PERSOONLIJK | ELKE DAG EEN VRAAG, EEN DAGBOEK VOOR VIJF JAAR #19

DSC05890 1 InPixio edited - PERSOONLIJK | ELKE DAG EEN VRAAG, EEN DAGBOEK VOOR VIJF JAAR #19

Happy monday! Het is weer tijd voor het wekelijkse vragenvuurtje op mijn blog waarin ik 7 vragen beantwoord uit het boek ‘Elke dag een vraag, een dagboek voor vijf jaar’.  Dit keer gaf ik antwoord op de vragen, over welke opvatting niet veel mensen met mij over eens zijn, hoe zit mijn ultieme verjaardagsfeest eruit en wat zou ik doen als ik alleen vandaag nog te leven had? Benieuwd naar deze en alle andere antwoorden? Klik en lees gezellig mee!

4 juni 2019: Wat is een opvatting van jou waar veel mensen het mee oneens zijn.
Pffff, ja dat gebeurt wel eens maar ik kan zo geen voorbeeld bedenken. Ik vind dat iedereen zijn mening mag delen zo lang dat wel respectvol naar elkaar is. Als iemand het niet met mij eens is, prima hoeft ook niet, ieder zijn eigen mening toch!?

5 juni 2019: Schaam je je ergens voor?
Ik zou zo niet iets kunnen bedenken eigenlijk…

6 juni 2019: Wat is jouw ultieme verjaardagsfeest?
Ik moet bekennen dat ik niet zo erg van verjaardagen en huiskamer vol visite hou. Ik vind mijn verjaardag zoals die nu is prima zonder te veel poespas. Lekker taart eten en samen zijn met het gezin en er een gewone, leuke dag van maken.

7 juni 2019: Heb je laatst iets gedaan wat het waard is om herinnerd te worden?
Er zijn wel een aantal dingen die zeker de moeite waard zijn om herinnerd te worden zoals het afronden van de opleiding onderwijsassistent, kennismaking op de nieuw school, het afscheid van mijn hondje Twin.

8 juni 2019: Ben je weleens de weg kwijt?
Whahah zo vaak! Soms dan heb ik iets vast of doe ik iets en dan vaak weet ik niet meer waar ik het neer gelegd heb of dat ik het gedaan heb. Herkenbaar? 

9 juni 2019: Als er geen morgen zou zijn, wat ga je vandaag dan doen?
Jeetje dat vind ik echt lastig te zeggen. Ik denk gewoon genieten en knuffelen met mijn huisdieren, bloggen, fotograferen…ik heb echt geen idee! Ik zou er gewoon een hele gezellige dag ervan maken.

10 juni 2019: Wat kun je vandaag wel, wat je vijf jaar geleden niet kon?
Voor mezelf opkomen en gewoon zeggen waar het opstaat als ik het niet met iemand eens ben of het anders zou willen zien.


 Ik ben heel erg benieuwd wat jullie zouden doen als je alleen vandaag nog te leven had. Laat het mij zeker even weten in een reactie, ben heel erg benieuwd naar jullie antwoorden op deze vraag. 

 

Volg allaboutbertina | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge