SPAM JE INSTAGRAM

cc3f7 dsc08832 inpixio - SPAM JE INSTAGRAM

Hi beauty’s! Vandaag mogen jullie weer je Instagram spammen! De vorige keer kreeg ik zoveel positieve reacties erop dat ik besloot om jullie opnieuw de kans te geven om je Instagram te promoten via mijn blog. Het is niet alleen leuk om je eigen account te promoten maar vind je op deze manier wel nieuwe, toffe accounts die je misschien kunt gaan volgen en wie weet krijg je wel een aantal volgers erbij. Tijd  om te spammen en elkaar te gaan volgen!

 

Laat een reactie achter met de url van jouw Instagramccount (of een ander account die je aanraadt), natuurlijk de Instagramnaam en een leuke beschrijving zodat anderen weten wat voor foto’s of wat voor account het is. Ook kun je allaboutbertina volgen op Instagram, klik hier!♥

Laat ook even weten of ik dit vaker moet doen of welke editie jij graag zou willen zien bijvoorbeeld Twitter, Facebook, Bloglovin enz.

Volg:
Delen:

10 Reacties

 1. 19 juli 2018 / 12:27

  Zoo leuk allemaal nieuwe mensen volgen op Instagram. Die van mij is @veraonverwagt 🙂

 2. 19 juli 2018 / 12:36

  Heyy, wat een super leuk idee. Ik heb nog nooit een spam je insta account gezien. Mijn insta account is http://www.instagram.com/sunnylifeminds het is de insta van mijn blog die ook zo heet. Op mijn account post ik foto’s van mijn dagelijkse leven! X Raje

 3. 19 juli 2018 / 13:40

  Ooh zo leuk! Mijn instagram : http://www.instagram.com/yaraloveshealthy. Mijn belgische beauty & lifestyleblog heeft dezelfde naam. Op mijn instagram post ik vaak behind the scenes foto’s, events, unboxing, makeup/verzorgingsproducten, juwelen, outfitfoto’s en af en toe foto’s van eten. Eigenlijk een beetje een mix van vanalles, vaak gelinkt aan mijn blog.
  Liefs,
  Yara
  Yara onlangs geplaatst…Marley Spoon MaaltijdboxMy Profile

 4. 19 juli 2018 / 14:17

  Wat een super leuk concept! Ik ben altijd opzoek naar leuke nieuwe instagram accounts ?. Mijn instagram is een klein kijkje in mijn leven als blogger/Youtuber en Travel/fashion addiction. Fotografie is ook een hele grote passie van mij en dat is perfect voor mijn instagram. Mijn instagram heet “wendeliciously” net zoals mijn blog en YouTube. http://Www.instagram.com/wendeliciously

 5. 19 juli 2018 / 18:43

  Leuk idee! Ik heb een totaal ander account, maar je vindt me @loenasdroom met veel boeken tips en foto’s uit het dagelijkse leven 🙂
  Loena onlangs geplaatst…Persoonlijke update #10My Profile

 6. 20 juli 2018 / 15:06

  Hi! Leuke actie! Mijn insta account is all about handmade jewellery. Lisa la Pelle is mijn eigen sieraden label, voor fashionable ladies met een eigen identiteit. De sieraden zijn gemaakt met gebruik van leer, super licht en dagelijks draagbaar. Ben heel benieuwd naar jullie insta feeds!
  http://www.instagram.com/lisalapelle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge