MUA COSMETICS KINGSDAY COLLECTIE

MUA COSMETICS KINGSDAY COLLECTIE LE - MUA COSMETICS KINGSDAY COLLECTIE

Zaterdag is het zover, dan vieren wij de verjaardag van onze koning. Dit jaar bracht MUA een feestelijke, oranje limited King’s Day Collectie uit. Deze collectie bevat alles wat je nodig hebt om de perfecte look te maken voor Koningsdag. Vandaag laat ik je wat producten uit deze collectie zien en de uiteindelijk Kingsdaylook die ik met deze producten maakte. Lees je mee?

Ik vind het super leuk dat er dit jaar meerdere merken zijn die inspelen op deze nationale feestdag en een complete collectie uitbrengen. Deze King’s day collectie van MUA bestaat niet alleen enkel uit producten die in het vaste assortiment zitten maar bevat deze collectie twee unieke limited edition producten!

MUA eyeshadow palette kingday - MUA COSMETICS KINGSDAY COLLECTIE

MUA eyeshadow palette kingday2 - MUA COSMETICS KINGSDAY COLLECTIE

Oogschaduwpalette King’s Day- €6,99
Het eerste product uit deze collectie is toch wel dit prachtige limited edition oogschaduw palette. Het palette bevat 15 verschillende oogschaduwkleuren en heeft zowel shimmer als matte oogschaduwkleuren. Ook na Koningsdag kun je dit palette prima blijven gebruiken want naast een aantal felle kleuren, zitten er ook kleuren in die je kunt gebruiken voor een dagelijkse make-uplook.

Swatches:

DSC09634 2 - MUA COSMETICS KINGSDAY COLLECTIE

DSC09644 1 - MUA COSMETICS KINGSDAY COLLECTIE

DSC09653 1 - MUA COSMETICS KINGSDAY COLLECTIE

Alle oogschaduws zijn goed gepigmenteerd en voelen zacht aan. Ik vind het een heel erg mooi palette, de kleuren passen goed bij elkaar waardoor je ook diepte kunt creëren in de look omdat er ook een aantal donkere tinten in zitten. Daarnaast is hij ook nog eens super betaalbaar!

Kings Day Sparkle Glitter Duo - MUA COSMETICS KINGSDAY COLLECTIE

DSC08524 InPixio - MUA COSMETICS KINGSDAY COLLECTIE

King’s Day Sparkle Glitter Duo – €5,99  / MUA Glitter Gule – 2,99
Het andere unieke product uit deze collectie zijn de Sprakle Glitter Duo. Met de Mua Ultra Sparkle Glitter maak je je feestelijke look helemaal af. Het duo bevat zowel een oranje als roze glitters. Je kunt de glitters zowel op je gezicht als je lichaam aanbrengen. De glitters zijn makkelijk aan te brengen, zeker wanneer je je kwast een beetje vochtig maakt met een fixing of setting spray kun je ze heel precies aanbrengen. Daarnaast zijn de glitters makkelijk te verwijderen met make-up remover en zijn biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk.

MUA heeft ook in het assortiment glitterlijm zitten die je hiervoor kunt gebruiken, deze ging uiteraard ook met mij mee naar huis. De glitterlijm is op waterbasis, droogt snel en werkt langdurig. De geur vind ik alleen wat minder… maar voor de rest vind ik hem top!

MUA Amplify Black Mascara - MUA COSMETICS KINGSDAY COLLECTIE

MUA Amplify Black Mascara2 - MUA COSMETICS KINGSDAY COLLECTIE

MUA Amplify Black Mascara – €4,99
Het volgende product is de MUA Amplify Black mascara. Deze mascara zit in het vaste assortiment van MUA. Deze mascara geeft je wimper maximale volume. Ik vind vooral het borsteltje heel erg fijn werken want hij voorziet zelfs de kleinste wimpers van een likje mascara en hij is ook nog eens intens zwart. Daarnaast blijft de mascara de hele dag op zijn plaats zitten en brokkelt niet af. Zelfs wanneer je meerdere laagjes aanbrengt separeert hij iedere wimper dus je hoeft zeker niet te bang zijn voor spinnenpoten.

MUA Undress Your Skin Golden Afterglow Highlighting Powder - MUA COSMETICS KINGSDAY COLLECTIE

MUA Undress Your Skin Golden Afterglow Highlighting Powder – €5,99
En om de look helemaal af te maken besloot ik de MUA Undress Your Skin Golden Afterglow Highlighting Powder mee te nemen. Ik was al bekend met dit product maar vond deze er zo mooi uitzien dat ik hem niet kon laten liggen. Voor het beste resultaat raad MUA je aan om deze poeder aan te brengen op je wangen en op de T-zone.

Swatches:

DSC09663 1 - MUA COSMETICS KINGSDAY COLLECTIE

step0002 - MUA COSMETICS KINGSDAY COLLECTIE

En dit is dan de uiteindelijke ooglook die ik maakte met de producten. Do you like it? De oogschaduwkleuren zijn makkelijk op te bouwen en blenden mooi in elkaar over. Ook de lijm en glitter werken prima samen met elkaar en blijft de hele dag prima op zijn plaats zitten. De glitters verwijderen ging heel makkelijk maar je zult de volgende dag nog wel hier en daar nog wel een verdwaalde glitter terug vinden op je gezicht en tussen je wimpers.

MUA COSMETICS KINGSDAY COLLECTIE - MUA COSMETICS KINGSDAY COLLECTIE

Ik ben heel erg enthousiast! Wat een leuke, unieke collectie waar je zeker alle kanten mee op kunt zelfs na Koningsdag. De producten zijn niet alleen heel erg betaalbaar maar ook nog eens kwalitatief heel erg goed en fijn in gebruik. Ik ben vooral fan van de glitters en het oogschaduw palette.

Volg:
Delen:

3 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge