VOLLE WENKBRAUWEN MET DE CATRICE BAM BROW COLLECTIE

DSC01501 InPixio edited - VOLLE WENKBRAUWEN MET DE CATRICE BAM BROW COLLECTIE

Vanaf half oktober komt Catrice met de Catrice BAM Brow limited edition collectie. Deze collectie bevat uit twee producten namelijk een wenkbrauwserum en een Brow Pro Pen, die in verschillende tinten verkrijgbaar zal zijn. Laatst ontving ik de beide producten en ben deze meteen voor jullie gaan testen. Benieuwd? Klik en lees snel verder!

catrice bam brow - VOLLE WENKBRAUWEN MET DE CATRICE BAM BROW COLLECTIE

De trend op het gebied van wenkbrauwen verandert maar dat we allemaal houden van mooi, verzorgde en natuurlijke wenkbrauwen is iets wat nooit gaat verdwijnen. Wenkbrauwen zijn nu eenmaal een belangrijk om je gezicht vorm te geven. Deze twee handige tools helpen daar bij!

DSC01507 1 InPixio edited - VOLLE WENKBRAUWEN MET DE CATRICE BAM BROW COLLECTIE

CATRICE BROW BOOST SERUM – 5,99
Het actieve serum stimuleert de natuurlijke haargroei en zorgt zichtbaar vollere wenkbrauwen in slechts vier weken. Dankzij de transparante geltextuur is het serum geschikt voor alle haarkleuren. Zelf heb ik verschillende serums gebruikt voor mijn wenkbrauwen dus de verwachting van dit product ligt wel hoog. Op dit moment laat ik mijn wenkbrauwen weer terug groeien maar ze zijn niet echt vol dus ik hoop dat dit product daarvoor gaat zorgen.

DSC01517 InPixio edited - VOLLE WENKBRAUWEN MET DE CATRICE BAM BROW COLLECTIE

DSC01513 2 InPixio edited - VOLLE WENKBRAUWEN MET DE CATRICE BAM BROW COLLECTIE

De applicator is net als bij andere serum producten, dun maar vrij stevig kwastje waardoor je het product heel precies en makkelijk kunt aanbrengen. Wees niet bang als je er naast gaat dat je ongewenste haargroei krijgt want dat is zeker niet het geval. Maar nu de vraag werkt het serum? Ja! Ik merk en zie duidelijk verschil! Hij heeft zeker mijn wenkbrauwen op sommige plekjes voller gemaakt. Echt dicht zijn de plekjes nog niet maar wie weet dat het lukt wanneer ik het product nog een langere tijd ga gebruiken. Ik ben heel erg blij met het resultaat tot nu toe. Ook lijken de haren veel steviger aan te voelen. Na vier weken lijken ze wat voller maar de kale plekjes zijn nog niet helemaal verdwenen maar voor een echt voller resultaat moet je het denk ik zeker langer dan vier weken gebruiken dus voorlopig gaan we er nog even mee door!

DSC01528 InPixio edited - VOLLE WENKBRAUWEN MET DE CATRICE BAM BROW COLLECTIE

CATRICE BROW PRO PEN – € 3,99
En dan het Catrice Brow Pro Pen. Deze pen is de perfecte 2-in-1 oplossing om diepte te creëren. De dubbelzijdige wenkbrauwpen heeft een wasachtige textuur en aan de andere kant heeft hij een ovaal borsteltje.

DSC01536 2 InPixio edited - VOLLE WENKBRAUWEN MET DE CATRICE BAM BROW COLLECTIE

Wanneer je de pen uitdraait zit er best veel product in. Door de wasachtige textuur kun je het heel gemakkelijk en gelijkmatig aanbrengen. Hierdoor kan hij elk plekje in je wenkbrauwen goed opvullen. Wanneer je de pen gebruikt moet je hem niet te ver uitdraaien omdat hij makkelijk kan breken dus wees daar wel voorzichtig in. De formule is long-lasting dus je hoeft niet bang te zijn dat je wenkbrauwen gedurende dag vervagen of gaan uitlopen.

DSC01530 1 InPixio edited - VOLLE WENKBRAUWEN MET DE CATRICE BAM BROW COLLECTIE

Aan de andere kant zit het borsteltje. Het borsteltje voelt stevig maar vooral zacht aan. Met dit borsteltje kun je je wenkbrauwhaartjes in model brengen wanneer je ze hebt ingevuld met de pro pen. Ook kun je hem gebruiken om het product te vervagen voor een natuurlijk effect. Zelf heb ik de pen ontvangen in de kleur C01 Glolden Beige maar hij is ook nog verkrijgbaar in 6 andere kleuren namelijk  C02 Ash Blonde * C03 Graphite * C04 Light Taupe *C05 Coca * C06 Auburn * C07 Ginger, dus jouw kleur zit er vast bij!

DSC01554 InPixio edited - VOLLE WENKBRAUWEN MET DE CATRICE BAM BROW COLLECTIE

3 edited - VOLLE WENKBRAUWEN MET DE CATRICE BAM BROW COLLECTIE

Conclusie:
Dit is het resultaat. Het serum vind ik heel fijn werken en doet zeker wat die beloofd alleen voor volle wenkbrauwen zonder kale plekjes moet je hem zeker langer gebruiken maar hij maakt wel de haartjes steviger en na 14 dagen zie en merk je duidelijk verschil maar wil je echt mooie volle wenkbrauwen hebben, moet je hem langer gebruiken. Voor de rest is het een heel erg fijn product in gebruik en ik gebruik hem nog steeds dagelijks. Zeker een aanrader om eens te proberen. Het tweede product is een wenkbrauw pen. Ik heb al diverse reviews gelezen maar helaas merkte ik zelf dan ik niet zo enthousiast was over het product. Zelf gebruik ik al een pomade en een wenkbrauwvormpje voor mijn wenkbrauwen. Helaas werkt dit product al niet met het wenkbrauwvormpje waardoor je dus echt zelf je wenkbrauw bij moet tekenen wat bij mijn wenkbrauwen best wel lastig is. Daarnaast komt er heel weinig pigmentatie vanaf waardoor je heel hard moet drukken op de pen voordat je echt wat ziet. Strakke lijnen ermee maken gaat dan ook niet gemakkelijk. Het is echt een product waar je een beetje handig in moet worden omdat het geen poeder is maar wax textuur heeft. Daarnaast plakt het ook nog eens wat ik zelf niet heel fijn vind aanvoelen. De kleur is wel lichter als wat ik zelf normaal gebruik maar eigenlijk vind ik dat juist wel mooi. Ook het borsteltje vind ik heel erg fijn werken maar de textuur van de pen is gewoon niet zo’n mijn ding. Op de foto ziet het er nog best mooi uit maar in werkelijkheid is het voor mij een dikke no! Ik ga er zeker nog eens mee oefenen en misschien vind jij het wel een heel erg fijn product omdat je makkelijke wenkbrauwen hebt en gewend bent om met een potloodje te werken maar voor mijn wenkbrauwen is geen handig en fijn product in gebruik.

 

Welke producten gebruik jij op dit moment voor jouw wenkbrauwen? 

 

*Dit artikel bevat producten dat ik heb gekregen

Volg:
Delen:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge