Tag | Save or kill

63ea8 dsc048392b252812529 - Tag | Save or kill
Door de lieve Irina van de blog ordinaryodd.nl, werd ik getagd om de Save or Kill tag in tevullen. Zij bedachte 10 dilemma’s voor mij, waarbij ik moet kiezen uit twee opties. Benieuwd naar mijn keuzes en wie ik nomineerde? Kijk en lees snel veder!


Hoe werkt deze tag?

* Bedank de blogger die jou heeft genomineerd.
* Beantwoord de vragen, waarbij je steeds kiest tussen twee keuzes.
* Nomineer een paar andere bloggers voor deze tag, vergeet link naar hun blog niet.
* Maak een lijstje van ongeveer 10 keuzevragen voor de genomineerden.

* Breng de genomineerden op de hoogte van hun nominatie.

Dilemma 1: Alleen nog maar bloggen of alleen nog maar YouTube filmpjes maken.
Wat lastig vraag! Ik vind het allebei heel erg leuk om te doen maar ik kies dan maar voor de optie alleen nog maar bloggen.

Dilemma 2: Nooit meer highlighter gebruiken of nooit meer mascara gebruiken
Uhhhh……? Nou Irina, je maakt het mij niet gemakkelijk hahah. Ik ben echt dol op highlighter maar geen mascara meer is echt een no deal. Dus dan nooit meer highlighter meer gebruiken.

Dilemma 3: Dieren begrijpen wat jij tegen ze zegt of jij begrijpt wat dieren zeggen.
Ik zou best wel eens willen weten wat mijn hondjes en kat te zeggen tegen elkaar en over mij.Lijkt me zo gaaf om met hun op die manier te communiceren en hun echt te begrijpen. Dan kan ik eindelijk er achter komen wat Buddy mee gemaakt heeft voordat hij bij ons kwam.  Dieren begrijpen mensen wel maar andersom niet, dus deze keuze is makkelijk gemaakt.Ik ga voor de optie dat ik dieren begrijp wat ze zeggen.

9ac9f img 4888 - Tag | Save or kill

Dilemma 4: Altijd goed licht hebben voor foto’s en video’s of meer dan genoeg tijd hebben voor je blog en YouTube kanaal. Altijd goed licht hebben voor foto’s en video’s. Ik zou niet weten wat ik anders zou moeten doen als ik geen blog en YouTubekanaal zou hebben. En er is altijd wel een momentje dat ik even eraan kan werken dus helemaal geen tijd meer ervoor hebben zal niet snel gebeuren denk ik.

Dilemma 5: Altijd nieuwe afleveringen hebben van je favoriete serie of altijd de nieuwste films gratis met goede kwaliteit kunnen kijken (legaal) Zelf kan ik nergens geen films kijken dus dan zou ik heel graag de nieuwste films willen kijken gratis met goede kwaliteit wat ook nog eens legaal is. Series moet je niet in één keer willen zien, dan is het niet meer spannend en valt er uiteindelijk niets meer te kijken. Ik weet het een beetje een gekke vergelijking maar oké. 


Dilemma 6: Al je volgers en abonnees verliezen of al je artikelen en filmpjes verliezen. Dan kies ik toch wel voor alle artikelen en filmpjes verliezen. Denk niet dat het mij snel zou overkomen omdat ik alle foto’s bewaar en regelmatig een back-up maak van mijn blog maar dat zou ik liever hebben als alle volgers en abonnees verliezen. Cijfers, volgers en abonnees zijn niet het belangrijkste maar het is toch wel heel erg fijn als je ziet dat mensen kijken en lieve reacties achter laten dan weet je waar je het voordoet en het maakt bloggen en video’s maken wel leuker.

3a2ed dsc04088 - Tag | Save or kill

Dilemma 7: Een enorme stash LUSH producten of een enorme stash MAC producten.
Geef mij maar dan een enorme stash met MAC producten. OMG.. hoe gaaf zo dat zijn!! ♥
Ik moet toegeven dat ik helemaal niets met het merk Lush heb. In de buurt verkopen ze dat niet en ik heb geen bad. Dus dat houd dan al snel op.

Dilemma 8: Nooit meer op stedentrip of nooit meer op zonvakantie
Nooit meer op zonvakantie. Stedentripjes zijn te leuk!

b1f8d dsc05765 - Tag | Save or kill

Dilemma 9: Nooit meer vertraging met het openbaar vervoer of altijd gratis het vliegtuig mogen pakken.
Gratis het vliegtuig kunnen pakken! Dan ging ik ieder weekend naar een ander land om te kunnen shoppen en vergeet niet

Dilemma 10: Nooit meer Instagram of nooit meer YouTube.
Instagram en YouTube zijn de twee meest gebruikte apps van mij.
Ik vind het heerlijk om video’s te bekijken wanneer ik mij verveel of als ik even nergens geen zin in heb. Dan maar geen Instagram meer.

 

Tijd om de genomineerde bloggers bekend te maken!
Hierbij nomineer ik :

Julia – sojuul.nl
Amber – lavieofbeauty.nl
Carolien – liefscarolien.nl

Jullie tien dilema’s zijn als volgt:

 1. Highlighter of lipstick?
 2. Catrice of Essence?
 3. Hond of kat?
 4. Alleen nog maar series kunnen kijken, of alleen nog maar films kunnen zien?
 5. Bloggen of YouTube?
 6. Netflix of altijd gratis naar bioscoop kunnen?
 7. Gedachtes kunnen lezen of onzichtbaar kunnen zijn?
 8. Altijd donuts als ontbijt of altijd pizza als avond eten?
 9. GTST (Goede tijden, Slechte tijden) of Nieuwe tijden?
 10. Voor 1000 euro aan kleding mogen kopen of voor 1000 euro aan make-up kunnen kopen?
Volg:
Delen:

4 Reacties

 1. 24 augustus 2016 / 18:30

  Wat super leuk dat je mij genomineerd hebt! Heel hard gaan nadenken wat ik ga antwoorden hihhi, maar ook wie ik zal nomineren ? Is het ook zo dat je zelf dan 10 vragen moet bedenken of deze vragen moet overnemen?
  Hele leuke antwoorden meid! X

 2. 24 augustus 2016 / 18:30

  Wat super leuk dat je mij genomineerd hebt! Heel hard gaan nadenken wat ik ga antwoorden hihhi, maar ook wie ik zal nomineren ? Is het ook zo dat je zelf dan 10 vragen moet bedenken of deze vragen moet overnemen?
  Hele leuke antwoorden meid! X

 3. 25 augustus 2016 / 15:51

  Ik ben benieuwd naar je antwoorden. Dankjewel!

  Voor de mensen die jouw artikel graag willen lezen, hij komt morgen om 6:00 uur online op lavieofbeauty.nl

 4. 25 augustus 2016 / 15:51

  Ik ben benieuwd naar je antwoorden. Dankjewel!

  Voor de mensen die jouw artikel graag willen lezen, hij komt morgen om 6:00 uur online op lavieofbeauty.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge