UNBOXING VAN DRIE PUPPYPAKKETTEN

unboxing - UNBOXING VAN DRIE PUPPYPAKKETTEN

Het is weer een tijd voor een unboxing! Dit keer is het niet zo maar een unboxing, ik ga namelijk drie verschillende puppypakketten aan jullie laten zien. Heb je net een puppy of komt er binnenkort een puppy? Dan kun je via diverse websites / merken GRATIS puppypakketten aanvragen voor jouw puppy. Voor Teddy heb ik diverse pakketten aangevraagd en het leek mij leuk om samen met jullie naar de inhoud van deze pakketjes te kijken en één voor één eens open te maken en kijken wat er in zit. Daarnaast vertel ik je ook waar je deze pakketten voor jouw puppy kunt bestellen. 

unboxing - UNBOXING VAN DRIE PUPPYPAKKETTEN

Als je op internet zoekt op puppypakketten kom je een aantal websites tegen waar je een gratis pakketje kunt bestellen. Soms betaal je alleen de verzendkosten en is het pakketje gratis maar je hebt ook websites waar zowel het pakketje als verzendkosten gratis zijn. Ik heb niet alle puppypakketten besteld maar die ik besteld heb zijn volledig gratis. 

tgrgtgr - UNBOXING VAN DRIE PUPPYPAKKETTEN

SMOLKE PUPPYPAKKET:

Wat zit er in het puppypakketje?

 • Adreskoker
 • 5 euro kortingsbon
 • Smolke complete sll-in-one dog food (brokjes)
 • Informatieboekje over alle hondenvoeding van Smolke

De adreskoker is zeker een handig item om te hebben voor jouw puppy. Teddy heeft haar chipje en wordt overal geregisterd voor als je ooit weg loopt dan we haar dan snel terug kunnen vinden of dat ze weer terug wordt gebracht naar huis. Maar je kunt nooit genoeg voorbereid zijn op dit soort situaties en dan is een adreskoker zeker handig voor aan haar tuigje en straks halsbandje. In deze koker stop je een briefje met waarop alle informatie zoals naam van de hond, adres en telefoonnummer. Ook is het zeker handig om even ergens te vermelden wat het chipnummer is. Inmiddels heb ik deze al ingevuld voor Teddy dus wij kunnen straks veilig oppad.

Het volgende item uit de box is een informatiefolder/ cadeaubon die je kunt aanvragen via www.smolke.nl/puppykittenkorting. Ook krijg je iedere maand de Smolke puppymail. Dit is een nieuwsbrief met boordevol belangrijke informatie, tips en nog veel meer handige informatie die te maken hebben met de levensfase van jouw opgroeide pup.  

Het volgende product uit de box is het Smolke complete sll-in-one dog food. Dit is eten voor de mini- medium hond. In het pakketje zitten verschillende smaken brokjes zoals vis, kip en lam. In de voeding zit geen kunstmatige geuren, kleuren of smaakstoffen, chemische antioxidanten en conserveermiddelen. Ook zitten er geen toegevoegde suikers in en is tarwegluten vrij. In deze sample zit 200 gram.

Het laatste item uit deze box is een informatieboekje met daarin alle informatie over de verschillende hondenvoeding van Smolke van puppy tot volwassen hond. Wil jij dit pakketje ook aanvragen voor jouw pup? Klik hier!

welkoop box - UNBOXING VAN DRIE PUPPYPAKKETTEN

WELKOOP PUPPYPAKKET:

Wat zit er in het puppypakketje?

 • Kenner puppybrokjes 2,5 kg
 • Welkoop eigenmerk trainingssnacks
 • Kortingsbon voor 20% korting op 1 Kenner verpakking
 • Kortingsbon voor 10% korting op 1 artikel uit het dierenassortiment
 • Beeztees hondenspeeltje

 Het grote en zwaarte item uit de box zijn natuurlijk de Kenner puppybrokjes. Het zijn hondenbrokjes voor hondjes die jonger dan 1 jaar (1 tot 12 maanden) zijn. Ik weet nog toen mijn zus dit pakketje kreeg voor Coco, dat Coco de hondenbrokjes niet zo heel erg lekker vond en ze niet meer wilde eten. Ik denk dat ik een ander hondje er blij mee ga maken omdat Teddy nu ander voer gewend is maar toch leuk dat dit in zo’n pakketje zit.

Het volgende zijn de trainingssnacks. Nou die zijn hier altijd een groot succes. Coco is er dol op en heb zelfs laatst een hele pot mee genomen voor ze. Zeker wanneer Teddy straks iets ouder is wil ik haar zeker verschillende commando’s en trucjes gaan leren en dan zijn deze snacks ideaal als beloning en ze zijn ook gewoon heel erg lekker als gewone snack voor je hond.

Het pakketje bevat dus ook nog eens twee kortingsbonnen, altijd handig als je nog opzoek bent naar spulletjes of eten voor je puppy. Eén bon heb ik inmiddels gebruikt om botten te kopen voor Teddy en Coco vandaar dat deze niet meer op de foto staat. 

En het aller laatste item uit deze puppypakket is een speeltje van het merk Beeztees. Hier zijn de hondjes altijd fan geweest van de speeltjes van dit merk dus ik denk dat Teddy deze ook heel erg leuk gaat vinden. Toen Coco nog heel klein was, was dit een favoriete speeltje van hem dus ik denk dat ze beiden heel erg veel plezier ervan gaan krijgen. Zeker voor die kleine tandjes is het belangrijk dat ze ergens op kunnen kauwen / bijten. Wil jij dit pakketje ook graag ontvangen? Klik hier om te bestellen!

royal - UNBOXING VAN DRIE PUPPYPAKKETTEN

ROYAL CANIN PUPPYPAKKET:

Wat zit er in het puppypakketje?

 • Royal Canin puppy(mini) voeding
 • Puppy gids
 • Informatie over een hondenverzekering
 • Informatie over puppyvoeding
 • Bon met 10 euro cashback op Royal Cainin puppyvoeding

Alle honden die wij tot nu toe gehad hebben hun hele leven lang eten gegeten van Royal Canin. Royal Canin is wat duurder maar is één van de beste merken betreft hondenvoeding dus ook Teddy wordt straks een echt Royal Canin. Ik ben dan ook heel erg benieuwd wat ze van deze puppyvoeding gaat vinden in saus. Mocht ze dit heel erg lekker vinden dan ga ik zeker voor haar kijken of ik voor haar kan vinden in de winkel.

Het volgende item is een puppy gids met daarin alle informatie die je nodig bent als je een puppy krijgt in huis. Ook als je al een hondje hebt is het nog heel erg interessant om eens door te bladeren en te lezen. Staan best veel handige dingen in.

In het pakket zit ook nog een informatiefolder in over een hondenverzekering en informatie over puppyvoeding mocht je daar geïnteresseerd in zijn en een 10 euro cashback bon op Royal Cainin puppyvoeding die wel weer goed van pas komt want we hebben net twee grote zakken puppyvoer voor Teddy gekocht voor de chihuahua. Dit pakketje kun je aanvragen via de website van Royal Cainin. Klik hier om jouw puppypakketje te bestellen.

unboxing - UNBOXING VAN DRIE PUPPYPAKKETTEN

Conclusie:
Een hoop leuke en handige items die zeker van pas gaan komen voor Teddy. Leuk dat bedrijven / merken zo’n pakket beschikbaar stellen en ook nog eens helemaal gratis. Zo krijg je pup een heleboel cadeautjes en jij als baasje hebt een hoop lekkers voor jouw nieuw viervoeter in huis. 

Hopelijk vonden jullie dit een leuk artikel om te lezen. In de toekomst kunnen jullie meer van dit soort honden unboxings verwachten want Teddy gaat vast nog veel meer leuks ontvangen. Mocht je niet genoeg kunnen krijgen en alle avonturen van Teddy willen volgen? Teddy heeft haar eigen Instagrampagina: princess_teddydiary

 

Heb jij wel eens een puppypakket aangevraagd voor jouw pup/hond?

 

Volg allaboutbertina | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge