TASTEA HORSEPOWER THEE + KORTINGSCODE

694f5 dsc01318252812529 - TASTEA HORSEPOWER THEE + KORTINGSCODE

Minder energie, last van dipjes, verkoudheid en dan heb je nog die vervelende griep. Allemaal dingen die bij de winter horen maar ook in dit seizoen is het mogelijk om fit en vol energie te blijven en opeen goede manier aan je weerstand te werken. Deze Horsepower thee blend van Tastea helpt je daarbij! Meer weten over deze thee blend? Klik en lees snel veder! 

Paar weken geleden heb ik de Energy Boost van Tastea getest en voor jullie gereviewd. Mocht je dit artikel gemist hebben? Klik dan hier!

Dit artikel viel bij iedereen zo goed in de smaak dat ik opnieuw benaderd werd door deze webshop, om opnieuw een thee blend te proberen. Ik was naast de Energyboost ontzettend benieuwd naar de Hosepower thee. Zelf heb ik heel vaak verkouden en ook de griep ligt regelmatig op de loer. Dit leek mij wel de ideale manier om wat meer aan mijn weerstand te doen want als ik iets lekker vind met het koude weer dan is het wel een lekker warm kopje thee.

20b0b dsc013562b252812529 - TASTEA HORSEPOWER THEE + KORTINGSCODE

 

Tastea Horsepower ( 125 gram) – €35,95
Tastea Theebeker –  €19,95
 
Bij Tastea kun je kiezen uit 8 verschillende thee soorten namelijk:
 • Energy Boost, voor meer energie
 • Bun in the oven, is een zwangerschapsthee
 • Make your Bedrock, een sex thee
 • Horsepower, een thee die aan je weerstand werkt
 • Mama’s Milkshake, thee voor tijdens de borstvoeding
 • Sweet dreams, een thee om beter te slapen
 • Skintight, een afslankthee
 • Detox thee
09e6f dsc01322 - TASTEA HORSEPOWER THEE + KORTINGSCODE

 

De Horsepower blend bevat de volgende ingrediënten: Green tea china sencha, white tea pai mu tan, birch leaves, horsetail, china white monkey, natural flavouring (raspberry – violet flower – strawberry taste) , raspberry, mallow.
 
0e045 dsc01326252812529 - TASTEA HORSEPOWER THEE + KORTINGSCODE

 

Ook deze thee ziet er heel vrolijk uit door de verschillende kleuren die de ingrediënten hebben. De horsepower thee is 100% natuurlijk net als alle andere thee blends van Tastea. De Horsepower thee blend moet zorgen voor een boost van je weerstand, gaat huidveroudering tegen, helpt rimpels voorkomen en moet voorkomen van verschillende ernstige ziektes zoals kanker, hart en vaatziekten, diabetes, ziekte van Parkinson en ziekte van Alzheimer. Dit moet komen door het afdrijven van vrije radicalen maar let op het is geen geneesmiddel.
 
2a290 dsc013722b252812529 - TASTEA HORSEPOWER THEE + KORTINGSCODE


Tijd om te gaan proeven! 
Ook met de smaak zit het helemaal goed. Een super heerlijke thee wanneer je wat minder lekker in je vel zit door verkoudheid of griep. Ondanks mijn verkoudheid rook ik de heerlijke ingrediënten die deze blend bevat. De Horsepowder thee is iets bitter van smaak vergeleken met de Energyboost blend maar dat maakt deze thee zeker niet minder lekker. Ook deze thee is een aanrader!

 
fa44d dsc01366252812529 - TASTEA HORSEPOWER THEE + KORTINGSCODE
 
Gebruiksaanwijzing theebeker Tastea:
 
dfdae tastea theebeker - TASTEA HORSEPOWER THEE + KORTINGSCODE
 
Conclusie:

De Horsepower blend thee is een heerlijke thee, die je zeker eens geprobeerd moet hebben. Ik kan bijna niet kiezen welke ik lekkerder vind de Horsepower of de Energyboost thee. Het zijn beide heerlijke thee blends. De Horsepowder thee is iets bitter van smaak vergeleken met de Energyboost blend en ook qua kleur verschillen de blends. De rasberry proef je heel goed in deze thee wat ik zelf heel erg lekker. Of hij je helpt voorkomen van een ernstige ziekte dat weet ik niet maar als je kijkt naar de ingrediënten moet hij zeker kunnen zorgen voor een betere weerstand.  De prijs van de thee is €35,95, dat vind ik best nog wel een hoog bedrag voor thee maar als je kijkt dat je er 40 kopjes thee mee kunt maken, valt het opzich wel mee want per keer gebruik je 3 gram thee. Als je het omrekent is dat minder dan €0,80 voor een kopje thee. Ook de theebeker vind ik ontzettend handig bij het gebruik van deze blends. Mocht je zelf benieuwd zijn naar deze thee of naar de andere thee blends van Tastea dan komt deze kortingscode die ik namens hun mag geven. De kortingscode is: allaboutbertina

Shop jouw (favoriete) thee blends op www.tastea.eu

                                                                                                                                                       Dit artikel is in samenwerking met tastea.eu 
Volg:
Delen:

4 Reacties

 1. 1 maart 2017 / 10:00

  Ziet er heerlijk uit! Toch maar is op hun site kijken.

 2. 1 maart 2017 / 10:00

  Ziet er heerlijk uit! Toch maar is op hun site kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge