THINGS THAT MAKE ME HAPPY #6

DSC06742 edited - THINGS THAT MAKE ME HAPPY #6

Yay, het is weer tijd voor een nieuwe Things Make Me Happy waar in ik alle grote en kleine geluksmomentjes van de afgelopen tijd met jullie deel. Het is echt ongelofelijk dat we alweer naar het einde gaan van juli, waar blijft de tijd toch? Anyway, benieuwd naar deze fijne geluksmomentjes? Klik en lees gezellig mee!

Juni was natuurlijk de maand waarin de zomer weer begon, zelf hou ik ontzettend van een zonnetje, krijg er altijd vakantievibes van en geniet dan ook volop van het heerlijke weer. Ook betekend juni dat het de laatste schoolmaand is waarin alles wordt afgerond en ik dus vakantie heb. Zo hebben we in juni de voorstelling gegeven van drama waarbij ik twee verschillende rollen had. Ik vond het ontzettend leuk om te doen ondanks dat drama niet echt mijn ding is. Ook hebben we de sportdag en de uitvoering van muziek gehad maar helaas kon ik door mijn chronische verkoudheid aan de beide dingen niet deelnemen maar ondanks dat was het wel heel erg gezellig en had het zeker niet willen missen. Ook haalde ik in jaren weer een voldoende voor Engels namelijk een 6,1 op het examen gesprekken voeren. Ik was zo zenuwachtig, ik was zo bang dat ik weer zo verknallen maar gelukkig hebben mijn klasgenoten mij gerust gesteld en ze hadden gelijk want ik deed het gewoon maar ik vond het echt verschrikkelijk om als laatste aan de beurt te zijn terwijl iedereen zijn cijfer al wist. En mijn nieuwe stageplaats voor volgend jaar werd bekend gemaakt! 

Naast school ben ik ook druk geweest met bloggen omdat ik daar nu veel meer tijd voor heb omdat al mijn schoolverslagen al klaar waren en ingeleverd. Ook startte ik met twee nieuwe samenwerkingen waarover jullie binnenkort meer kunnen lezen op mijn blog. Zoals jullie gemerkt hebben is ook mijn blog compleet veranderd qua lay-out. Na lang twijfelen heb ik toch besloten om afscheid te nemen van blogger en over te stappen naar WordPress. Ik kan gerust stellen dat ik nog nooit zoveel geld heb uitgegeven aan mijn blog als in die week maar het was zeker de moeite waard want ik ben heel erg blij met het resultaat. Ook ontving ik mijn eerst een uitnodiging voor een event namelijk naar het Essence, Catrice en L.O.V. event in Amsterdam in het Zoku. Ik was zoooó blij! Ik wilde altijd al eens naar zo’n event, Dat leek mij zo gaaf en om in contact te komen met andere bloggers. Ik kan gerust zeggen dat het wel een bloggers bucketlist dingetje was. 

Nu we het toch over geld uitgeven hebben, ook kocht in deze maand een aantal beautyproducten die al heel lang op mijn wishlist stonden, namelijk het Urban Decay Naked Basics Naked Ultimate Basics Palette, de blush bar van Benefit en ik kocht via de Douglas de Shimmering Skin Perfector Pressed Highlighter Vault van BECCA waarin zes full size highlighters in zitten! Als je echt iets moois wilt hebben dan kan ik je deze Vault je zeker aanraden. 

Zoals ik al zei kreeg ik al heel vroeg vakantie namelijk op 29 juni dus alle tijd om lekker op pad te gaan met het hele gezin. Zo als elke zomer gingen we een middagje naar de Holterberg waar we al van kleins af aan komen. Het blijft gewoon een hele mooi plek om naar toe te gaan en daar rond te lopen en te genieten van de mooie natuur. Ook was juni de maand met veel lekkere ijsjes eten in de stad en we keken vanaf het terras met een koud drankje toe naar de avondvierdaagse. Ook zijn we uit eten geweest en brachten regelmatig een bezoekje aan de McDonalds hihi. 

 

Wat was jouw grootste geluksmomentje afgelopen tijd?

Volg:
Delen:

2 Reacties

 1. 28 juli 2018 / 02:06

  Wat leuk dat je zo’n uitnodiging hebt gekregen, dat is toch wel weer zo een momentje dat je je als blogger toch wel gewaardeerd voelt.
  Ikzelf ben pas net begonnen met bloggen op wordpress nog niet met een betaalde domeinnaam enzo maar dat gaat zeker nog komen, er gaat inderdaad wel wat geld in zitten maar dan heb je ook wat.
  Je mag trots zijn op je site want hij ziet er top uit!

 2. chucky1012
  2 augustus 2018 / 20:19

  Zo leuk en nu word je serieus genomen en dan is het leuk om voor events uitgenodigd te worden ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge