NIEUWE SIERADEN SHIZZIE.NL

IMG 4324 1 - NIEUWE SIERADEN SHIZZIE.NL

Paar weken geleden kwam er een pakketje binnen van de sieradenwebshop shizzie.nl en ik kan niet wachten om deze nieuwe items aan jullie te laten zien. Shizzie.nl is een webshop met een groot, gevarieerd aanbod in goedkope sieraden, accessoires maar zij verkopen ook kleding. Inmiddels heb je al diverse artikelen over deze webshop kunnen lezen op mijn blog. Ik vind sieraden ontzettend leuk om te dragen en met elkaar te combineren. Tijd om mijn nieuwe items aan jullie te laten zien! Kijk je mee?

IMG 4324 1 - NIEUWE SIERADEN SHIZZIE.NL

Ik krijg heel vaak de vraag waarvan mijn sieraden zijn of waar ik graag mijn sieraden koop en het antwoord op deze twee vragen is: shizzie.nl. Ik draag al jaren hun sieraden en het is één van mijn favoriete webshops betreft  sieraden. Zij hebben echt een prachtige selectie sieraden voor een hele betaalbare prijs. Het fijnste vind ik dat de sieraden ondanks vele gebruik mooi blijven. In totaal heb ik vier prachtige sieraden/accessoires ontvangen: 3 kettingen en een setje oorbellen.

IMG 4380 - NIEUWE SIERADEN SHIZZIE.NL

DOTS KETTING – € 9,99
Zelf hou ik heel erg van minimalistische sieraden. Deze basic dots ketting heeft kleine dots, waardoor je hem perfect te kunt combineren met andere minimalistische kettingen zoals ik gedaan heb met de andere ketting die ik ontvangen heb. Ik zag deze combinatie op een foto in de webshop en ik vond het zo leuk. Echt heel erg blij met deze items en op dit moment zijn het mijn favoriete kettingen om te dragen dus jullie gaan ze nog wel vaker voorbij zien komen op foto’s. Deze subtiele dots ketting is één van de sieraden van hun eigen sieradenlabel.

De dots ketting is gemaakt van roestvrijstaal (stainless steel) en is 925 sterling zilver, hierdoor verkleurt de ketting niet en blijft het lang mooi. Deze ketting is ook te verkrijgen in zilver, goud of rosé goud kleur. De lengte van de ketting is 46 cm en de afmeting van de bedels zijn 2×2 mm. Echt heel erg blij met deze ketting!

IMG 4397 - NIEUWE SIERADEN SHIZZIE.NL

IMG 4389 - NIEUWE SIERADEN SHIZZIE.NL

COINS KETTING – € 10,99
En dit is dan de tweede ketting die je hierboven al kon bewonderen. Deze ketting is ook uit hun eigen sieradenlabel. Omdat het een hele subtiele ketting is door de kleine muntjes past hij bij elke outfit. Deze coins ketting is in lengte verstelbaar waardoor je hem ook kunt combineren met andere kettingen zoals ik gedaan heb. De coins ketting is gemaakt van roestvrijstaal (stainless steel) en is 925 sterling zilver verguld dus ook deze ketting verkleurt niet en is ook in goud of rosé goud verkrijgbaar. De lengte van de ketting is 39+7,5 cm en de afmeting van de coins zijn 7×7 cm.

IMG 4371 - NIEUWE SIERADEN SHIZZIE.NL

IMG 4376 - NIEUWE SIERADEN SHIZZIE.NL

IMG 4349 2 - NIEUWE SIERADEN SHIZZIE.NL

CAMERA KETTING – € 9,99
Het derde item is een camera ketting. Afgelopen september ben ik begonnen met de opleiding fotograaf en maak ik voor mijn blog graag foto’s. Daarom vond ik deze ketting wel goed bij mij passen en hij ziet er ook nog eens super cute eruit! Het is een subtiel en minimalistisch ketting waardoor je deze ook makkelijk kunt matchen met andere sieraden en hij staat bij elke outfit prachtig! De Camera ketting is gemaakt van roestvrijstaal (stainless steel) en is 925 sterling zilver net als de andere sieraden. Ook deze ketting is in zowel zilver, goud als rosé goud verkrijgbaar in de webshop. De lengte van de ketting is verstelbaar (39+6 cm). De afmeting van de camera bedel is 16×11 mm.

IMG 4419 2 - NIEUWE SIERADEN SHIZZIE.NL

DOT AIRPLANE OORBELLEN – € 8,99
Hoe leuk zijn deze dot airplane oorbellen? I love it!!! Het zijn hele minimalistische oorbellen waardoor je deze ook makkelijk kunt combineren met andere oorbellen. Zelf heb ik drie gaatjes en ik vind het leuk als de oorbellen ook nog een beetje met elkaar matchen. Zelf had ik al een planeet en sterretje oorbellen in en ik vond deze vliegtuigjes heel erg goed bij de andere twee passen. Het zijn kleine oorbellen maar toch vallen ze meteen op. Ik heb op school al heel wat leuke complimentjes gehad over dit setje oorbellen. Net als de kettingen zijn deze oorbellen 925 sterling silver en hebben een lengte van 1,5 cm. Deze dot airplane oorbellen zijn ook verkrijgbaar in het goud (gold plated).

IMG 4326 - NIEUWE SIERADEN SHIZZIE.NL

Jongens, wat ben ik ontzettend verwent door Shizzie, dankjewel! Ik ben zo blij met deze prachtige sieraden en ga ze echt met veel liefde dragen en met elkaar combineren. Mocht je de webshop nog niet kennen neem dan zeker even een kijkje want ze hebben nog veel meer prachtige sieraden of ga eens langs de Shizzie winkel in Appingedam. Vergeet de webshop niet te volgen op sociaal media zo ben je meteen op de hoogte wanneer er leuke acties zijn of nieuwe items te verkrijgen zijn.

Volg Shizzie.nl op: Facebook  en Instagram

 

Volg allaboutbertina | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

* dit artikel bevat producten die ik ontvangen heb

Volg:
Delen:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge