TASTEA ENERGY BOOST THEE

cb034 dsc006462b252812529 - TASTEA ENERGY BOOST THEE

Ik heb best een druk leven en vervelen doe ik mij dan ook nooit. Zo’n druk leven kan soms best wel een boel energie van mij vragen. School, stage, huisdieren, huishouden, huiswerk, nog een boel andere dingen die er tussen door komen en natuurlijk ook mijn blog onderhouden. Allemaal dingen waar ik mij dagelijks mee bezig hou maar ook ik heb zo mijn momenten dat het allemaal even wat minder gaat en dat ik soms energie te kort kom voor dingen die ik dan zo graag wilde doen. Ondanks kreeg ik een doosje thee opgestuurd gekregen, dat mij een energieboost zou moeten even. Een kopje koffie of thee naar zo’n drukke dag is altijd een goed idee! Ik testte de thee gewillig uit en vandaag vertel ik wat ik ervan vind. Benieuwd? Klik en lees snel veder!

Laatst werd ik door Tastea benaderd om een thee naar keuze te mogen proberen. Ik koos voor de Energy Boost thee en kreeg er ook nog een superhandige theebeker erbij. Zelf ben ik zowel een koffie als theeleuter dus ik was wel erg nieuwsgierig naar de thee geworden. Toen het pakketje aankwam was ik super benieuwd hoe de thee en de beker eruit zouden zien.
c92af dsc006392b252812529 - TASTEA ENERGY BOOST THEE

Tastea Energy Boost Thee ( 125 gram) – €35,95

Tastea Theebeker –  €19,95
Bij Tastea kun je kiezen uit 8 verschillende thee soorten namelijk:
 • Energy Boost, voor meer energie
 • Bun in the oven, is een zwangerschapsthee
 • Make your Bedrock, een sex thee
 • Horsepower, een thee die aan je weerstand werkt
 • Mama’s Milkshake, thee voor tijdens de borstvoeding
 • Sweet dreams, een thee om beter te slapen
 • Skintight, een afslankthee
 • Detox thee

2572c dsc006272b252812529 - TASTEA ENERGY BOOST THEE

 

De Energy Boost thee bevat de volgende ingrediënten: Mate green, Green rooibos, Orange peels,natural flavouring, Orange pieces, Blue cornflower, Mallow, Yellow marigold petals, Safflower petals. Ook ziet de thee er heel vrolijk uit door de groene, paarse, blauwe kleuren. En de thee is 100% natuurlijk.

9ce10 dsc006252b252812529 - TASTEA ENERGY BOOST THEE

 

Zoals de naam van de thee al verklapte moet deze thee voor meer energie zorgen. Ook helpt het bij het omgaan met stress en zorgt dat je even tot rust komt en heerlijk kunt ontspannen. Naast deze werkingen zorgt de thee ook voor een vitamine boost. De ingrediënten zijn op zo’n manier samengesteld dat ze elkaar gaan versterken en een effect van energie geven. Dit is gebaseerd op de Chinese geneeskunde. Ik weet niet hoe het met jullie zit maar ik heb inmiddels wel zin gekregen in een kopje thee.

791a8 dsc006552b252812529 - TASTEA ENERGY BOOST THEE

 

De theebeker vind ik ook onwijs leuk eruit zien. Vaak ben ik bang dat ik mijn vingers of hand verbrand aan het vast pakken van mijn theekopje, vast herkenbaar… maar met deze theebeker hoef jij je daar geen zorgen over te maken want door de dubbelwandig is de buitenkant nooit warm en kun jij de beker gewoon vast houden. Ook zorgt de dubbelwandig ervoor dat je thee langer warm blijft. En koude drankjes houd hij extra lang koel. Niet alleen handig voor thuis gebruik maar ook voor onderweg wanneer je van je favoriete drankjes / thee wil genieten.

Als je het bovenste gedeelte eraf draait zie je een filter zitten, deze zorgt ervoor dat jij uit de beker kunt drinken zonder dat het theegeruis in je mond of thee terecht komt. De beker kun je uit elkaar halen waardoor je hem makkelijk schoon kunt maken naar het gebruik.

79f92 dsc006532b252812529 - TASTEA ENERGY BOOST THEE

 

En dan het belangrijkste gedeelte… want hoe smaakt de thee? Het is een hele frisse thee en hij ruikt ook nog eens heerlijk. Echt een heerlijk drankje om van te genieten wanneer je even wat extra energie nodig bent of om even heerlijk te ontspannen. Deze thee moet je zeker weten een keertje proberen.
28a66 dsc006842b252812529 - TASTEA ENERGY BOOST THEE

 

Conclusie:
In eerste instantie is het een hele lekkere thee en met zo’n beker wordt thee drinken nog leuker en lekkerder door. Of de Tastea Energy Boost thee nu echt meer energie geeft, kan ik niet met zekerheid zeggen maar ik ben erg benieuwd geworden naar de andere thee varianten. Het liefst drink ik de hele dag deze thee door, ik vind hem zo lekker! De prijs van de thee is €35,95, dat vind ik best nog wel een hoog bedrag voor thee maar als je kijkt dat je er 40 kopjes thee mee kunt maken, valt het opzich wel mee want per keer gebruik je 3 gram thee. Als je het omrekent is dat minder dan €0,80 voor een kopje thee. Ook de theebeker vind ik erg handig en ziet er heel leuk uit. Bestel jou thee op www.tastea.eu
 
 
                                                                                                                   Dit artikel is in samenwerking met tastea.eu 
Volg:
Delen:

6 Reacties

 1. 31 januari 2017 / 08:34

  Klinkt goed! Ik mocht ook wat bij hun uitzoeken, maar hoorde nooit meer wat van ze. Nu baal ik nog meer, vooral nu ik al die reviews zo lees haha!

 2. 31 januari 2017 / 08:34

  Klinkt goed! Ik mocht ook wat bij hun uitzoeken, maar hoorde nooit meer wat van ze. Nu baal ik nog meer, vooral nu ik al die reviews zo lees haha!

 3. 4 februari 2017 / 06:48

  Wat balen! Ik heb dat ook bij twee samenwerkingen. Ik snap hoe jij je voelt. Hopelijk benaderen zij je snel.

 4. 4 februari 2017 / 06:48

  Wat balen! Ik heb dat ook bij twee samenwerkingen. Ik snap hoe jij je voelt. Hopelijk benaderen zij je snel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge