TAG │I ♡ SLEEP TAG

6ddd5 i2blove2bsleep2btag - TAG │I ♡ SLEEP TAG
Goedemorgen sweeties! Houden jullie ook zo van slapen? Heerlijk in mijn grote bed, met zachte roze kussens ’s ochtends wakker worden met het zonnetje op mijn zicht, love it!  Dat het belangrijk is om genoeg slaap te krijgen is algemeen bekend. De één heeft meer behoefte aan slaap dan de ander en iedereen heeft zijn eigen slaapgewoontes. Gemiddeld is een mens 6 à 7 uur slaap nodig om echt fit te zijn. Dat is bijna 1/3 van je dag! Vandaag is het tijd om de vragen van de I ♡sleep TAG te beantwoorden en met jullie te delen! Benieuwd naar mijn antwoorden? Klik en lees snel verder!

Hoe laat ga je meestal naar bed?
Best wel op tijd vind ik, meestal rond 22.30 en soms nog wel eerder. Als ik niet genoeg slaap dan functioneer ik maar voor de helft. In het weekend is het soms 23.00 of 24.00 maar later als dat hou ik gewoon niet vol en lig ik voor dat ik weet te slapen op de bank hahah.

Wat is jouw vaste ritueel voor het slapengaan?
Alle huisdieren slaap lekker zeggen en een dikke kus geven, dan naar boven lopen, telefoon in het stopcontact doen, lenzen uit doen, make-up afhalen en gezicht verzorgen, pyjama aantrekken, tanden poetsen, naar de wc,  kussens opschudden, lampje naast mijn bed aan doen, grote lamp in mijn slaapkamer uitdoen en dan plof ik op bed en is het tijd om het kleine lampje uit te doen en lekker te gaan slapen. Heel af en toe kijk ik nog even op mijn telefoon en check ik Instagram, Facebook, WhatsApp en de hele mikmak maar meestal val ik als een blok in slaap naar een lange stage / schooldag.

Wat doe je als je niet kan slapen?
Gelukkig komt dat niet zo vaak voor. In zo’n geval blijf ik gewoon lekker in bed liggen, draai ik me nog een paar keer om en vaak val ik dan wel in slaap. Mocht dit ook niet werken dan pak ik mijn telefoon, check nog een keer de hele mikmak, doe nog even een spelletje en vaak lukt het daarna om als nog in slaap te komen maar dit komt echt zelden voor hoor!

Wat is je favoriete slaaphouding?
Meestal val ik in slaap op mijn zij, maar ik ontspan pas echt wanneer ik op mijn rug lig.

Waarvoor mag je jou altijd wakker maken?
Oeh eens even denken…nou voor lekker eten mag altijd hahah,  bij noodgevallen of wanneer er iets aan de hand is met mijn kleine dierenvrienden beneden voor de rest mag je mij gewoon lekker laten slapen!

Hoe laat gaat je wekker ’s ochtends?
Door de week gaat mijn wekker om 06:30. Ik hou ervan om rustig wakker te worden en mijn dingen te kunnen doen zonder haast. Liever te vroeg dan te laat!

Snoozen of direct opstaan?
Als mijn wekker gaat dan ben ik ook direct wakker en dan sta ik wel meteen op.
Als ik blijf liggen dan gaat het mis want dan val ik zo weer inslaap.

Slaap je uit in het weekend?
Yes! Nou ja… als je dat uitslapen kan noemen. Het wordt uiterlijk 09.00 / 09.30.
Echt lang uitslapen lukt mij niet en daarnaast vind ik het zonde van mijn dag.

Welke rare dingen doe je in je slaap?
Eerlijk? Ik heb geen idee!

Hoeveel kussens liggen er in je bed?
In totaal 4 kussens. Twee voor de sier op bed en twee die ik echt gebruik.
Zelf hou ik heel erg van hoog slapen omdat ik snel benauwd ben, dus dan zijn twee kussens heel erg fijn zodat ik een goede nachtrust heb.

01220 sleep - TAG │I ♡ SLEEP TAG

Wat heb je aan in bed? 
Meestal één of andere foute pyjamabroek en een hemdje of T-shirt.

Slaap je met je sokken aan?
Ja en nee! Heel veel mensen vinden het raar als ik zeg van ik slaap met sokken aan maar eigenlijk doe ik dat niet omdat ik het fijn vind maar meer om pijn van ontstoken teennagels te voorkomen ‘s nachts. Ik heb hier heel vaak last van en dan is het niet fijn dat een zwaar dekbed boven op je teen komt. Ooit ben ik erachter gekomen wanneer ik sokken aan heb dat het dekbed dan niet op de zere plek kan drukken omdat je het eigenlijk teen dan een soort van beschermd als je begrijpt wat ik bedoel net als wat een pleister doet alleen deze gaan er vaak vanaf. Ik heb jaren met sokken aan geslapen maar inmiddels doe ik ze steeds vaker uit en eerlijk gezegd vind ik dat ook veel fijner slapen dan met sokken aan maar toch blijft het voor mij een ideale oplossing!

Hoe groot is jouw bed?
Ik heb een één persoon bed dus niet zo heel erg groot.

Als ik ’s ochtends wakker word, dan is het eerste wat ik doe…
Op mijn telefoon kijken eerst op mijn telefoon.

Droom je elke nacht?
De laatste tijd wel maar vaak kan ik mij niks meer herinneren wat ik gedroomd heb.
Gelukkig heb ik zelf eigenlijk nooit / haast geen nachtmerrie.

Welke droom of nachtmerrie kan je je goed herinneren?
Heel af en toe kan ik mij iets herinneren. Vaak zijn het dingen die een aantal dagen later gebeuren waarvan je dan denkt ‘wacht… dit heb ik gedroomd’ Maar ik heb vaak genoeg dat ik iets droom en dat ik het dan niet meer herinner.

Wat is jouw grootste droom?
Mijn grootste droom is eigenlijk om een bekende beautyblogster te worden en met heel veel bedrijven en webshops leuke samenwerkingen te hebben en grote campagnes te mogen doen. Dat  zou me echt super tof lijken om te mogen doen / ervaren.

Dit was de I ♡ sleep TAG! Ik ben eigenlijk heel erg benieuwd wat jouw grootste droom is dus laat mij dat zeker weten in een reactie. Mocht je het een leuke tag vinden en ook willen doen, neem hem dan gerust over voor je eigen blog. Ik ben in ieder geval heel erg benieuwd naar jouw antwoorden!
Volg:
Delen:

12 Reacties

 1. 28 april 2018 / 12:34

  Wat leuk om jouw antwoorden op de vragen te lezen! Sommige dingen herken ik wel, zoals in het weekend nooit echt uitslapen en ook ik slaap weleens met sokken aan én in een foute pyjama 😉 Niets mis mee 🙂

 2. 28 april 2018 / 12:34

  Wat leuk om jouw antwoorden op de vragen te lezen! Sommige dingen herken ik wel, zoals in het weekend nooit echt uitslapen en ook ik slaap weleens met sokken aan én in een foute pyjama 😉 Niets mis mee 🙂

 3. 28 april 2018 / 19:11

  Super leuke & originele tag (die ik trouwens nog nooit had gelezen, oeps…). Slapen vind ik best fijn, maar ik heb vaak problemen met het “in slaap vallen”. Toen ik klein was sliep ik al vaker met sokken, maar nu vind ik het zachter zonder en van uitslapen komt er nooit niks van.

 4. 28 april 2018 / 19:11

  Super leuke & originele tag (die ik trouwens nog nooit had gelezen, oeps…). Slapen vind ik best fijn, maar ik heb vaak problemen met het “in slaap vallen”. Toen ik klein was sliep ik al vaker met sokken, maar nu vind ik het zachter zonder en van uitslapen komt er nooit niks van.

 5. 29 april 2018 / 10:47

  Dankjewel! Toch is het een tag die al veel bloggers en YouTubers gedaan hebben. Dat is inderdaad niet zo prettig als je niet snel in slaap valt. Ik moet zeggen dat ik jammer genoeg de laatste dagen daar ook een beetje last van heb terwijl ik dat nooit heb maar dat waarschijnlijk door mijn zware verkoudheid. hahaha precies! Daar heb ik ook last van hahah. Bedankt voor je leuke reactie.

 6. 29 april 2018 / 10:47

  Dankjewel! Toch is het een tag die al veel bloggers en YouTubers gedaan hebben. Dat is inderdaad niet zo prettig als je niet snel in slaap valt. Ik moet zeggen dat ik jammer genoeg de laatste dagen daar ook een beetje last van heb terwijl ik dat nooit heb maar dat waarschijnlijk door mijn zware verkoudheid. hahaha precies! Daar heb ik ook last van hahah. Bedankt voor je leuke reactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge