | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

Volg:
Delen:

8 Reacties

 1. 27 juli 2019 / 09:33

  Gefeliciteerd met je 4jarige mijlpaal ???
  Je doet het echt super!

  Volg je al best een tijd geloof ik!
  En in real life ben je ook echt een super gezellige meid!

  Op naar nog heeeeel veel blogjaren!!!

  • Bertina
   Auteur
   28 juli 2019 / 09:32

   Dankjewel! Ja wij volgen elkaar al super lang. Awh zo lief, snel weer eens samen afspreken.

  • Bertina
   Auteur
   28 juli 2019 / 09:33

   Dankjewel Amy! Awh wat super leuk om te horen.

  • Bertina
   Auteur
   28 juli 2019 / 09:33

   Dankjewel! Dat gaan we zeker doen, we blijven lekker doorgaan.

 2. Sabrina
  28 juli 2019 / 08:59

  Hé gefeliciteerd met je blogjaardag! Ik volg je al vanaf het begin toen je alleen doorging! Goed bezig en ga zo door!

  • Bertina
   Auteur
   28 juli 2019 / 09:37

   Dankjewel Sabrina! Dat is inderdaad al super lang. Leuk om te horen dat ik het goed doe en ik ga er zeker mee door. Ik vind bloggen nog veel te leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge